Freeware löytöjä . . .

<< < (49/130) > >>

Toni:
Huhhuh mitä jälkeä    On kyllä niin aidon näkösiä. 

Saikksa:
Quote

Huhhuh mitä jälkeä    On kyllä niin aidon näkösiä. 


Allekirjoitan 

PerttiLode:
Jos tykkäätte että fsx Piper kulkee liian hitaasti niin täältä löytyy oktaania tankkiin.

http://simviation.com/simviation/index.php?ID=61&page=1000

puijo:
Monesta freeware tuotoksestaan tuttu Vladimir Zhyhulskiy on julkaissut uusimman version Mil Mi-8 helikopteristaan. Tämä Mil Mi-8, ver.4 (2010) Fs2004:lle löytyy esim. Avsim:sta nimellä: mi8zh_2010.zip. No eihän tämä ole yhtä laadukas kuin vastaavat payware tuotokset mutta ihan kiva uutuus freeware puolella.[ Attachment not found - or removed ]


[ Attachment not found - or removed ]


[ Attachment not found - or removed ]

Wanhis:
Kävin eilen lataamassa tuon MI-8:n. Muhkea 76Megan Zip tiedosto ja Venäläinen koneen mallintaja tietää yleensä hyvää! Eikä tarvitsekaan pettyä, kopteri on todella hyvä ja kannatta ilman muuta käydä hakemassa hangaariin.
Ihastuin etenkin koneen lentomalliin. Tämän tarkempaa lentämistä kopterilla en ole ennen kokenut, koneen saa  lennettyä tarkasti vaikkapa kerrostalon  katolle, leijuttaminenkin onnistuu aivan eri tavalla kuin kevyemmillä koptereilla.

Jos vertaan tätä Maksulliseen Nemmethin Mil-17 joka on periaatteessa samanlainen, niin Mil-17:ta vie voiton järjestelmien mallinnuksessa jotka ovat erittäin monimutkaiset. Toisaalta tämän MI-8:n saa sentään ilmaan mikä on mielestäni jo suuri etu, sillä moottorit ovat valmiiksi käynnissä kun kopterin ottaa esille.
Käyttöohjeet ovat vain Venäjäksi, enkä saanut Pdf tiedostoa käännettyä google kääntäjällä. Miten saan tuota riippuvaa kuormaa mukaan? Vinkistä olisin kiitollinen.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page