Freeware löytöjä . . .

<< < (45/130) > >>

Tonny0909:
Mulla on taas tekstuurit mustia. Acceleration on.

Wanhis:
Olen tuossa aina silloin tällöin miettinyt, että olisiko aiheellista perustaa tähän kuvankaappauksiin osasto nimeltään: "Ennen maksullinen - Nyt ilmainen" tai "Ennen Payware - nyt Freeware" niminen osasto?
Freeware on sitä mitä se on, eli alunperin ilmaiseen levitykseen tehty tuote. Nyt kuitenkin on alkanut tulemaan yhä enemmän ja enemmän vanhentuneita kaupallisia tuotteita vapaaseen levitykseen, tai ainakin ilmaiseksi imuroitaviksi. Olisi varsin hyödyllistä pysyä ajan tasalla, näiden entisten huipputuotteiden suhteen . . . .
Mitäpä mieltä kansalaiset ovat tälläisen osaston tarpeellisuudesta . . . riittäkö tämä Freeware löytöjä osasto kattamaan myös nuo em. lisäosat, vai laitetaanko tämmöinen "jalostuneempi" osasto tämän rinnalle?

mmniemi:
Eikö se riitä, että tuote on nykyään freeware, niin sen voi laittaa tähän ketjuun? Meinaan vaan, että noita "osastoja" on kohta niin paljon, ettei perässä pysy ja lopulta kuitenkin käy niin, että suurin osa niistä hautautuu unholaan ja nämä tietyt ketjut porskuttavat pinnalla...

puijo:
Tällainen freeware Mirage IIIS on nyt saatavilla. Tosin bata-versiona mutta antaa esimakua  tulevasta täydellisestä versiosta.

Lisäinfoa: http://www.opus2.ch/page_7.htm

ja tämä kyseinen Mirage ladattavissa täältä: http://www.mirage4fs.com/mirage3.html




[ Attachment not found - or removed ]


[ Attachment not found - or removed ]


[ Attachment not found - or removed ]

Tonih22:
FSX:n löysin tälläisen Freeware Grumman F-14 Tomcat koneen.
Tekijä on: Dino Cattaneo

http://forums.surclaro.com/ftopic19046.html

[ Attachment not found - or removed ]

Navigation

Up one level

Next page

Previous page