Sivistynyttä keskustelua maahanmuuttopolitiikasta

(1/176) > >>

jsh040971:
 
Taisi mennä tuo rasismi keskustelu kiinni liian aikaisin ku muutamassa viikossa  maahanmuutto politiikka kekustelussa on tapahtunut aika paljon. Ensin tuo maahan muutto ministeri Astrid Thors esittää euroopan lievintä maahanmuutto ja pakoliais lakia ja suojelupoliisin päällikkö varoitti epäonnistuneesta kooutuspolitiikasta. Herää vain kysymys  että oikeinko tahallaan jotkut haluaa ongelmia jotka johtuu siitä että ulkomaalaiset eivät sopeudu suomeen. Kumpi on oikeassa supon päällikkö vai ministeri?

Assiini:
No ei ainakaan kyseinen kukkahattutäti-ministeri Suomessa päätökset mietitään ensin sen pohjalta miltä asia näyttää muualle, sen jälkeen mietitään loogisuutta! Taitaa Suomi-neidolla olla huono itsetunto, epävarmuus vallitsee. Taitanee Suomi olla ainoita maita niiden maiden joukossa, ketkä ottavat paljon pakolaisia vastaan, missä ei ole vielä koitunut suuria ongelmia kyseisestä touhusta.

arttula:
Quote

Kumpi on oikeassa supon päällikkö vai ministeri?


Luotan SuPon päällikköön. Hän on luokkakaverini

jsh040971:
 

Jaa  haluaisin vielä jatkaa ja kysyä onko edes työvoimapula näin lamaaikana kantava syy tälläiselle ulkomaalais politikalle?

arttula:
Quote

Taitanee Suomi olla ainoita maita niiden maiden joukossa, ketkä ottavat paljon pakolaisia vastaan, missä ei ole vielä koitunut suuria ongelmia kyseisestä touhusta.


Juuri niin: vielä. En ymmärrä, miksei muiden maiden kokemuksista voida katsoa oppia. MISSÄÄN maassa tämänkaltainen maahanmuuttopolitiikka ei ole johtanut kuin ongelmiin. Ja korostan vielä, että muutaman tuhannen pakolaisen ottamisella vuosittain ei ratkaista yhtään maailmanpoliittista kriisiä.

Navigation

Up one level

Next page