FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
26.07.17, 22:45

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Muut aiheet
| |-+  Vapaa keskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  Bon appétit
:  

« previous thread next thread »
Pages: 1 ... 38 39 [40] 41 Reply Print
Author Topic: Bon appétit  (Read 156720 times)
Arne Wallen
Offline Offline

Posts: 7635
Date Registered: 23.08.06

Re: Bon appétit
« Reply #780 on: 11.11.11, 21:15 »

Näin on, eli keitän myös hirven luista lientä jota voi käyttää sitten vaikka lihakeittoon. thmbup

2f.1  Muistattehan Sir Thomas Sopwith.Olen lihaa syövä hetero, ja ylpeä siitä.
Rangerit kunniaan.
Miko Verno
Offline Offline

Posts: 3198
Date Registered: 21.11.10

Re: Bon appétit
« Reply #781 on: 11.11.11, 21:26 »

Minä taas uppopaistan Burkina Fasolaista opossumin hännän tupsuja ja pakastan niitä vararavinnoksi, jos sattuu tulemaan III maailmansota ja kaupasta loppuu ruoka
Cathy Tiainen
Offline Offline

Posts: 1546
Date Registered: 01.02.05

Re: Bon appétit
« Reply #782 on: 11.11.11, 21:31 »

Minä taas uppopaistan Burkina Fasolaista opossumin hännän tupsuja ja pakastan niitä vararavinnoksi, jos sattuu tulemaan III maailmansota ja kaupasta loppuu ruoka

Sinä olla 13 yo.  laugh


Cathy *-*

Noraneko
Arne Wallen
Offline Offline

Posts: 7635
Date Registered: 23.08.06

Re: Bon appétit
« Reply #783 on: 11.11.11, 21:33 »

Minä taas uppopaistan Burkina Fasolaista opossumin hännän tupsuja ja pakastan niitä vararavinnoksi, jos sattuu tulemaan III maailmansota ja kaupasta loppuu ruoka


No jos sieltä tuot opossumin häntätupsuja ja jäät tullissa niistä kii saat sakkoa, vankilaa ja varoituksen.Voin luvallisesti luovutta sinulle hirventurkin tupsuja ja eiku pakastamaan.
Kokeileppa keittää hirvenluita ja siitäpä oivan keittoliemen tekaiset, jos noudat huomenna Gumbostrandin rannasta voin sinulle näitä luita luovuttaa. thmbup

2f.1  Muistattehan Sir Thomas Sopwith.Olen lihaa syövä hetero, ja ylpeä siitä.
Rangerit kunniaan.
Miko Verno
Offline Offline

Posts: 3198
Date Registered: 21.11.10

Re: Bon appétit
« Reply #784 on: 11.11.11, 21:37 »


No jos sieltä tuot opossumin häntätupsuja ja jäät tullissa niistä kii saat sakkoa, vankilaa ja varoituksen.Voin luvallisesti luovutta sinulle hirventurkin tupsuja ja eiku pakastamaan.

Nojoo, eiköhän ne ole samanmakuisia. Vielä pitäisi käydä hakemassa jäkälää porojen viimeiselle aterialle Roll Eyes
Cathy Tiainen
Offline Offline

Posts: 1546
Date Registered: 01.02.05

Re: Bon appétit
« Reply #785 on: 11.11.11, 21:38 »

Nojoo, eiköhän ne ole samanmakuisia. Vielä pitäisi käydä hakemassa jäkälää porojen viimeiselle aterialle Roll Eyes

Helsingissä???


Tyhmä Cathy

Noraneko
Miko Verno
Offline Offline

Posts: 3198
Date Registered: 21.11.10

Re: Bon appétit
« Reply #786 on: 11.11.11, 21:39 »

Helsingissä???


Tyhmä Cathy

Suunnitelmana käydä ninjailemassa korkeasaaren puistosta muutama kilo.

Muistakaa, että nämä eivät ole totta
Cathy Tiainen
Offline Offline

Posts: 1546
Date Registered: 01.02.05

Re: Bon appétit
« Reply #787 on: 11.11.11, 21:43 »

Suunnitelmana käydä ninjailemassa korkeasaaren puistosta muutama kilo.

