Sivistynyttä keskustelua maahanmuuttopolitiikasta

<< < (121/176) > >>

aaltju:
Quote

...Hommaforumilla...


Jotenkin arvasin mistä tämä asiantuntemus kumpuaa

Nyt joku voisi referoida vielä suomi24:n foorumien mielipiteet aiheesta niin saataisiin mukaan myös anonyymimmät ja huonompaa suomea kirjoittavat äärioikeistopellet ja -peelot.

Anteeksi.

Joona:
Quote

Joo vaimo ei ole saanut kotouttamistukea pennin hyrrää. Oikeastaan joka penni mitä hänelle on tullut on ollut kauhean paperisodan takana. Ei ole helppoa tulla Suomeen jos on hyvin koulutettu ja kielitaitoinen. Annas olla jos olet sellainen että tulet elämään yhteiskunnan tuella vuosikaudet... Aivan toinen juttu.


Juuri näin. Aikanaan oli virhe kertoa yliopisto-opinnoista. Niistä tuli sellainen itku ja 4 kuukautta kestänyt paperisota, että oksat pois.

Joona:
Quote

Jotenkin arvasin mistä tämä asiantuntemus kumpuaa

Nyt joku voisi referoida vielä suomi24:n foorumien mielipiteet aiheesta niin saataisiin mukaan myös anonyymimmät ja huonompaa suomea kirjoittavat äärioikeistopellet ja -peelot.

Anteeksi.


Valitan, mutta trollisi meni nyt harakoille. En lue hommaforumia säännöllisesti. Olen vuosien aikana käynyt muutamia kertoja siellä eikä se ole sellainen paikka, kuin mediassa toitotetaan. Emmekä me "Halla-aholaiset" ole sellaisia kuin väitetään. Otin tuon Hommaforumin vain esimerkkinä. En väittänyt tiedon tulevan sieltä. Tunnen myös paljon ihmisiä itsekin ja tiedän kyllä mitkä asiat ovat totta. Ainakin osa.

PS. En usko, että Hommaforum on mitenkään huonompi tai parempi foorumi kuin tämäkään. Kyllähän tämäkin paikka aikamoista perseilyä on täynnä. Ymmärtääkseni siellä nykyään aika tarkasti vahditaan kirjoittelua. Media tosin luo oman näkemyksensä, jota jakaa ympäriinsä. Kyse on kuitenkin vääräuskoisista rasisteista

aaltju:
Quote

Valitan, mutta trollisi meni nyt harakoille. En lue hommaforumia säännöllisesti. Olen vuosien aikana käynyt muutamia kertoja siellä eikä se ole sellainen paikka, kuin mediassa toitotetaan. Emmekä me "Halla-aholaiset" ole sellaisia kuin väitetään.


Ei se mikään trolli ollut... eiköhän hommafoorumin mainitseminen lähteenä ollut monelle muullekin ns. viimeinen niitti tarinoiden uskottavuulle.

Enkä tiedä millaisia "Halla-Aholaisten" väitetään olevan... uskoisin tosin että ajatussuunta vetää puolensa lähiöiden heikosti koulutettua ja sivistymätöntä, mutta kohtuullisen hyvin ansaitsevaa, väestöä sekä myös lähiöiden katkeroituneita epäonnistujia tasapuolisesti. Pääpukarin epäilisin olevan aika liki ainut akateemisen jatkotutkinnon haltija tuossa seurakunnassa... mutta en tiedä varmaksi kun en onnekseni tunne ketään tunnustuksellista Halla-Aholaista.

Joona:
Quote

Enkä tiedä millaisia "Halla-Aholaisten" väitetään olevan...

En minäkään mutta ainahan Halla-ahoa äänestäneitä haukutaan ties millä tavalla.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page