Freeware löytöjä . . .

<< < (93/130) > >>

cabpilot:
Katsaus freeware-osastolle tuotti mukavia koneita hangaariin ilmaiseksi. FSX Jeannin Taube.Ladattavissa mm. FlightSim.comista ja Simaviationin sivuilta.Mercedes nakuttaa mukavasti keulilla.Meno alkaa olla kuin Rise of Flightissa konsanaan.Yksi tämmöinen "metalli-Taube" on museoituna Berliinissä.Faktaa Taubeista: http://en.wikipedia.org/wiki/Etrich_TaubeOn siinöä tosiaan mekaaninen jarrukin. Vieläpä toimiva. 

Latauslinkki FlightSim.comin sivuilta: http://www.flightsim.com/vbfs/content.php?108-Copyright&fid=167613

Latauslinnki Simaviationin sivuilta: http://simviation.com/1/download-file?file=Taube.zip&fileId=41400

cabpilot:
Vihdoin ja viimein FS9:n freeware Grummanit alkavat muuntua myös FSX:lle. Tosin FS9:n Grummanit wörkkivät hyvin myös FSX:ssä.

Ensimmäinen paketti seitsemästä käsittää kaksi S2F-3 Trackeria. Tracer, Trader ja muut tulevat perästä.Kiiltoa kojelaudalla. Kyllä ny kelpaa. Toinen S2F-3 Trackereista tuli Australian laivaston väreissä.Toinen tuli tietysti US Navyn väreissä.Maksullinen USS Enterprisekin on tullut vihdoin markkinoille, mutta odotellaan aleja sen suhteen. Nyt operoidaan Nimitziltä ja Fochilta toistaiseksi.Erittäin siisti lisäosa! Ja ne ääneet.... Latauslinkki FlightSim.comiin: http://www.flightsim.com/vbfs/content.php?108-Copyright&fid=167558

Latauslinkki Simviationin sivuilta: http://simviation.com/1/download-file?file=SOH_G7_S2F3X.zip&fileId=41338

Faktaa Grummanin Trackerista: http://en.wikipedia.org/wiki/Grumman_S-2_Tracker

cabpilot:
Roy Chaffinin sivuilta on nyt imuroitavissa uusi versio B-25J Mitchellistä. 

2D-ohjaamo.Virtuaaliohjaamo on pelkistetty, mutta kyllä sillä lentää.Mitchellin saa seitsemällä eri texturella.Siisti peli ilmaiseksi lentopeliksi. Ja ne äänet...http://www.roychaffin.com/rcs-panels.html

jaksu98:
Paljonkos tuo B-25 syö frameja? ja paljonko vie tilaa?

cabpilot:
Näyttäisi syövän tilaa kovalevyltä 271 Mt ja framet olivat luokkaa 21...Äänistä vielä sen verran, että kannattaa ottaa käyttöön SOH/G7:n Grumman Trackerin äänet. Tyhjäkäynnin "kolina" jää poies, mutta muuten myllyjen ääni on aidompi.Keskustelua ja kuvia Mitchellistä mm. täällä:

http://www.sim-outhouse.com/sohforums/showthread.php?70188-Roy-Chaffin-s-New-B-25J

Navigation

Up one level

Next page

Previous page