Bon appétit

<< < (33/162) > >>

susiluoto:
En mitenkään ole pro mutta missä muodossa tuo liha niissä purkeissa mahtaa olla?

Crayfishguru:
Mikään PRO-liha EI tule purkista - ei edes kaverilta saadusta.

JOS vaikkapa laillisesti tekee hirvilihaspalleroita, niin ne voi "rexata" (umpioida) ja säilyttää kylmässä. VOI käyttää missä tahansa ja milloin hyvänsä, EIKÄ maku oikeastaan ole kadonnut minnekään.

Edesmennyt isoisäni teki megahyvää PeeeÄrrrräää asiakkaille kahdella eri tavalla. Majoitti kotonaan ja syötti hyvin 24H. EI yrittänyt tyrkyttää lohiseljankaa tai muuta ylimainostettua kalakukkoa tms.

ENNUSTAA:
Kauris ja peura lisääntyvät - ei vain keskenään, vaan myös saaliina = ruokapöydässä.

Paist' ite!

mkallas:
Quote

Mikään PRO-liha EI tule purkista - ei edes kaverilta saadusta.

JOS vaikkapa laillisesti tekee hirvilihaspalleroita, niin ne voi "rexata" (umpioida) ja säilyttää kylmässä. VOI käyttää missä tahansa ja milloin hyvänsä, EIKÄ maku oikeastaan ole kadonnut minnekään.


Eikös säilyketölkkikin ole umpio?

MikkO

susiluoto:
Hyvin tehtynä on, tuota Mikon purkkia ajattelin vain, sisältääkö Jauhelihaa, lihapalleroita, sisäfilee juttua tms.nimittäin sisältö ratkaisee mitä sille tehdään ruokailupuolella.

Crayfishguru:
Hirven paistista tulee vallan kelvollista stroganoffiakin.

Puristi laittanee tomaatin pyreenä, jota ei ehkä kuitenkaan kaikilla aina ole kotona käsillä. Ketsuppi käy hätätilassa, etenkin ellei makeus haittaa. Tämän kirjoittajan mielestä vain Heinz on ketsuppia ja melkein kaikki muut vain eripituisia lisäainelistoja, joissa on tomaattia seassa.

Perinteinen venäläinen suolakurkku kuuluu stroganoffiin, mutta en sitä siltikään laita litsaantumaan.

Suosin herkkukurkkuja sellaisenaan. Kunpa vielä saisi sellaisia herkkukurkkuja kuin Mälikkälän herkkukurkut aikoinaan OLIVAT.

Meillä stroganoff on yleensä strogarooni, kun makarooni tulee lisukkeena - spaghettina.

Kun kastiketta tulee laitettua reilusti, sen pyydystämiseen tarvitaan tietenkin lepakkomiehen kalastusväline, eli bat-onki.

Jos sattuu olemaan onnellinen lihamyllyn omistaja, niin melkoisen mukavan makuisia lihaspalleroita saa jauhetusta hirveydestä, jonka sekaan tulee kunkin hyväksi katsoma määrä savupekonia.

Joskus tekisi mieli kokeilla siihen savustettua villisian kylkeä...

Navigation

Up one level

Next page

Previous page