Bon appétit

<< < (137/162) > >>

ovalila:
Quote

Sinulla Orvo satu olemaan kuvaa mun savustuspöntöstä, omia en tänne saa tungettua kun tuo kone omii ne itselleen, sanoo vain virhe avattaessa tiedostoa.


Ei muuten taida olla.....viime kesänäkin savukalat käytiin hakemassa siitä salmen toiselta puolen kaupallisesta savustamosta. Siitä heti kesäterassin vierestä 

susiluoto:
Jeps, näin taisi mennä, muistelin vain että joskus otit kuvan tai kaksi sillä isoC laitteella.Tämäkin tyhymä kone omii itelleen kaikki kuvat nyt.

ovalila:
Quote

Jeps, näin taisi mennä, muistelin vain että joskus otit kuvan tai kaksi sillä isoC laitteella.Tämäkin tyhymä kone omii itelleen kaikki kuvat nyt.


Ehämmie älynnä kun kaikenmaaliman laivoja ja joutsenia sihtailin 

Makke:
Paistomittari on hukassa ja jos ei huomenna löydy lähikaupan tarjonnasta niin sitten pitää mennä perstuntumalla.
Potilas on possun ulkofile 4kg:n pötkö, meneekö perinteisellä 1kg=1h ja eka tunti hieman kovemmalla liekillä?

Crayfishguru:
4 tuntia on varmasti aivan liikaa - johtuen fileen muodosta.

Ehkä 175 astetta värin saamiseksi alkuun noin 30 minsaa ja sitten lämpö jonnekin 125 asteen kieppeille ja ehkä 30-45 minsaa lisää. Toisin sanoen yhteensä tunti ... tunti ja vartti. Ihan hihasta tempaistu, mutta ei se kivaa ole kuiva lihakaan.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page