Scandinavian Real Life Event 31.1.2009, 12-21z

(1/6) > >>

MikaelT:


Pohjoismaiden IVAO-osastot ovat yhdistäneet voimansa tähän saakka suurimman IVAO-tapahtuman järjestämiseksi. Tammikuun 31. päivä kussakin pohjoismaiden pääkaupungissa vietetään Real Life –tapahtumaa, eli tapahtumassa jäljitellään tosielämää mahdollisimman tarkasti, tämä tarkoittaa oikeiden lentojen lentämistä oikean aikataulun mukaisesti.  Tapahtuman ajan ovat Helsinki, Oslo, Kööpenhamina ja Tukholma miehitetty lennonjohdolla.
   
Tapahtuma on pohjoismaisen yhteistyön tulosta ja on merkkipaalu osastojen historiassa, kuten yhtäläilla koko IVAOn historiassa, sillä tämänkaltaista ja yhtä suurta tapahtumaa ei ole järjestetty lukuun ottamatta maailmanlaajuisia Crowded Skies –tapathumia.
   
Toistasataa lentoa odottaa lentäjiä kullakin kentällä, joista monet ovat lentoja osallistujamaiden välillä, joten täysi lennonjohtopalvelu on taattu koko matkan ajaksi!

Tervetuloa sankoin joukoin tähän historialliseen tapahtumaan!

Sivu julkaistaan viikonloppuna!

Saanen toivottaa kaikkien osanottajamaiden puolesta Suomen osaston jäsenet mukaan tähän erikoislaatuiseen tapahtumaan!

Assiini:
Moi

Lennonjohtajaksi tapahtumaan haluavat ilmoittautukoot meikäläiselle joko yksityisviestillä tai sähköpostilla osoitteeseen fi-eac ( at ) ivao.aero. Kerro positio, jonka haluat miehittää sekä aika jonka olet käytettävissä. Ajankohta on tosiaan lauantai 31.1.2009 kello 12-21UTC!

Risto

MikaelT:
Tapahtuman webbisivu ja buukkausjärjestelmä on nyt avoinna osoitteessa: http://rle.ivao.fi/ Toistaiseksi meistä riippumattomasta syystä Oslon lentoja ei voi vielä varata.

Varailkaahan ahkerasti lentoja! Vikatilanteissa ja muussa avun tarpeessa voi yhteyttä ottaa Aki Kettuseen osoitteella: fi-wm(at)ivao.aero

Assiini:
Bookkaukset on startannut erinomaisesti parin ensimmäisen päivän aikana Nyt kaikki kynnelle kykenevät bookkaamaan lisää lentoja ja näin pääsette mukaan erääseen vuoden 2009 suurimpaan IVAO:n tapahtumaan! Henkilöille, ketkä eivät viitsi tai uskalla lentää ulkomaille, löytyy vielä kotimaankin legejä bookattavaksi! Tavan mukaan bookkausaktiivisuus kiristyy tapahtumaa kohti, joten nyt on mahtava tilaisuus varata parhaat päältä!

Tapahtuman sivut löytyy siis osoitteesta http://rle.ivao.fi/ ! Luo itsellesi sivustolle tili ja ei muuta kuin varaamaan lentoa; tämän jälkeen alkaa kutkuttava jännitys kohti ruuhkaista ja ennen kaikkea todentuntuista virtuaalikokemusta, joka huipentuu lauantaina 31.1.2009 kello 1200UTC

Risto

Kerosiini:
Saatan itsekkin uskaltautua malmille, jos sinne saataisiin Tower.

Navigation

Up one level

Next page