FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
25.07.17, 04:47

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Muut aiheet
| |-+  Vapaa keskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  Bon appétit
:  

« previous thread next thread »
Pages: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 41 Reply Print
Author Topic: Bon appétit  (Read 156701 times)
Mara Aulio
Offline Offline

Posts: 714
Date Registered: 02.11.07

Re: Bon appétit
« Reply #440 on: 18.12.09, 09:15 »

Millä saa näppäimistölle valuneen kuolan helpoimmin pois?

Aina ei voi voittaa. Ei edes joka kerta.
rsuomi
Former member
Re: Bon appétit
« Reply #441 on: 18.12.09, 09:27 »

Millä saa näppäimistölle valuneen kuolan helpoimmin pois?

Glad Grappia näppäimistön päälle Grin

risto suomi
Hanna Räihä
Offline Offline

Posts: 2795
Date Registered: 16.07.07

Re: Bon appétit
« Reply #442 on: 18.12.09, 09:57 »

Käykö fariinisokerin tilalla tumma siirappi?

Niin, ja kiitos ohjeesta. Mitä "salaista" lienet jättänyt pois Grin

risto suomi

ps. jos siinä on kermaa se ei voi olla huono Wink

konjakki? jaloviina? vois sopia tuohon sopivassa määrin... Wink

Älä koskaan lähesty härkää edestä,  hevosta takaa äläkä idioottia mistään suunnasta.

This user may use sarkasm and cynicism in a way you are not accustomed to. You might suffer severe mental damage.
Boris Grahn
Offline Offline

Posts: 989
Date Registered: 14.03.08

WWW
Re: Bon appétit
« Reply #443 on: 18.12.09, 10:45 »

Käykö fariinisokerin tilalla tumma siirappi?

Kyllä uskoisin siitäkin saatavan ihan kohtuullista.

Business as usual is not enough and kills you in the long run!
Boris Grahn
Offline Offline

Posts: 989
Date Registered: 14.03.08

WWW
Re: Bon appétit
« Reply #444 on: 18.12.09, 10:56 »

konjakki? jaloviina? vois sopia tuohon sopivassa määrin... Wink

Siinä ON jo ruokalusikallinen konjakkia, mutta saattaahan sitä "vahingossa" lorahtaa vähän enemmänkin... Wink

Business as usual is not enough and kills you in the long run!
Boris Grahn
Offline Offline

Posts: 989
Date Registered: 14.03.08

WWW
Re: Bon appétit
« Reply #445 on: 18.12.09, 11:11 »

Yksi tietämistäni sinappiyhteensopivista konjakeista on itse asiassa brandy. En ole aikoihin nähnyt yhdessäkään Alkossa, mutta lienee ollut tuotemerkillä ARARAT. Jopa vanha doku Winston Chuchill ihastui siihen Jaltan kokouksessa niin kovasti, että pyysi useita kertoja lähetyttämään joitakin laatikollisia itselleen.

Joka tapauksessa Venäjällä ja Neuvostoliiton entisissä sateliiteissa aine tunnetaan nimellä ARMJANSKII BRENDI. Esim. Tallinnan Livikossa 0.5 L40 % kolmen tähden kamaa maksaa 139 EEK ~ 9,30 EUR ja 42 % viiden tähden laatu 157 EEK ~ 10,50 EUR. Tuote on armenialainen ja saanut nimensä vuoresta, jonne Noakin arkki päätyi.

Business as usual is not enough and kills you in the long run!
Arne Wallen
Offline Offline

Posts: 7635
Date Registered: 23.08.06

Re: Bon appétit
« Reply #446 on: 18.12.09, 11:27 »

Tuollaisen olen joskus jostain merkinnyt muistiin ja sitä teen yleensä jouluksi.
dl sinapinsiemeniä
1 1/4 dl valkoviiniä
1 rkl viinietikkaa
2-3 rkl hunajaa
1/2 tl suolaa
2 rkl öljyä
1 rkl rakunaa
2 rkl konjakkia tai sherryä.

Murskaa siemenet, lisää valkkari ja muut ainekset, sekoitat kunnes sinulla on tahna, voit hiukka laimentaa kuohukermalla ja lisätä hiukka sokeria jos siltä tuntuu.
Pari päivää jääkaapissa ja homma selvä.

2f.1  Muistattehan Sir Thomas Sopwith.Olen lihaa syövä hetero, ja ylpeä siitä.
Rangerit kunniaan.
rsuomi
Former member
Re: Bon appétit
« Reply #447 on: 18.12.09, 11:29 »

. Jopa vanha doku Winston Chuchill ihastui siihen Jaltan kokouksessa niin kovasti, että pyysi useita kertoja lähetyttämään joitakin laatikollisia itselleen.

