Bon appétit

<< < (109/162) > >>

TOC:
Quote

'Sisäpaistia' rääppeistä leikkaa-liimaa periaatteella ?

http://yle.fi/uutiset/kotimaa/2010/03/lihaliimalla_kootut_valmisteet_tekevat_tuloaan_1496906.html

"Jo ensi kesänä Suomessa voi olla myynnissä paisteja, jotka on koottu pienistä ja halvoista lihanpaloista lihaliimana tunnetun aineen avulla. Näin käy, jos EU myöntää uudelle Fibrimex-lisäaineelle myyntiluvan."

Voi jeesus 


Täällä myytävänä siivutettua kinkkua,liimattua.Jos unohtuu pöydälle niin kuivana näkee,näyttää sian korvilta.

Marski:
Lähitulevaisuuden wappuriehoja varten wanha suomalainen simaresepti vuodelta 1590: 10 mittaa hunajaa, 60 mittaa vettä, punaisia ruusuja ja humalaa. Kirjannut muistiin kauppias Johann David Wunderer.

pho201:
Quote

'Sisäpaistia' rääppeistä leikkaa-liimaa periaatteella ?

http://yle.fi/uutiset/kotimaa/2010/03/lihaliimalla_kootut_valmisteet_tekevat_tuloaan_1496906.html

"Jo ensi kesänä Suomessa voi olla myynnissä paisteja, jotka on koottu pienistä ja halvoista lihanpaloista lihaliimana tunnetun aineen avulla. Näin käy, jos EU myöntää uudelle Fibrimex-lisäaineelle myyntiluvan."

Voi jeesus 


Entäs sitten kun tämä käytäntö on jo vakiintunut ja lihamestarilta sattuu lihaliima loppumaan kiireen keskellä. Laitetaanko kiinni Bostikilla?

 

korp:
Ei tuo lihaliima mikään uusi keksintö ole. Useat tuotteet mitä kuvitellaan kokolihaksi, eivät sitä kuitenkaan ole. Varsinaista "liimaa" ei käytetä, mutta jollain se jauhettu liha silti läjässä pysyy.

Arto:
Quote

Ei tuo lihaliima mikään uusi keksintö ole. Useat tuotteet mitä kuvitellaan kokolihaksi, eivät sitä kuitenkaan ole. Varsinaista "liimaa" ei käytetä, mutta jollain se jauhettu liha silti läjässä pysyy.



Picnic paisti on just tollasta silppua jota rääpitään linjalta päivänpääteeksi perjantaipipoon ja laitetaan hitosti suolaa jottei outo kuveliha maistu kulinaristin suussa.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page