Bon appétit

<< < (97/162) > >>

susiluoto:
Pekan fenkolille jees, tuon Hannan kalaa en kyllä tunnista millään vehkeellä, toisaalta virolainen kuha meren antimena, sama suomalaisena, uiskentelevat muistaakseni ympäri lahtea.Samaa kalaa jos mereltä pyydystetty.

HannaR:
en mä  oikein tiedä mitä se on, tilapiana se mulle myytiin, tulee pakastettuna vissiin vietnamista, samassa tiskissä oli myös pangasius (!!!)
mutta kun tuo on 9 e kilo ja kuha on 23 e kilo  niin soppaan ei ollu vaikea valita...

muoks. niin, myydään silti sulana kalatiskissä

HannaR:
http://en.wikipedia.org/wiki/Tilapia

TOC:
Quote

en mä  oikein tiedä mitä se on, tilapiana se mulle myytiin, tulee pakastettuna vissiin vietnamista, samassa tiskissä oli myös pangasius (!!!)
mutta kun tuo on 9 e kilo ja kuha on 23 e kilo  niin soppaan ei ollu vaikea valita...


Oliko kulinaarinen elämys verrattuna kuhaan.....

HannaR:
siis eihän kotimaista kalaa voita mikään, mutta kyllä tuokin toimi. oli kohtuullisen kiinteää, pysyi hyvin kasassa keitossa. pitää testata tässä joku kerta ihan paistaa, tai vois leivittää, paistaa ja hauduttaa vielä kermassa...

Navigation

Up one level

Next page

Previous page