Bon appétit

<< < (41/162) > >>

arttula:
Eikös aito kebabliha ole lampaanlihaa, ei naudasta kotoisin ?

matskupu:
Quote

Eikös aito kebabliha ole lampaanlihaa, ei naudasta kotoisin ?


On.

Hirvenlihaa kehutaan joka paikassa erittäin hyväksi kebablihaksi, mutten viittinyt vähäistä hirvenlihavarastoa "tuhlata" tähän tarkoitukseen. Olisin laittanut puolet karitsan jauhelihaa, mutta Euromarket petti luottamukseni.

arttula:
Oottakos muuten maistaneet kengurua ? Itse ihastuin siihen viime kesänä. Monet Citymarketit + muutkin sitä myyvät. Aivan loistava grillausliha !

matskupu:
Euromarketissa kattelin että pakastekengurua olis tarjolla, mutten oo ostanu vielä. Myös muita vähän eksoottisempia lihoja oli tarjolla, kuten gasellia..

Kesällä jos tää ainainen rahapula hetkeks helpottaa, niin pitänee kokeilla.

susiluoto:
Olen loikkista syönnyt, melko hyvää, jänteitä kun hiukkasen... no tietty mistä kohdin tuon palasen on leikellyt.
Asia jota usein risupteissa ihmettelen, ostetaan vimosen päälle upeata lihaa jonka maku on erikoinen, lykätään siihen sitten pippuria, suolaa, chiliä ja kaikenmoisia mausteita, tosi voimakkaita ja runsaasti, annetaan potkua, kuntelkkarissakin sanovat näin.

No mitä syöt, kallista, ehkä hyvänmakuista lihaa jonka maku on hävitetty runsaalla chilillä, tomaattikastikkeella, oreganolla, timjamilla jne..
Ostakaa edullista jotain lihaa jos mausteita aiotte syödä, mausteita voi toki lämmitellä, rakennella kastikkeita niihin perustuen, jättäkää kuitenkin erikoisen ja erityisen makuinen liha, kun niistä syöjälle kerrotten, sellaiseksi, suolaa ehkä hiukkasen, myös voita, korostaa makua.
Lehmän virtsarakon vierustaa voi toki maustaa ihan miten runsaasti huvittaa.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page