Kiinnostus verkkolentämiseen

(1/17) > >>

Assiini:
Moi

Tällainen pikkuinen kartoitus! Eli olisiko sinulla kiinnostusta tulla lentämään tai lennonjohtamaan virtuaalitaivaalle mutta et jostain syystä uskalla tai pysty?
Äänestys on tarkoitettu ainoastaan henkilöille, ketkä eivät vielä ole verkossa säännöllisesti! Joten mikäli et kuulu kohderyhmään niin jätä vastaamatta kiitos!

Lisäksi kiinnostaisi tietää syitä siihen, miksi et tule verkkoon tai miksi se ei kiinnosta? Etkö uskalla, eikö softat toimi jne.. Jos voisit vastata tänne tai laittaa allekirjoittaneelle yksityisviestiä niin olisin kiitollinen!

Äänestys koskee sekä IVAO:ta että VATSIM:a, mutta vastauksessasi ei tarvitse mainita kumpaakaan! Tässä ei ole oleellista se kumpi kiinnostaa vaan se, kiinnostaako verkkotoiminta ollenkaan.

Risto

Assiini:
"14:12:27 Äänestää aiheessa Kiinnostus verkkolentämiseen. "

Sanon nyt uudelleen, että älä äänestä jos lennät jo säännöllisesti verkossa! Mikäli et ymmärrä pyyntöä ja sen tarkoitusta niin laita vaikka yksityisviestiä, vastailen sitten selvemmällä Suomen kielellä!

Kiitoksia, mikäli pyyntöä voidaan noudattaa

johku:
Minua kiinnostaisi verkossa lentäminen. Ongelmaksi vain on muodostunut ajanpuute: radiofraseologian opetteluun kuluisi aikaa, jota yliopisto-opiskelijalla ei ole liikaa. Tosin vastapainona maakuntakentillä voi ilmeisesti höpistä radioon suomeksikin, mikä hieman madaltaisi oppimiskäyrää. Pari kertaa olen jo harkinnut radioliikenteen kuuntelemista (observing) IVAO:ssa, mutten ole vielä rekisteröitynyt jäseneksi enkä asentanut ohjelmistoa. Nyt tarvitsisinkin sen viimeisen sysäyksen, jotta saan raahattua itseni linjoille asti!

Oma lukunsa olisi tietenkin liikennekoneiden järjestelmien hallitseminen verkkolentämisen aikana, mutta tätä mietin vasta joskus hamassa tulevaisuudessa. Nyt tulisin ehdottomasti lentämään verkkoon ihan simun perus-Cessnalla, koska hitautensa vuoksi se antaa aloittelijalle aikaa reagoida ja tehdä tarvittavat asiat edes hieman sinne päin.

jaro:
Itseä ei kiinnosta. Jossain vaiheessa yritin aloittaa verkkolentämisen, latasin IVAOn softat, mutta se vaan jotenkin jäi. Ei riittänyt kiinnostusta opetella fraseologiaa. Jotenkin tuntui muutenkin hankalalta, että pitäisi lentää ja puhua radioon samaan aikaan. Lisäksi verkossa ei ole liikennettä lähellekkään yhtä paljon, kun normaalissa lentämisessä. Varmasti olisi aidompaa lentää verkossa, kun tuo simun Atc on aika pöljä välillä. Mutta jokainen tavallaan.

Vili:
Kiinnostusta olisi, mutta ajanpuute vaivaa Silloin tällöin olisi päivällä aikaa lentää verkossakin, mutta iltaisin ei. Ei taida päivällä olla kovinkaan aktiivista verkossa, Suomen puolella?

Ville

Navigation

Up one level

Next page