FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
20.11.17, 00:27

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Muut aiheet
| |-+  Vapaa keskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  Bon appétit
:  

« previous thread next thread »
Pages: 1 ... 29 30 [31] 32 33 ... 41 Reply Print
Author Topic: Bon appétit  (Read 158181 times)
Cathy Tiainen
Offline Offline

Posts: 1546
Date Registered: 01.02.05

Re: Bon appétit
« Reply #600 on: 23.07.10, 21:15 »

Sehän se, jota jotkut irvileuat jopa vertailleet "rapsutin" nimisen ......un , jääköön nyt sanomatta.

YÖK  Smiley

Minä tunnistää nyt myös nimellä Elephant trunk clam....... (Kiina nimi Englanniksi)


Cathy *-^

Noraneko
heileivo
Former member
Re: Bon appétit
« Reply #601 on: 23.07.10, 21:23 »

Huh, jopas on irstaan näköiset eväät  laugh
Kalle Keihänen
Offline Offline

Posts: 1537
Date Registered: 31.12.04

Re: Bon appétit
« Reply #602 on: 24.07.10, 15:19 »

Arvaanko että kyseessä on Panopea generosa eli Geoduck ja asialla oli Mike Rowe likaisine....tuota.... duuneineen?

Kyseistä herkkua en ole maistanut mutta simpukoiden ja molluskien ystävät väittävät maukkaaksikin  Cool

EDIT: pitäis opetella lukemaan.... tuossahan sanotaan ihan selkeästi että ruokailuohjelma eikä suinkaan Dirty Jobs  Embarrassed


Mike Rowe ja likaiset työt (Dirty Jobs): Geoducks: http://www.youtube.com/watch?v=1jaRaOfB_-E

On muuten ihan ässäohjelma tuo likaiset työt. Tulee toljotettua Discovertylta aina kun sattuu kohdalle.
Lauri Liuhto
Offline Offline

Posts: 312
Date Registered: 16.08.09

Re: Bon appétit
« Reply #603 on: 30.07.10, 22:21 »

Perjantainen lounaani. Puolet jäi lauantaille Wink

Naudan paistijauhelihaa, sipulia (nipusta, eli tuoretta), korppujauhoja, vettä, pari munaa, valkosipulia pari kynttä, pippuria, suolaa, vähän paprikajauhetta ja tömäys chilijauhetta.

Salaatti koostui simppelisti kurkusta, tomaatista, sipulinvarsista ja pippurista.

[ attachment removed / expired ]

--
Lauri

--
Lauri
Arne Wallen
Offline Offline

Posts: 7635
Date Registered: 23.08.06

Re: Bon appétit
« Reply #604 on: 04.09.10, 14:03 »

Tänään taas tällainen ilta. thmbup

[ attachment removed ]

2f.1  Muistattehan Sir Thomas Sopwith.Olen lihaa syövä hetero, ja ylpeä siitä.
Rangerit kunniaan.
Ilkka Toivanen
Offline Offline

Posts: 2635
Date Registered: 06.04.04

Re: Bon appétit
« Reply #605 on: 04.09.10, 14:07 »

Tänään taas tällainen ilta. thmbup

Mitäs minä tuossa edellisellä sivulla noista rapujuhlista oikein sanoinkaan...  Grin

Ei sen tarvitse olla iso vika, kun se on päässä.
Antti Havukainen
Offline Offline

Posts: 1650
Date Registered: 04.04.04

Re: Bon appétit
« Reply #606 on: 04.09.10, 15:53 »

Tänään taas tällainen ilta. thmbup


Tänään on rapuja ja huomenna on rapula? laugh
Arne Wallen
Offline Offline

Posts: 7635
Date Registered: 23.08.06

Re: Bon appétit
« Reply #607 on: 04.09.10, 18:30 »

Miten vain, rapula on harrastelijapuolen ongelmia, ei aikuinen semmottosiin sorru. Embarrassed

2f.1  Muistattehan Sir Thomas Sopwith.Olen lihaa syövä hetero, ja ylpeä siitä.
Rangerit kunniaan.
Heikki O Salonen
Offline Offline

Posts: 1165
Date Registered: 26.04.10

WWW
Re: Bon appétit
« Reply #608 on: 30.09.10, 16:20 »

Kun kyllästyin normaaliin välipalaan niin päätin kyhätä jotain, ja tässä olis lopputulos...

