Kiinnostus verkkolentämiseen

<< < (17/17)

Nasty76:
Juu kiitos kaikille vastanneille.
Olen tietoinen noista koulutus osioista , ja ehkäpä vielä jonain päivänä rohkaistun niin paljon että lähden mukaan verkkolentelyn ihmeelliseen maailmaan.

Kerosiini:
Jos henkilöitä pelottaa IFR fraseologia, niin löysin varsin kätevän "lehtisen" joka sisältää myös puhuttuna fraseologian, jota IFR lennoilla käytetään. http://www.caa.co.uk/docs/33/CAP413Supplement.pdf Itse ainakin aion käyttää tuota tulevaisuudessa kun verkkoon siirtymisen aika koittaa!

Starchild:
Suurilta osin ihan pätevä, mutta sisältä muutamia juttuja, jotka Finavian julkaiseman kirjan mukaan tulee tehdä toisin. Jos yhtään kiinnostaa perehtyä fraseologiaan tarkemmin, nii kannattaa hankkia se ehdottomasti.

flykarppa:

Varmaan offlinessa kannattaa viettää suosiolla joku sata tuntia eli reilu tovi että saa yleisymmärryksen mistä on kyse ja miten kone toimii. FSX:n ATC tarjoaa aika hyvän pohjan mitä verkossa on edessä. Muutoin yleisinpelko taitaa olla tuo että voiko käyttää tekstiä puheen sijaan? Mielestäni pelko on turha ja nämä meitin lennonjohtajat omaavat hyvän asenteen lennonjohtotehtäviin, että siitä vaan sekaan!


jari

Navigation

Up one level

Previous page