Bon appétit

<< < (73/162) > >>

Crayfishguru:
Quote

Mitä tehdä ylijääneille ravuille? Linkki


Aikas paha, mutta epäilemättä ehdottoman toimiva!

Rapuja VOI kyllä pakastaakin, mutta silloin ne pitää keittää hieman vähemmässä suolassa, koska se suola jatkaa imeytymistä vielä pakkasessakin. Meillä ravut ovat perinteisesti kuuluneet joulupöytään, jonne mielestäni sopivat värinsäkin puolesta erinomaisesti.  HiAnot kokit moittivat minua epäortodoksiksi, kun syön rapuja kauden ulkopuolella, mutta eihän haukku haavaa tee ja aina rapu sillin voittaa!
 

55-HO:
Quote

Katellu vanhoja lautasia jo niiiin kauan.Jännittää tuo Riston kirkkokuva.

Kirkko keskellä kylää ja vielä lautasella 
Mikä kylä ?
 
[ Attachment not found - or removed ]

 Risto

Ps: sori tää ohvitopik, en vaan voinut vastustaa....

eskaihla:
Quote

Kirkko keskellä kylää ja vielä lautasella. Mikä kylä ?


Leveysasteen perusteella veikkaus: Tromssa?

-Esa

susiluoto:
Tänään sitten taas rapuilta, vieraat tuovat omat pakasteravut mukanaan?
Alkupalaksi kantarellikeittoa.Hmm

Crayfishguru:
Tullut viime aikoina tuhottua noita kymmenjalkaisia, joten rakensin pitkästä aikaa sitä rapuvoita. Tein kahta sorttia. Ekaksi ihan tavallista ja toiseen lisäsin aivan hienoksi silputtua tilliä ja puristin sitruunasta mehua vielä joukkoon. Rullasin tangoksi kylmään.

Jälkimmäinen variaatio tuli jo käyttöön. Kääntelin kuhafileet vehnäjauhoissa, joissa oli seassa hieman jauhettua merisuolaa ja vähän valkopippuria. Sitten uimasilleen vatkattuihin muniin, joissa 50/50 hieman maitoa ja Vichyä. Lopuksi kieräytys korppujauhoissa ja pannulle paistumaan voissa. Lisäksi oli vain uusia perunoita ja voissa freesattuja ohuita sokeriherneen palkoja. Fileiden päälle rakentelin rivin ohuita rapuvoitillisitruunanappeja.

Ei kovinkaan pahaa maultaan. Unohdin ottaa kuvia, joten luokaa mielikuvia.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page