Bon appétit

<< < (145/162) > >>

matskupu:
Quote

Meillä tehtiin viikonloppuna kualjluatikkoo.


Niin tehtiin meilläkin, mutta jauhelihasta ja riisin sijasta meillä käytetään ohraa.

ovalila:
Quote

Meillä tehtiin viikonloppuna kualjluatikkoo. Muuten perinteinen kaava riiseineen ja siirappeineen ym. Mutta lihaksi hain läheisen pienpalvaamon tehtaanmyymälästä savustettua possunkylkeä.

Myyvät tätä "hävikkitavaraansa" suorastaan sikahalvalla (pun intended). 1,5 kilon loota maksaa vaivaiset 6 euroa, ja joukossa on rasvaisempien biittien ohella ihan fileluokan tavaraa. Maku on loistava. Ja mainiota tuli myös siitä ruoasta kun useamman tunnin haudutteli.

Lähiruokaa...

PR


No tuosta helposti ajatus jatkuu että mitäs jos laittelis sinne laatikkoon pekonia....... hmm.......


raninen:
Quote

No tuosta helposti ajatus jatkuu että mitäs jos laittelis sinne laatikkoon pekonia....... hmm.......


Eihän tuo tuote pekonista kaukana ole. Mutta kaupanhyllypekoniin ainakin se ero, että on miettinyt tekemisiään viikon päivät leppäsaunassa. Ja tosiaan lodjussa tuli seassa myös ihan fileluokan biittejä. Nämä niiden "hävikkilihat" ovat tuollaista puolikkaan nyrkin kokoista tavaraa. Osasta saa siivota kamarat pois, osaan ei tarvi koskeakaan vaan suoraan pataan.

Jatkan aika usein normilaatikoita, kastikkeita, keittoja, munakkaita ja viimeksi tänään lämpimiä leipiä vastaavalla savupossunkyljellä. Kaupassa myyvät vakuumissa sellaisia 150-200 g palasia. Säilyy pitkään ja antaa oivallista makua moneen. Kahvin sekaan en ole vielä kokeillut...

PR

ovalila:
Quote

Eihän tuo tuote pekonista kaukana ole. Mutta kaupanhyllypekoniin ainakin se ero, että on miettinyt tekemisiään viikon päivät leppäsaunassa. Ja tosiaan lodjussa tuli seassa myös ihan fileluokan biittejä. Nämä niiden "hävikkilihat" ovat tuollaista puolikkaan nyrkin kokoista tavaraa. Osasta saa siivota kamarat pois, osaan ei tarvi koskeakaan vaan suoraan pataan.

Jatkan aika usein normilaatikoita, kastikkeita, keittoja, munakkaita ja viimeksi tänään lämpimiä leipiä vastaavalla savupossunkyljellä. Kaupassa myyvät vakuumissa sellaisia 150-200 g palasia. Säilyy pitkään ja antaa oivallista makua moneen. Kahvin sekaan en ole vielä kokeillut...

PR


Juu eihän tokikaan savukylki ja pekoni samaa tavaraa mitenkään ole ei. Sillä vaan ajattelin kun sattuneesta syystä sitä pekonia olis aika lailla helpommin saatavilla kuin huolella palvattua siansivua 

raninen:
Quote

Juu eihän tokikaan savukylki ja pekoni samaa tavaraa mitenkään ole ei. Sillä vaan ajattelin kun sattuneesta syystä sitä pekonia olis aika lailla helpommin saatavilla kuin huolella palvattua siansivua 


Savusta pekoni ennen käyttöä? 

PR

Navigation

Up one level

Next page

Previous page