Sivistynyttä keskustelua maahanmuuttopolitiikasta

<< < (141/176) > >>

pho201:
Quote

Se on vaarallista kun ihminen joka kertoo itsekin olevansa ulalla talousasioista, lukee Esko Seppasen (kommari) horinoita, uskoo ne ja vielä jakelee niitä eteenpäin. Aivopesun pahin muoto.


En ole kirjoittanut olevani "ulalla talousasioista". Kirjoitin vain, että en ole talousasiantuntija (esimerkiksi Seppäsen Eskoon verrattuna). Seuraan kuitenkin myös talousasioita aktiivisesti. Et ole selvästi lukenut yhtään Eskon kirjaa/kirjoitusta koska et tiedä, että hän perustaa kaikki kirjoittamansa faktatietoon, jonka on onkinut ihan virallisista lähteistä. Vuonna 2014 kirjoittamassa kirjassa "Suomen rikkaat..." hän tosin pahoittelee sitä, että faktatiedon saaminen esimerkiksi firmojen omistusuhteista on tehty entistä vaikeammaksi. Ja vielä lopuksi Esko S. ei ole "kommari" eikä ole koskaan ollutkaan. Sen sijaan nuorena hän taisi kuulua johonkin kokoomuksen opiskelijajärjestöön (kauppakorkeakoululla?) muistelen.

 

pho201:
Quote

...
velkaa, nostetaan veroja ja leikataan kantaväestön etuuksista. Tulijoiden työllistymisestä ja integroitumisesta yhteiskuntaamme ei ole takeita ja pitkässä juoksussa on odotettavissa ghettoutumista, kuten Ruotsissa on tapahtunut.


...tai sitten ei riippuu ihan siitä miten se kotouttaminen toteutetaan. Jos toistellaan vain muualla ehtyjä virheitä (esimerkiksi edesauttamalla "muukalaisghettojen" syntymistä), niin tietenkin noin tapahtuu. Maahanmuuttajat tulisi pyrkiä asuttamaan kantaväestön keskuuteen, jotta noilta vältyttäisiin.

pho201:
Quote

Sanoo meille Pekka joka lukee kommareiden talousoppeja ja on itse kertomansa mukaan ollut siinä elätettävien ryhmässä, joille palkka tuli julkisesta rahoituksesta eli systeemistä.


Onko tuota tulkittava niin, että herra Mannikainen haluaisi lopettaa julkisen koulutoimen eli tuon "elätettävien ryhmän" tykkänään Suomesta?

Viestisi loppuosaa en viitsi edes kommentoida, koska se menee sille samalle alatyylin tasolle, jota joskus sain kuulla (silloin kun vielä olin siinä "elätettävien ryhmässä") pahankuristen perskoulupentujen puheissa. Nyt olen vaihtanut toiseen "elätettävien ryhmään" nimittäin "leikatun indeksin eläkeläiset e.ry:hyn" 
PeteL:
Väilliin ilmailuaihetta sivuava uutinen:

Quote

Torstaiaamun palautuslento on poliisin mukaan ensimmäinen Irakiin tehty. Palautettavia henkilöitä oli lennolla yhteensä 103 ja operaatio sujui hyvin.

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/173458-poliisi-julkaisi-kuvan-irakilaisten-1-palautuslento-lahti-hki-vantaalta-selfie-ennen

AYFF:
Quote

Ja vielä lopuksi Esko S. ei ole "kommari" eikä ole koskaan ollutkaan.

Heh, äläpä jauha paskaa. Pesunkestävä kommarihan hän on.

Luepa mielummin vaikka lätkä-Esko Seppäsen ajatuksia, niin saat kommarin sekavat horinat huuhdeltua aivoistasi ja voit vielä pelastua.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page