Sivistynyttä keskustelua maahanmuuttopolitiikasta

<< < (5/176) > >>

Crayfishguru:
Mielestäni maahanmuuttopolitiikka on ollut lepsua. Näen tuloksen vaikkapa stadin steissillä dallatessa.

Tiettävästi politiikkaa ollaan rukkaamassa vielä suvaitsevampaan suuntaan, mikä sekin näkynee ajastaan samassa paikassa ja muuallakin.

Mutta kun sitten minunkin mielestä voitaisiin joskus todellisista humanitaarisista syistä joustaa, niin juuri silloin se ei onnistukaan, vai mitä pidätte tästä? Sorry pitkä linkki. http://www.kouvolansanomat.fi/Uutiset---Uutiset-maakunnasta/2009/02/01/%22Karkotusp%E4%E4t%F6s+syd%E4met%F6n+ja+ep%E4inhimillinen%22/200926553421/5

Karvinen:
Tervetuloa töihin

Olen ollut vuosia töissä ulkomailla. Tarvittavat luvat ovat olleet aina kunnossa. Olen noudattanut paikallisia lakeja ja hyviä tapoja. Kunnioittanut uskontoja. Samoilla edellytyksillä toivotan kenet tahansa tervetulleeksi töihin Suomeen.

Esa

jlaukkanen:
TV2:n Pressiklubi-ohjelmassa tehtiin rimanalitus aiheesta Maahanmuuttopolitiikka. Ruben Stillerin vieraina Leif Salmen, Saska Saarikoski ja Jussi Halla-Aho.

Areenasta ei ainakaan vielä löytynyt linkkiä itse ohjelmaan. http://areena.yle.fi/hae?pid=1785476

juksii:
Quote

TV2:n Pressiklubi-ohjelmassa tehtiin rimanalitus aiheesta Maahanmuuttopolitiikka. Ruben Stillerin vieraina Leif Salmen, Saska Saarikoski ja Jussi Halla-Aho.


Voi herramunjee... Piti vissiin kommentaattoreiden päästä pätemään kun ei edes vieraalle tahdottu antaa puheenvuoroa... huoh...

jlaukkanen:
Se on tässä: http://www.yle.fi/java/areena/dispatcher/1830242.asx?bitrate=1 Kohdasta 13:20 eteenpäin. Jos haluatte kokea myötähäpeän tunteita, niin katsokaa. Pahempaa kuin britti-Konttorissa.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page