Eli:
Vaaleaa leipää,
Oltermanni kevyt Tongue.
Nyytissä: keittokinkkua ja suolakurkkua. Pysyvät kiinni toisisaan katkaistun hammastikun kautta
Päällä mustaapippuria ja suolaa
Ananasta paloina + Tilli dippinä Wink (Maistui ihan hyvältä kun dippasi noita ananaksen paloja tilliin...

[ attachment removed / expired ]


[ attachment removed / expired ]


[ attachment removed / expired ]

Canon 6D + Canon 24-70 f/4 L IS USM + Canon 16-35 f/4 L IS USM + Canon 85 f/1,8 USM + Sigma 35 f/1,4 ART + Canon 70-200 f/2,8 L IS USM II
Orvo Välilä
Offline Offline

Posts: 3779
Date Registered: 24.10.05

Re: Bon appétit
« Reply #609 on: 30.09.10, 19:23 »


Ananasta paloina + Tilli dippinä Wink (Maistui ihan hyvältä kun dippasi noita ananaksen paloja tilliin...


No jopas. Tuotapa ei ole tullut kokeiltuakaan. Oliskohan tuore tilli vielä parempaa kenties?


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Arguing with a pilot is like wrestling with a pig in the mud. After a while you begin to think the pig likes it.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Heikki O Salonen
Offline Offline

Posts: 1165
Date Registered: 26.04.10

WWW
Re: Bon appétit
« Reply #610 on: 01.10.10, 04:53 »

No jopas. Tuotapa ei ole tullut kokeiltuakaan. Oliskohan tuore tilli vielä parempaa kenties?



Tuolla tillimausteella itse olen kokeillut, en tiedä tuoretillistä, rohkeesti kokeilemaan vaan! thmbup

Canon 6D + Canon 24-70 f/4 L IS USM + Canon 16-35 f/4 L IS USM + Canon 85 f/1,8 USM + Sigma 35 f/1,4 ART + Canon 70-200 f/2,8 L IS USM II
Hanna Räihä
Offline Offline

Posts: 2795
Date Registered: 16.07.07

Re: Bon appétit
« Reply #611 on: 30.10.10, 09:30 »

ja kun on yksin kotona ja saa tehdä just sitä ruokaa mikä itseä huvittaa niin risotostahan se ajatus sitten lähti...
Metsäsienirisottoa, itsekerätyistä herkkusienistä ja suppiloista tietysti, reilulla parmesanilla. Naudan pihvi, mikä nyt sattui käteen sopimaan kaupassa. Vähän oli sitkeää, mutt lihalta se maistui, pihvin mausteena vain suolaa.

[ attachment removed / expired ]

ja nyt mä lähden hakemaan lisää suppiksia metsästä. kiitos ja nam.

Älä koskaan lähesty härkää edestä,  hevosta takaa äläkä idioottia mistään suunnasta.

This user may use sarkasm and cynicism in a way you are not accustomed to. You might suffer severe mental damage.
55-HO
Former member
Re: Bon appétit
« Reply #612 on: 30.10.10, 09:39 »

ristostahan se ajatus sitten lähti...
  Anteeksi  Embarrassed
Hanna Räihä
Offline Offline

Posts: 2795
Date Registered: 16.07.07

Re: Bon appétit
« Reply #613 on: 30.10.10, 09:42 »

jestas, mun piti ihan tarkastaa mitä mä kirjoitin... . Grin

Älä koskaan lähesty härkää edestä,  hevosta takaa äläkä idioottia mistään suunnasta.

This user may use sarkasm and cynicism in a way you are not accustomed to. You might suffer severe mental damage.
Hanna Räihä
Offline Offline

Posts: 2795
Date Registered: 16.07.07

Re: Bon appétit
« Reply #614 on: 30.10.10, 18:01 »

mutta bon appétit vaan...

mitä teillä tänään syödään?  Grin

[ attachment removed / expired ]

paistettuna noista tuli noin 3 litraa. ihan mukava saalis noin tunnin metsäreissusta...

Älä koskaan lähesty härkää edestä,  hevosta takaa äläkä idioottia mistään suunnasta.