Enklannissa kun tuo "doku" Winston istui baaritislkillä konjakkilasi kädessään hänen viereensä tuli hieno lady.

Sanoi : " jos olisitte mieheni laittaisin myrkkyä tuohon lasiinne".

Winston totesi " Ja jos te olisitte vaimoni joisin sen"   Wink

risto suomi
« Last Edit: 18.12.09, 11:40 by Risto Suomi »
Boris Grahn
Offline Offline

Posts: 989
Date Registered: 14.03.08

WWW
Re: Bon appétit
« Reply #448 on: 18.12.09, 11:46 »

Tuollaisen olen joskus jostain merkinnyt muistiin ja sitä teen yleensä jouluksi.
dl sinapinsiemeniä
1 1/4 dl valkoviiniä
1 rkl viinietikkaa
2-3 rkl hunajaa
1/2 tl suolaa
2 rkl öljyä
1 rkl rakunaa
2 rkl konjakkia tai sherryä.

Murskaa siemenet, lisää valkkari ja muut ainekset, sekoitat kunnes sinulla on tahna, voit hiukka laimentaa kuohukermalla ja lisätä hiukka sokeria jos siltä tuntuu.
Pari päivää jääkaapissa ja homma selvä.

Mielenkiintoinen osa tuo rakuuna. Teen itse rakuunaviinietikkaa = valkoviinietikassa uitetaan rakuunaa jokunen kuukausi. Rakuunaviinietikkaa taas tarvitsen, kun pitää vääntää Sauce Bearnaise, joka alkaa sillä, että keitetään kasaan rakuunaviinietikkaa. Koko kämppä haisee ja kaikki röörit aukee, mutta hyvää tulee. Grin

Business as usual is not enough and kills you in the long run!
rsuomi
Former member
Re: Bon appétit
« Reply #449 on: 18.12.09, 11:51 »

On se vaan niin, että hyvä ruoka on elämän suurimpia iloja!
Mukava lukea, tätä palstaa ja mainioita vinkkejä.

nimimerkki, innokas amatöötrikokkaaja
« Last Edit: 18.12.09, 12:13 by Risto Suomi »
Arto Eriksson
Offline Offline

Posts: 848
Date Registered: 11.03.06

WWW
Re: Bon appétit
« Reply #450 on: 18.12.09, 12:35 »

Millä saa näppäimistölle valuneen kuolan helpoimmin pois?


Laita Silica-gel pussit poskihampaiden ja poskien väliin, noin ennalta ehkäisynä Grin

Nikon D610, D600,Nikon D700,NIKKOR AF-S 50/1.8G, NIKKOR AF-S 28-300/3.5-5.6G ED VR II.NIKKOR 85mm f1.8G Tamron 90mm F2.8 makro,Tokina AT-X SD 16-28/2,8 PRO FX. sigma 70-200mm f2.8 ex dg os hsm
Pori Jazz photographer 2011,2012.2013.
Everyone's gonna get fucked sooner or later.
Hanna Räihä
Offline Offline

Posts: 2795
Date Registered: 16.07.07

Re: Bon appétit
« Reply #451 on: 18.12.09, 21:49 »

Siinä ON jo ruokalusikallinen konjakkia, mutta saattaahan sitä "vahingossa" lorahtaa vähän enemmänkin... Wink


mjah kappas, ja  sisälukutaitokurssille mars Cheesy

mutta voihan sitä aina laittaa toisenkin lusikallisen...

Älä koskaan lähesty härkää edestä,  hevosta takaa äläkä idioottia mistään suunnasta.

This user may use sarkasm and cynicism in a way you are not accustomed to. You might suffer severe mental damage.
Orvo Välilä
Offline Offline

Posts: 3779
Date Registered: 24.10.05

Re: Bon appétit
« Reply #452 on: 18.12.09, 23:23 »


mjah kappas, ja  sisälukutaitokurssille mars Cheesy

mutta voihan sitä aina laittaa toisenkin lusikallisen...

Kaikki hyvät reseptit alkaa ( siis jo ennen kuin niissä lukee että otetaan kilo voita ja litra kermaa ) sanoilla "Esilämmitä kokki". Sen konjakin voi käyttää siihenkin.  Cool

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Arguing with a pilot is like wrestling with a pig in the mud. After a while you begin to think the pig likes it.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Boris Grahn
Offline Offline

Posts: 989
Date Registered: 14.03.08

WWW
Re: Bon appétit
« Reply #453 on: 19.12.09, 17:54 »

Tulkoon kuvasaastetta, ja kuvasaastetta tuli.

