Bon appétit

<< < (49/162) > >>

AYFF:
Juu Kalle, sitä vinssataan juuri niin.

Täällä pihassa samanlainen grilli, pääset Kalle kokeilemaan kun tuot kunnon entrecoteet mukanasi. 

Crayfishguru:
Quote

Boris, onko tuo joku "nostogrilli"?

Näyttäisi kuvissa siltä että siinä on ensin polteltu puuta ala-asennossa, ja sitten kun hiillos on hyvä, palokerros "vinssataan" jollain konstilla lähemmäksi paistotasoa?   Liittyykö oikeassa laidassa oleva puukahva tähän operaatioon?

Näyttää nimittäin siivousmielessä ja nimenomaan puiden polttoa ajatellen aikas hienolta ja toimivalta ratkaisulta 


On se. Grilliin kuuluu veivi, jolla polttotasoa voi juurikin arvaamallasi tavalla säätää. Usein grilleissä on mahdollisuus säätää sitä paistotasoa eri tavoin, mutta ainakin yhtä hyvin toimii tuo polttotason säätö.

susiluoto:
Poikkeappas kauppatorilla Helsingissä ja osta ainoasta kauppaveneestä savustettua lohta, kerro jos ehdotin huonoa.

Crayfishguru:
Quote

Poikkeappas kauppatorilla Helsingissä ja osta ainoasta kauppaveneestä savustettua lohta, kerro jos ehdotin huonoa.


Tänään oli taas kaksi kauppavenettä ja kummastakin olisi saanut häkämyrkytettyä rasvaeväistä. Se olisi kuitenkin mielestäni vaatinut seurakseen korvasienimuhennosta ja ryppyiset olivat aika kuivan näköisiä, minkä lisäksi maksoivat 15 egee litra. Korvasienimuhennokseen käytän muuten mielummin purjoa kuin sipulia, jolloin sienien maku pääsee hieman paremmin esille.

Kauppatorilla tulee muutenkin vierailtua ahkerasti, kun ei tarvitse duunista mennä kuin kadun yli. Koska City Hall on julistettu savuttomaksi alueeksi, joutuu pikkusikaareitaan pössäyttelemään yhden kadunleveyden verran syrjemmässä.
 

susiluoto:
Tarkoitin sitä vanhan rouvan venettä.Ja korvasieniä odottelen pikkuhiljaa tuosta mäenrinteestä, ovat vain pieniä vielä.Purjo sopii todella paremmin, miedompi maku jottei pilaa alkuperäistä.
Söin tosin juurikin suppilovahverokeittoa ja kohta viljapossun virtsalihaksia grillattuna.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page