Sinä jättää Korkeasaaren eläimet rauhaan..... Angry

Muistakaa, että nämä eivät ole totta

Vitsi alue olla eri osio.......


Cathy

Noraneko
Arne Wallen
Offline Offline

Posts: 7635
Date Registered: 23.08.06

Re: Bon appétit
« Reply #788 on: 11.11.11, 21:46 »

Suunnitelmana käydä ninjailemassa korkeasaaren puistosta muutama kilo.

Muistakaa, että nämä eivät ole totta


En tiedä mitä ninjailet mutta jos oikeasti haluat hirvenluita keittopohjaksi niin kerro ja tuohon paikkaan tuon iltapäinä.Poroja ei täällä ole mutta merilapista syntyjään oleva tuttavani lupasi minulle poronlihaa toimittaa parin viikon kuluttua, kunnon kuivalihaa ei taida mistään saada tänä päinä ja täällä etelässä sitä ei ikävä kyllä pysty tekaisemaan, homehtuu peijakas.
On kuulemma vaarallista terveydelle tuo kuivaliha joten sitä saa vain kaupasta ja ei lainkaan samaa kun alkuperäinen.Sellasta elokuvatavaraa näkyy olevan. thmbdn

2f.1  Muistattehan Sir Thomas Sopwith.Olen lihaa syövä hetero, ja ylpeä siitä.
Rangerit kunniaan.
Juha Lampi
Offline Offline

Posts: 4323
Date Registered: 10.10.07

Re: Bon appétit
« Reply #789 on: 11.11.11, 21:50 »

Cathy on varmaan oikeassa, purkkiin laitetaan jätteet eli mitä lattialta löytyy, aito tonnikala on upean näköinen sisäfilen tapainen juttu jota ei saa paistaa täysin kypsäksi.Haa kuka muutoin söi viimeks haineväkeittoa?

Hainevistä en tiiä, mutta tää oli kyl ihan ehtaa tonnikalafilettä thmbup

(...ja Citikka on kyllä ollut liikennevälineenäkin 1991 alkaen Cheesy )
Arne Wallen
Offline Offline

Posts: 7635
Date Registered: 23.08.06

Re: Bon appétit
« Reply #790 on: 11.11.11, 22:04 »

Jos oikeata tonnikalaa söit, siis filenä niin herkkua, hainevää sain sattumalta syödäkseni eikä hassumpaa, tosin kuivaliha puukolla vuoltuna ja pienet kossut kaveriksi, mikäs sen voittaa, no ehkä poronkäristys tehty hirvenlihasta kun porot on vähissä.No ehkä tuo Poika merilapista tuota toimittaa. Grin

2f.1  Muistattehan Sir Thomas Sopwith.Olen lihaa syövä hetero, ja ylpeä siitä.
Rangerit kunniaan.
Orvo Välilä
Offline Offline

Posts: 3779
Date Registered: 24.10.05

Re: Bon appétit
« Reply #791 on: 12.11.11, 15:57 »

Voi ei, teeppä syystä tai toisesta makumatka ensikeväänä vapun jälkeen Helsinkiin ja kauppatorille, ainoa vene joka siellä savukalaa kaupittelee ja eiku ostoksille, tulet yllättymään. thmbup

Eihän tässä nyt vaan vähän olis naapurisaaren mainostamisen makua savukalan lisäksi  Cool

Eipä silti, luulenpa itsekin kyseisen savustamon tuotteita nauttineeni ja kiistämättä maukasta oli. Ei mut nythän tää meni taas mainostamiseksi..... Tongue

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Arguing with a pilot is like wrestling with a pig in the mud. After a while you begin to think the pig likes it.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tarmo Lindroos
Offline Offline

Posts: 2505
Date Registered: 17.11.06

Re: Bon appétit
« Reply #792 on: 19.02.12, 13:17 »

Itse leivotut laskiaspullat on parhaita. Tässä juuri tulleet uunista ulos ja odottavat että jäähtyvät. Sen jälkeen saavat sisäänsä hilloa ja kermavaahtoa. Nami nami.
Tuossa ei ole kaikki laskiaispullat vaan niitä on vielä 9 kpl lisää ja sitten on lasten itse leipomat pienemmät pullat ja korvapuustit vielä lisäksi.
EDIT: On muuten sitten käytetty aitoa voita noiden leipomisessa eikä mitään margariinia.

