Freeware löytöjä . . .

<< < (101/130) > >>

PerttiLode:
Quote

Vakuuttavan näköinen ultra! Tuo pitää käydä hakemassa ja testata, plussaa tulee tuosta suksi ja kellukevarustuksesta. Ajattelin vaihtelun vuoksi asentaa tänä talvena Fs9:iin laskeutumisen kestävät jääpinnat, eli tiedostokirjastosta löytyvän J.Sinkkosen FinnIce lisäosan.
 


Toimiikohan tuo FinnIce suomen ulkopuolella? en ole koskaan kokeillut

pho201:
Muistaakseni toimii siten, että jäädyttää myös tropiikissa rannat (jos on asennettuna) - eli ei siis toimi muualla kuin pohjolassa (muualla tuottaa virheen).

Wanhis:
Quote

Toimiikohan tuo FinnIce suomen ulkopuolella? en ole koskaan kokeillut


Esimerkiksi Ruotsiin tulee kyllä valkoiset jääpinnat mutta niille ei voi laskeutua, jäät kestävät vain Suomessa sekä maan lähirannikoilla. FinnIcen mukana tulee kartta josta näkee kantavan jään alueet.
Kannattaa ehdottomasti asentaa jos haluaa, että simussa on talvella aidon näköistä! Sitäpaitsi jäälle on tosi nasta laskeutua. Myös VFR lentäminen muuttuu mielenkiintoisemmaksi koska lumisen maaston ja vesialueen rajaa ei välttämättä kaikilla keleillä heti huomaa.

Jos asennat niin asenna ilman muuta se hieman mutkikkaampi täysasennus jolloin jää on paljon paremman näköistä. Toki sillä helpolla perusasennuksella voi ensin kokeilla FinnIceä . . se asennetaan tavallisen maiseman tavoin.


apple:
Löytyihän se Mirage 2000 vihdoin. Ei kummoinen, mutta fiilis on tärkein! 

//Mikko

PerttiLode:
Jos joltain on mennyt sivu suun niin tämä löytyy alla olevasta linkistä. on myös Simviation
En ole pitkään aikaan nähnyt näin hyvin tehtyä "freeware" konetta, mutta on siinä vähän hommaa kasata se eri osista

http://library.avsim.net/search.php?SearchTerm=noratlas&CatID=root&Go=S%C3%B6k+

Navigation

Up one level

Next page

Previous page