This user may use sarkasm and cynicism in a way you are not accustomed to. You might suffer severe mental damage.
Arne Wallen
Offline Offline

Posts: 7635
Date Registered: 23.08.06

Re: Bon appétit
« Reply #615 on: 30.10.10, 18:04 »

Näitä löytyy vielä, huomenissa lähen hakemaan.Hirviulkofilee, pernamokkoa ja sienikastike, keitettyä porkkanaa kaveriks.Noh tuon jälkeen sohvalle hetkeks. thmbup

2f.1  Muistattehan Sir Thomas Sopwith.Olen lihaa syövä hetero, ja ylpeä siitä.
Rangerit kunniaan.
55-HO
Former member
Re: Bon appétit
« Reply #616 on: 30.10.10, 18:09 »

mutta bon appétit vaan...
mitä teillä tänään syödään?  Grin
paistettuna noista tuli noin 3 litraa. ihan mukava saalis noin tunnin metsäreissusta...
Mahtava saalis  thmbup, kaikkea sitä saa aikaan , kun ei oo muksut jalois roikkumas.. Massin maastosta samanmoisen taannoin toin, suurimman osan uunissa kuivatin.
Hanna Räihä
Offline Offline

Posts: 2795
Date Registered: 16.07.07

Re: Bon appétit
« Reply #617 on: 30.10.10, 19:16 »

ja voi ku niitä jäikin vielä, vakipaikka tuolla... no, enpäs kerrokaan Wink
pitänee huomenna vielä vähän ulkoilla vaikka noilla ja aiemmin kerätyillä herkkutateilla pärjää jo hyvin talvella...

Älä koskaan lähesty härkää edestä,  hevosta takaa äläkä idioottia mistään suunnasta.

This user may use sarkasm and cynicism in a way you are not accustomed to. You might suffer severe mental damage.
Arne Wallen
Offline Offline

Posts: 7635
Date Registered: 23.08.06

Re: Bon appétit
« Reply #618 on: 30.10.10, 19:26 »

ja voi ku niitä jäikin vielä, vakipaikka tuolla... no, enpäs kerrokaan Wink
pitänee huomenna vielä vähän ulkoilla vaikka noilla ja aiemmin kerätyillä herkkutateilla pärjää jo hyvin talvella...

Ulkoile ihmeessä, noita suppiksia löytyy vielä melko pitkään.Niitä voi poimia liikaakin, saa syödä enemmän. thmbup

2f.1  Muistattehan Sir Thomas Sopwith.Olen lihaa syövä hetero, ja ylpeä siitä.
Rangerit kunniaan.
Orvo Välilä
Offline Offline

Posts: 3779
Date Registered: 24.10.05

Re: Bon appétit
« Reply #619 on: 31.10.10, 00:01 »

mutta bon appétit vaan...

mitä teillä tänään syödään?  Grin

paistettuna noista tuli noin 3 litraa. ihan mukava saalis noin tunnin metsäreissusta...

ArGH! kun tuli nälkä. Tai siis himo. Ei Hanna noita sais vaikka kuivattuna ja/tai vakuumipakattuna kirjepostilla lähetettyä  Cry ?

Central Marketin Kalifornialaiset kanttarellit maksaa $49.95 pauna ja ei oo likikään niin hyviä kuin suppilovahverot.....

Ai niin syömistä..... tänään Stroker's Icehousessa Mamman porilainen eli Ma's Famous Grilled Bologna Sandwich. Mamma ei itte ollu kyökkivuorossa tänään vaikka mopokaupassa olikin mutta porilainen oli hyvää ja olut kylmää.

Niille jotka ihmettelee että mikä Strokers, niin kyseessä on paikallisen puolikuuluisuuden Rick Fairlessin pitämä yhdistetty baari, custompaja, moottoripyöräliike ja tatuointiverstas. Jos ei vieläkään sano mitään niin sitten pitää vaan odotella että se puolivillainen televisiosarja rantautuu Suomeenkin.....
« Last Edit: 31.10.10, 00:10 by Orvo Välilä »

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Arguing with a pilot is like wrestling with a pig in the mud. After a while you begin to think the pig likes it.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pages: 1 ... 29 30 [31] 32 33 ... 41 Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1