[ attachment removed / expired ]

Tuollaisia niistä sitten tuli täytteet sisällä.

[ attachment removed / expired ]
« Last Edit: 19.02.12, 15:19 by Tarmo Lindroos »

MIK - Malmi, Lennuklubi, DC-3 Yhdistys, Pelastamalmi.org,
Joonas Mustonen
Offline Offline

Posts: 2185
Date Registered: 31.07.09

Re: Bon appétit
« Reply #793 on: 09.03.12, 20:48 »

Jos tykkää hyvistä pihveistä ja eksyy Tallinnaan, suosittelen ravintolaa nimeltä Argentina. Raflan tunnelma on hyvä, pihvit paistetaan hiiligrillissä, alkupaloja riittää tilaamattakin, mm. täytettyjä jalapenoja, lämmintä sämpylää ja argentinalais-tyylinen salaatti. Yksi huono puoli on, että jos haluaa oikeasti mediumin pihvin, tilaa medium miinuksena tai rarena. Itselle kävi juuri näin ja sain käytännössä kypsän pihvin kun tilasin mediumina..


Pasi Ilola
Offline Offline

Posts: 2126
Date Registered: 06.08.09

Re: Bon appétit
« Reply #794 on: 09.03.12, 20:58 »

Jaa, kyllä me saatiin justiinsa sellasta, kuin tilattiinkin.

Smiley

laugh
Mikko Tuomi
Offline Offline

Posts: 2974
Date Registered: 06.01.06

Re: Bon appétit
« Reply #795 on: 09.03.12, 21:10 »

Miksi pihvi on pitänyt piilottaa kastikkeiden alle tuossa?
Kun liha on tarpeeksi hyvälaatuista, niin se ei kaipaa kyytipojaksi kuin hyvän punaviinin Smiley
Joonas Mustonen
Offline Offline

Posts: 2185
Date Registered: 31.07.09

Re: Bon appétit
« Reply #796 on: 09.03.12, 21:21 »

Miksi pihvi on pitänyt piilottaa kastikkeiden alle tuossa?
Kun liha on tarpeeksi hyvälaatuista, niin se ei kaipaa kyytipojaksi kuin hyvän punaviinin Smiley

Noh, päätin ottaa tulisemman pihvin ja siihen tuli tuo juusto ja jalapenot päälle.  Smiley Kaiken lisäksi ranskalaisten ottaminen oli lapsellinen virhe, kuvassa yläreunassa olevat paistinperunat  olivat paljon paremman makuiset..

Pasi Ilola
Offline Offline

Posts: 2126
Date Registered: 06.08.09

Re: Bon appétit
« Reply #797 on: 09.03.12, 21:24 »

Miksi pihvi on pitänyt piilottaa kastikkeiden alle tuossa?
Kun liha on tarpeeksi hyvälaatuista, niin se ei kaipaa kyytipojaksi kuin hyvän punaviinin Smiley


Siihen käy muuten erinomaisesti hyvä olutkin.

laugh
Mikko Suomela
Offline Offline

Posts: 3846
Date Registered: 21.04.06

Re: Bon appétit
« Reply #798 on: 09.03.12, 21:25 »

Ja aterimet ikeasta, next pliis!

Killerhangar
Mikko Tuomi
Offline Offline

Posts: 2974
Date Registered: 06.01.06

Re: Bon appétit
« Reply #799 on: 09.03.12, 21:35 »

Siihen käy muuten erinomaisesti hyvä olutkin.

Totta, tosin vielä en ole löytänyt hekumallisempaa yhdistelmää kuin sopivan medium-rare pihvi ja joku laatupunaviini. Alkosta uskallan kohtuuhintaisista lämpimästi suositella Rust en Vredeä, tai Spier Estatea.
Pages: 1 ... 38 39 [40] 41 Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1