Freeware löytöjä . . .

<< < (77/130) > >>

Wanhis:
Quote

Ihmettelen edelleen, että tämä thread on kuvapuolella mutta silti:

http://www.rikoooo.com/index.php?option=com_jdownloads&Itemid=78&task=view.download&cid=475

Rikoooo.com on aika laadukas ilmaislisurisivusto. Vaatii rekisteröitymisen, mutta saat s.postiin suoraan ilmoituksia uusista kikkareista eikä roskapostia tule ollenkaan.


Niin, no . . . kun perustin tämän ketjun tänne kuvankaappauksiin niin johtoajatuksena oli se, että kun oli löytänyt mielestään hyvän tai kiinnostavan freeware-lisäosan ja sitä aikansa kokeillut niin voisi sitten esitellä sen muutamalla kuvalla ja selittää tarkemmin, että mitä hyvää siinä on, jolloin yleisö voisi sitten arvioida onko lisäosa tutustumisen ja lataamisen arvoinen. Semmoinen selvitys palvelisi paremmin foorumin käyttäjiä kuin pelkkä linkki ja toteamus "tää on hyvä, kantsii ladata"
 
Tavallaan ajattelin tietenkin itsekkäästi, koska minä tykkään semmoisia laajempia esityksiä ja sepustuksia tehdä joissa on mukana paljon kuvia.

Aivan alunperin kun perustin tätä ketjua niin tästä oli tarkoitus tulla aivan "hoopo" homma . . . että etsitään hieno freewarekone ja laitetaan siitä kuvia mutta ei kerrota mistä sen saa ladata. Tämä juttu ei kuitenkaan toiminut ja sittemmin ketju muotoutui semmoiseksi mitä se nyt on.

Sittemmin otin vaikutteita Avsimin hienoista freeware esittelylyistä ja yritin kyhätä jotain vastaavaa tai edes jotain vähän sinne päin. Puhti kuitenkin loppui melko nopeasti, eikä syvällisempiä esityksiä tullut tehtyä kovinkaan paljon. Tuossa pari yritystä:

http://www.fsnordic.net/discussion/index.php/topic,84013.msg1060825.html#msg1060825

http://www.fsnordic.net/discussion/index.php/topic,84013.msg1100892.html#msg1100892

Käyttäjät tietysti viimekädessä päättävät, että millaiseksi jokin ketju pidemmänpäälle muodostuu. Kaikkia ei kuitenkaan välttämättä kiinnosta laittaa muuta kuin linkki ja pari sanaa sen linkin yhteyteen mikä on tietysti myös ihan Ok. Tällöin tulee tietysti mieleen, että miksi tämä ketju on kuvankaappauksissa?


PerttiLode:
Minusta taas riittää jos on pari kolme kuvaa ja osote mistä sen löytää, ja voi sitten päätellä onko hakemisen arvonen,
Ei tietystikään kaiken näköisiä koneita jotka eivät täytä vaatimuksia "Hyvään Freeware löytöön".

Kaikki turhan päiväinen keskustelu koneesta täällä voisi olla kielletty.

pho201:
Minusta voisimme antaa "kaikkien kukkien kukkia". Tärkeintähän lienee jakaa tietoa uusista kiinnostavista ilmaiskoneista. Vastaavan ketjun voisi muodostaa myös maisemille, mutta eikö näiden paikka olisi pikemminkin tuolla "simulaattoriosastolla"?

Minä olen laittanut tänne yleensä vain linkkejä, sillä jos jossain asia on selvitetty kuvin ja sanoin, niin mitä minä sitä enää toistamaan. Useimmathan saavat hyvin selvää myös kolmannesta kotimaisesta.

Pekka

mmniemi:
Quote

Se on lisenssillä tehty alunperin


Eipä ole, vaan on tehty yhteistyönä McDonnell Douglasin/Boeingin ja BAe:n kanssa. Lähtökohtana on käytetty toki BAe Hawkia, mutta loppujen lopuksi yhtäläisyydet jäävät aika pitkälti yhtäläisyyksiin rungon muodoissa...

PerttiLode:
Quote

Eipä ole, vaan on tehty yhteistyönä McDonnell Douglasin/Boeingin ja BAe:n kanssa. Lähtökohtana on käytetty toki BAe Hawkia, mutta loppujen lopuksi yhtäläisyydet jäävät aika pitkälti yhtäläisyyksiin rungon muodoissa...


Samaa sanotaan F18 Hornetista että on Boeing, mutta kuitenkin alunperin MD Douglasin suunnittelema

Navigation

Up one level

Next page

Previous page