Lennonjohto positiot

(1/5) > >>

Pinkkari:
Alkanut tässä askarruttamaan mieltä näin lentäjän perspektiivistä tuota virtuaalimaailmaa katsellessa, että miltä se maailma näyttää sieltä johdon silmin katsottuna? Hieman on jäänyt epäselväksi miltä näyttää esim DEL/GND/TWR positiot? Onko Deliveryssä mitään näkymiä mihinkään vai vaan TeamSpeak koko ruudun kokoisena?  Näyttää tuolla olevan ainakin IvAi niminen lisäosa? Käytelläänkös sitä yleisesti? Olis mukava nähdä vaikka hieman selventäviä kuvia tutkanäytöistä ym... Ja jossain kuvassa näkyi jotain liuskoja pöydällä... Mihinkäs niitä käytetään ja mitä niissä on?

Mo-jo:
Quote

Alkanut tässä askarruttamaan mieltä näin lentäjän perspektiivistä tuota virtuaalimaailmaa katsellessa, että miltä se maailma näyttää sieltä johdon silmin katsottuna? Hieman on jäänyt epäselväksi miltä näyttää esim DEL/GND/TWR positiot? Onko Deliveryssä mitään näkymiä mihinkään vai vaan TeamSpeak koko ruudun kokoisena?  Näyttää tuolla olevan ainakin IvAi niminen lisäosa? Käytelläänkös sitä yleisesti? Olis mukava nähdä vaikka hieman selventäviä kuvia tutkanäytöistä ym... Ja jossain kuvassa näkyi jotain liuskoja pöydällä... Mihinkäs niitä käytetään ja mitä niissä on?Kaikille positioille näkyy tutkaruutu samana.. IvAi on torninäkymä jota käytetään simun kautta jolla näkee myös lentokoneet  Sanosin, että helpoimmiten pääset kun lataat IvAc ohjelman.. Googlekin auttaa kun kirjoitat IvAc screen tms.

Liuskoja käytetään lennonjohtajien "kommunikointiin" jolloin vältytään turhilta keskusteluilta. Liuskoissa näkyy selvitetty korkeus sekä selvitetty piste/lähtö-tuloreitti. Niissä on myös lennon tiedot konemalli, reitti, aika, muut tiedot ym.

Korjatkaa jos olen väärässä...

- Ville

juhis:
Siinäpä yksi kuva tutkaruudulta, kun sitä pyysit. (Sama näkymä kaikilla lennonjohtopositioilla, tässä ollaan tornissa. )

[ Attachment not found - or removed ]

Starchild:
Juho: Latailes IVAO Finlandin lennonjohtajien alueelta uudempi Eurocat teema, niin näyttää realistisemmalta.

Juuso Leppä:
Quote

Juho: Latailes IVAO Finlandin lennonjohtajien alueelta uudempi Eurocat teema, niin näyttää realistisemmalta.


Onko sillä mitään väliä mitä teemaa käyttää? 

Navigation

Up one level

Next page