Threadi editoiduille kuvankaappauksille

<< < (329/348) > >>

Wanhis:
Eihän noissa Tonin kuvissa mitään vikaa ole, ne vain taisivat tulla väärään ketjuun! Näille taidekuville perustettiin  aikoinaan oma ketjukin joka olikin hyvin suosittu jonkin aikaa.  Linkki: http://www.fsnordic.net/discussion/index.php/topic,85513.msg1017433.html#msg1017433
 
Minua ainakin kiinnostaa tuollaiset öljyvärimaalausta ym. jäljittelevät kuvat, koska maalaan itsekin öljyväreillä. Tietokoneella pystyy tekemään hyviä "malleja" joista näkee sen miltä mahdollinen taulu suurinpiirtein näyttäisi valmiina.
Aikaa säästyy kun ei tarvitse suinpäin lähteä kokeilemaan suoraan kankaalle. Lisäksi esim. noissa Tonin kuvissa siinä muokkausvaiheessa tulee esiin lukemattomia erilaisia vaihtoehtoja ja "ahaa" elämyksiä, että mihinpäin sitä kuvaa lähdetään viemään ja kaikki tapahtuu melko vaivattomasti jos sitä vertaa pensseleillä ja öljyväreillä kokeilemiseen.
 

Edit: Nyt toisella katselukerralla katsoin hieman pidempään noita alimmaisen kuvan taittuneita kohtia. Tuossa alareunassa tulee mielenkiintoinen syvyys-efekti noiden taitosten ansiosta. Kone on myös lähtenyt ilmaan ikäänkuin "hyppyristä"

Tonny0909:
aappittarallaa!!! juu, olihan tuo "Taidekuvia"- osiokin olemassa. Sinne siis ja parempia. Kiitosta vaan, sano.

B-7-5-7:
Mitenkäs tämä? Kelpaako...

[ attachment removed ]

kimkujala:
Quote

Mitenkäs tämä? Kelpaako...


Nice

Kim

Pe7e:
Quote

Mitenkäs tämä? Kelpaako...

No ei ehkä tuollaisenaan. Vielä vähän hiomista niin sehän näyttää kuin olisi lyijykynällä piirretty! Sitä varmaan haitkin tuossa?

Navigation

Up one level

Next page

Previous page