Sivistynyttä keskustelua maahanmuuttopolitiikasta

<< < (89/176) > >>

Mikael:
Quote


Vastakysymys. Haluatko toiaan yhteiskunnan, jossa sinun pitää rakentaa muuri talosi ympärille, palkata vartijoiden armeija ja siltikään et voi olla varma turvallisuudestasi. Haluatko todella nähdä äärimmäisessä köyhyydessä kituvia ihmisiä ympärilläsi jos ei muuten niin ainakin ulkona liikkuessasi? Haluatko maksaa itsesi kipeäksi, jotta lapsesi saisi edes joten kuten kunnollisen koulutuksen? Jne. Onhan näitä maailmalla "matalan verotuksen maita". Tervemenoa tutustumaan porvarin paratiisiin. Näinhän ennenwanhaan sanottiin kommunisteille ja kaikille niille, joita sellaisiksi epäiltiin ja tarkoitettiin silloin ihannemaana esimerkiksi Neuvostoliittoa "työläisten paratiisina".

Minä en pahemmin pidä kummastakaan vaihtoehdosta.

PekkaOlen itseasiassa muuttanut Suomesta kaksi vuotta sitten -- sita ennen sukkuloinut kuukausittain Suomen ja uuden kotimaani valilla 18 vuotta.  Tuloverot nyt kuitenkin edelleen maksan Suomeen -- katsotaan miten jatkossa.

PS. Muurin asemasta rakensimme lauta-aidan takapihalle, jotta kissamme eivat paasisi karkaamaan...

yeeman:
Kevään myötä pelmahti kaduille (ainakin tänne pääkaupunkiseuduille) iloksemme musiikkisivistystä tuomaan koko joukko pikisilmäisiä konsertoijia. Parhaat osaavat soittaa useammallakin kuin yhdellä kädellä ja sormella - jopa yli kahdeksan tahdin mittaisia fraaseja harjoittelemastaan ja luovasti tulkitsemastaan tutusta suomalaisesta musiikkikappaleesta. Ihan turha puhua loisimisesta tai kerjäämisestä. Kun jaksaa painaa hanurista koko päivän sitä puolikasta säkeistöä "Metsäkukista", ansaitsee kyllä tunnustusta työntekemisen sitkeydestä

Jufernaut:
Ulkomaalaislakiin aiotaan sittenkin lisätä isoäitipykälä
http://www.hs.fi/politiikka/artikkeli/Ulkomaalaislakiin+syksyksi+iso%C3%A4itipyk%C3%A4l%C3%A4/1135257113754

Nämä mummot tulevat sitten ilmeisesti rasittamaan sosiaalijärjestelmäämme ja veronmaksajiamme?

Mikael:
Quote

Ulkomaalaislakiin aiotaan sittenkin lisätä isoäitipykälä
http://www.hs.fi/politiikka/artikkeli/Ulkomaalaislakiin+syksyksi+iso%C3%A4itipyk%C3%A4l%C3%A4/1135257113754

Nämä mummot tulevat sitten ilmeisesti rasittamaan sosiaalijärjestelmäämme ja veronmaksajiamme?Systeemi pitaisi olla sellainen, etta mummot saisivat jaada kunhan omaiset sitoutuvat huolehtimaan kustannuksista. Samalla tavalla nykyiseen asuinmaahan muuttaessani puolisollani piti olla riittava tulotaso, jos mina en saisi tyopaikkaa (mina vein vain tyopaikan mukanani, mutta silla ei ollut mitaan merkitysta).

fishu:
Taas on liian avoimen maahanmuuttopolitiikan ansiosta päästy näkemään jotain, mitä muuten ei tavattaisi Suomesta. Lintsillä oli iso joukkotappelu ja pääosallisina sellaista maahanmuuttajaryhmää, joka on päässyt maahan pääosin perusteettomasti. Tarviiko tässä enää lisää parempia perusteita miettiä uusiksi ovet auki -maahanmuuttopolitiikan hyötyä Suomelle. Ennen ei ollut tällaisia joukkotappeluita, kun maassa menesty maahanmuuttajana vain töitä tekemällä. Joukkotappelut olivat jengitappeluita, yleensä aivan muualla kuin keskellä sivullisia ja osallisina tappelumielisiä ihmisiä.

Kulttuurista en niinkään välitä itseisarvoisesti, mutta aina, nyt ja tulevaisuudessa, välitän omastani, muiden ja erityisesti lasten, jotka perivät maan, turvallisuudesta - ne ovat itseisarvoja. Jostain syystä tässä monikulttuuri- ja humanismihuumassa ei toimi "think of the children", kuten se toimii lapsipornossa, mainossensuurissa, telkkusensuurissa ja ynnä muussa vastaavassa.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page