Harvinainen kolikko

(1/2) > >>

Tuomas123:
Kävin kaupassa ja ostin jotain jonka maksoin setelillä ja takaisin tuli kolikko jossa on sydämen muotoinen kuva ja lukee "Human rights" Kolikko on sama kuin tässä kuvassa http://www.rahapajamoneta.fi/wsp/shgfin/frontend.cgi?func=catalog.show&func_id=49021&table=PRODUCT&open=211 ja tuolla lukee että "Rahasarjan max. valmistusmäärä ainoastaan 2 500 kappaletta." Onko kenelläkään tietoa että miten harvinainen tai arvokas kolikko on sattunut käteeni?

hennri:
Ettei vain olisi ihan 2 euron arvoinen
http://www.rahapajamoneta.fi/wsp/shgfin/frontend.cgi?func=catalog.show&func_id=49606&table=PRODUCT

Tuomas123:
Quote

Ettei vain olisi ihan 2 euron arvoinen
http://www.rahapajamoneta.fi/wsp/shgfin/frontend.cgi?func=catalog.show&func_id=49606&table=PRODUCT

hahaha. Luulin jo että melkonen tuuri käyny mutta eipäs olekkaan

Mikko J Virtanen:
Tuo kolikko on muuten kevyempi kuin normaalit 2€ kolikot.. Oli taskussa niitä n. 5 kappaletta (vaihtorahoina saanut yms.) kun äiti tuli kysymään, haluanko harvinaisen kolikon 

Muok: Tai ainakin tuntuu.. tai sitten minulla on väärennös. En ainakaan vielä löytänyt puheilleni mitään virallista tukea.

Arto:
Onkos täällä muuten mumisholisteja, itte keräilen pojalle parhaillaan kolikkokoelmaa johon tulee (tai on tarkoitus) tulla kaikkien suomen(suomen alueella) hallinneiden pääliköiden kolikoita kaikilta vuosisadoilta, keräilen peruskolikoita aina viikinkiajoilta lähtien vanhin on tämäkaltainen: http://www.huuto.net/fi/showitem.php3?itemid=94804337 mutta omani on täysin virheetön yksilö, löytyy myös penninkäistä(penninki) joka oli ensimmäinen suomessa koskaan lyöty kolikko yms yms, nämä lyötiin turun linnassa ja kuulemani mukaan niitä on lyöty jopa turun tuomiokirkon kellarissa, aloitin keräilyn ostamalla rahoja monetalta mutta voi että sitä hinta laatusuhdetta....keräilijöiltä saa parhaat yksilöt yleensä.

Navigation

Up one level

Next page