Sivistynyttä keskustelua maahanmuuttopolitiikasta

<< < (101/171) > >>

jsh040971:
Quote

Ja te puolestaan pistätte kaiken Kokoomuksen syyksi, vaikkei ole vielä kulunut edes neljää vuotta. Ette ole yhtään sen parempi kuin "maahanmuuttokriittiset jotka panevat kaiken maahanmuuttajien syyksi".

Voisitte vaikka ensiksi perustella, miten Kokoomus on ehtinyt reilussa kolmessa vuodessa saada kaiken väittämäsi aikaan niin, että tulos olisi ollut eri, jos ruorissa olisi ollut vasemmistohallitus. Hädin tuskin nykyisen hallituksen aikana laaditut lakimuutoksetkaan ovat ehtineet vaikuttaa käytännössä.

Sattumoisin Suomea kohtasi kaiken lisäksi taantuma juuri uuden hallituksen päästyä toimintaan - eikä Suomella ollut minkäänlaista mahdollisuutta vaikuttaa maailmanlaajuiseen ilmiöön, minkä lisäksi maamme on riippuvainen viennistä.

Oli Kokoomuksen markkinointi mitä oli ja köyhät uskokoot mitä tahtoo, mutta tällaiset perusteettomat väitteet voisi ainakin koettaa perustella, eikä vain huudella vasemmistosloganeja kuin paraskin ongelmien ratkaisija. Koko taantuman ajan vasemmisto vain protestoi kaikkea vastaan, erityisesti säästötoimia vastaan. Minkäänlaisia taloudellisesti toimivia ratkaisuehdotuksia ei kuitenkaan annettu, ei edes erikseen kysyttäessä! Jopa taikaseinään pohjautuvat ratkaisuehdotuksetkin olivat vähissä.

Saaneen vielä huomauttaa, että viimeisetki riippeet vasemmistosta lensi hallituksesta juuri siitä syystä, koska yhteiskunnan tila oli menossa vain huonompaan suuntaan! Kurssi ei todellakaan ole siis muuttunut nykyisen hallituksen takia alaspäin, sillä se oli sitä jo ennestään!

Minua ärsyttää tuollaiset tekopyhät hurskastelut.


 No Tekopyhät hurskastelut ovat kyllä likimain ainoita mihin nykyajan vasemmistolaiset enää pystyvvät ja sitäkin huonosti. Ja samalla ne vasemistolaiset hyvin herkästi unohtavat sen mitä he sitten ovat tehneet kun hallituksen ovet ovat avautuneet. Jos katsoo vasemmiton tekoja hallituksessa oltaessa ja esim vaalilupauksia niin suurempia huijareita politiikan saralla löytyy juuri vasemmistosta joten ei ihme että alamäki on alkanut. Ihmisiä ei voi huijata montaa kertaa....

toisaalta nuo Esan kommentit tuolla edellä niin....nehän kertovat aika hyvin miksi vasemmisto on jäännyt junasta.Ei enää ole mitään luokka jakoa eikä vasemmistolla ole mitenkään korvamerkittyä oikeutta työläisten ääniin. Jokainen tekee päätöksensä omilla perusteilla kun menee äänestämään joten ihmisten haukuminen tyhmäksi on itseasiassa aika tyhmää

Jufernaut:
Romanialaiset harmina Provinssissa
http://www.ilkka.fi/Article.jsp?article=513065&Title=Romanialaiset+harmina+Provinssissa

Quote

Seinäjoella häiriköi Provinssirockin aikana useissa autokunnissa noin viisikymmentä romanialaista henkilöä.

Poliisi ajatti poliisilain perusteella rikolliseen toimintaan ryhtymisestä epäiltyinä useita autokuntia maakunnan rajalle metsätaipaleille. Ei tiedetä, jatkoivatko romanialaiset pois maakunnasta, vai palasivatko omia teitään.

Tulikin hiljan telkusta dokkari jostain romanialaisesta kylästä joka oli pullollaan
isoja palatseja jotka kaikki oli rahoitettu muualta Euroopasta varastetulla omaisuudella.

Varmaan tämän kesän ilmiö että romanialaisliigat kiertää kaikki Suomen yleisötapahtumat ja ryöstää ja huijaa rihkamalla.

Crayfishguru:
Ranskan futismaajoukkue toteuttaa nyt vapautta, veljeyttä ja tasa-arvoa matkustamalla kotiin. Varmaan saamme pian lehdistä lukea, kuinka eri sosiaalisista ja etnisistä lähtökohdista muodostettu tiimi pelasi - kirjaimellisesti. Tuloksenhan jo tiedämme, mutta jotakuta saattaa kiinnostaa selitykset. Täällä asia varmaan menee kokkareiden ja persujen piikkiin...

Helsingin poliisi tutkii viikonlopun arvohuoneistojen murtoja, joita epäilee romanialaisten tekemiksi. Tekotapa viittaa mainittuun, koska pidätettynä on jo aikaisemmin vastaavan tyyppisiin syyllistyneitä. Ehkä kerjäläiskuppikassojen tilityksiä odotellessa on aikaa puuhastella muutakin...

JiiHoo:
http://yle.fi/uutiset/ulkomaat/2010/07/opaskoirat_joutuivat_muslimien_hampaisiin_britanniassa_1839807.html?origin=rss

Tonih22:
Quote

http://yle.fi/uutiset/ulkomaat/2010/07/opaskoirat_joutuivat_muslimien_hampaisiin_britanniassa_1839807.html?origin=rss

No justiisa. Eipähä sitä, saas nähdä kui kauaa menee että suomessa vastaavanlaisia ennakkotapauksia tulee.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page