Ketju sekalaisille kuville

<< < (229/240) > >>

Wanhis:
Nuo T.Määttäsen kuvat siilon tikapuista . . . pistää kyllä mietteliääksi. Kiivetä tuonne, se olisi jotain aivan hirvittävää! Taju lähtisi aivan varmasti ehkä jo ennen puoltaväliä. Siis nojata noihin renkaisiin? Ei ikinä!
 
Jos olisi aivan pakko kiivetä tuonne niin pyrkisin kiipeämään tuolla tikkaiden sisäpuolella. Sitten kun taju lähtisi niin ehkä en putoaisi maahan vaan kiilautuisin sinne seinän ja tikkaiden väliin ja sitten kun heräisin niin taas voisi mennä palan matkaa ylöspäin.
 

Edit: Quote

Tässä duunissa ainakin korkeutta riittää. http://youtu.be/2A_h2AjJaMw

Lienee turha edes mainita, että tuota Miko Vernon linkittämää mastoon kiipeämistä en pystynyt katsomaan loppuun asti sillä vatsa alkoi kääntymään ympäri ja oli pakko lopettaa.
 

susiluoto:
jarin kanssa samaa mieltä, ei minua ainakaan tuohon ole tehty, kiipeilköön ne jotka tuon ovat rakentaneet.

Ilari R. Lehtinen:
Pitkästä aikaa minultakin muutama kuva

Lahti, RautatienkatuHelsinki, AleksanterinkatuHollolan kirkkoJäätä, kuvattu loittorenkaiden kanssa

Omakuva vesisateessa


nosturimies:
Quote

Tuli kiivettyä läheisen siilon katolle Maaliskuussa 2012. Ei ollut mitään turvaköysiä tms. ja lepäämään pystyi kun seisoi askelmalla ja nojasi selällä renkaaseen. Kaikista pahin vaihe oli kun sieltä piti lähteä alas ja astua takaperin tikkaille seisomaan.


Ompa tosiaankin lahon näköset tikkaat. No, tuohan on jotain vajaat 40 metriä korkea ? 

Tonny0909:
Ehkä jotain sellaista joo. En mittaillu. Vanha kunnon "Älä katso alas" toimi hyvin, paitsi tosiaan sillon kun katolta piti lähteä alas ja astua selkä edellä tikkaille. Ylhäällä kun ei ollut rengasta heti vastassa. 

Navigation

Up one level

Next page

Previous page