Suo, kuokka ja Jussi puuttuu. Alku on.

[ attachment removed / expired ]

Alkuaineita sentään oli,

[ attachment removed / expired ]

Vaihdetaan vähän väriä.

[ attachment removed / expired ]

Ihan nesteessä.

[ attachment removed / expired ]

Lopun alkua valkoisella kellukkeella.

[ attachment removed / expired ]

Ei ainoastaan leivästä, mutta saa sitäkin olla.

[ attachment removed / expired ]

Strogat alkaa noffiutua.

[ attachment removed / expired ]

Tänään liemessä ja huomenna ehkä silmissä - tomaatin tuntua.

[ attachment removed / expired ]

Lepakkomiehen kalastusvehkeitä - Bat-onkia

[ attachment removed / expired ]

Kah Ville! Pip Ariko? Haista pasha! Haist' home!

[ attachment removed / expired ]

Kuvat - jälleen kerran valitettavasti  Embarrassed - "taattua" BG kännykkälaatua, mutta asia ehkä silti selvisi. Smiley

Korjattu 1 havaittu typo.
« Last Edit: 19.12.09, 22:00 by Boris Grahn »

Business as usual is not enough and kills you in the long run!
Mara Aulio
Offline Offline

Posts: 714
Date Registered: 02.11.07

Re: Bon appétit
« Reply #454 on: 19.12.09, 21:28 »

Just kun olin saanut näppäimistön pyyhittyä kuivaks.

Aina ei voi voittaa. Ei edes joka kerta.
Olle Sälgmark
Offline Offline

Posts: 6128
Date Registered: 12.06.07

Re: Bon appétit
« Reply #455 on: 19.12.09, 22:31 »

Just kun olin saanut näppäimistön pyyhittyä kuivaks.

Ollu samat ongelmat täällä,laita ohut muovikelmu näppäimistön päälle. thmbup

salgmark miuku telia.com
Arto Eriksson
Offline Offline

Posts: 848
Date Registered: 11.03.06

WWW
Re: Bon appétit
« Reply #456 on: 20.12.09, 07:54 »

Boris, mulla on venäläinen duunikaveri joka tekee usein Borschkeittoa välillä tarjoaa sitä työpaikalla, täytyy sanoa että parempaa pakkaspäivän keittoa ei ole....nam.
« Last Edit: 20.12.09, 12:20 by Arto Eriksson »

Nikon D610, D600,Nikon D700,NIKKOR AF-S 50/1.8G, NIKKOR AF-S 28-300/3.5-5.6G ED VR II.NIKKOR 85mm f1.8G Tamron 90mm F2.8 makro,Tokina AT-X SD 16-28/2,8 PRO FX. sigma 70-200mm f2.8 ex dg os hsm
Pori Jazz photographer 2011,2012.2013.
Everyone's gonna get fucked sooner or later.
rsuomi
Former member
Re: Bon appétit
« Reply #457 on: 20.12.09, 11:38 »

Jouluruoat ovat nyt ajankohtaisia, mutta jos tykkää Italialaisesta ruoasta, niin hyvä joululahja vinkki:

Kirja

Aglio & Olio/ Saku Tuominen, Tuukka Koski, Kimmo Kivilahti

Nam...

risto suomi
rsuomi
Former member
Re: Bon appétit
« Reply #458 on: 20.12.09, 11:52 »

Boris, mulla on venäläinen duunikaveri joka tekee usein Strokanoffia välillä tarjoaa sitä työpaikalla, täytyy sanoa että parempaa pakkaspäivän keittoa ei ole....nam.

Tai Borsch keitto, tai miten se nyt kirjoitetaan Tongue

risto suomi
Arto Eriksson
Offline Offline

Posts: 848
Date Registered: 11.03.06

WWW
Re: Bon appétit
« Reply #459 on: 20.12.09, 12:21 »

Tai Borsch keitto, tai miten se nyt kirjoitetaan Tongue

risto suomi


Höh olimpas ajatuksissani, asia korjattu Grin hymiörajoitin iski päälle Grin

Nikon D610, D600,Nikon D700,NIKKOR AF-S 50/1.8G, NIKKOR AF-S 28-300/3.5-5.6G ED VR II.NIKKOR 85mm f1.8G Tamron 90mm F2.8 makro,Tokina AT-X SD 16-28/2,8 PRO FX. sigma 70-200mm f2.8 ex dg os hsm
Pori Jazz photographer 2011,2012.2013.
Everyone's gonna get fucked sooner or later.
Pages: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 41 Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1