Sivistynyttä keskustelua maahanmuuttopolitiikasta

<< < (17/176) > >>

ahaka:
Quote

Kannattaa muistaa lähdekritiikki ja aina selvittää itse, mitä on sanottu! Jos aiot ottaa asioihin näinkin paljon ja painavasti kantaa, niin kannattaa tutustua lähteisiin. Monihan suositteli jo ennen tätä sinua lukemaan Halla-ahon kirjoituksia.


Tämä on totta, ja pyrin vastedes tutustumaan itse kirjoitukseen. Kuten jo sanoin, olen joitakin hänen kirjoituksian lukenut kokonaisuudessaan, ja muodostanut mielipiteen niiden perusteella. Tämä Ylen lainaus sitten tuntui itsestäänselvyydeltä, mutta hyvä että saatiin linkki kirjoitukseen. Se vahvisti, että ennakkoluuloni oli oikein, enkä näe sen luettuani mitään syytä perua puheitani tai käsityksiäni. Jos Halla-aho tosiaan vilpittömästi ei tarkoita, mitä blogissaan antaa ymmärtää, niin se on kyllä sitten hänen oma vika, ei lukijan. Uskon kuitenkin hänen olevan tosissaan.

Mitä tuohon Seppo Lehtoon tulee, niin Halla-ahokin ilmeisesti ymmärtää, että kaverilla oli lähtenyt homma pahemman kerran lapasesta ja mopo karannut pohjoisnavalle. Hän puolustaa Seppoa kuitenkin siten, että tällaista tuomiota ei ole aikaisemmin Suomessa langetettu, ja antaa ymmärtää, että Lehdon kaltainen lapsellinen solvaus liittyisi sananvapauteen. Eipä taida näin vahvaa, tai sanotaanko laajaa ja levinnyttä kunnianloukkausta olla koskaan aiemmin tehty? Varmasti saisin yhtä kovan tuomion, jos tekisin vaikka nettisivut ja videoita, joissa solvaan sinua Sami, ja piirrän loukkaavia kuvia sinusta yms, ja tuon nimenomaan esiin että kyseessä olet sinä, ja pyrin saamaan sivut ja videot mahdollisimman laajaan levikkiin. Olen myös varma, että jos joku ulkomaalais taustainen tekisi vastaavaa suomalaisista, saisi hän saman tuomion. Kukaan ei vain ole sitä (ainakaan vielä) tehnyt. Sitten mölytään siitä, että suomalainen saa tuollaisen tuomion eikä ulkomaalainen. Se suomalaisten päissään tappamisen väittäminen kansalliseksi tai geneettiseksi on typerää, mutta oli kuitenkin vain yksittäinen heitto, eikä henkilö kai ollut perustanut sivuja ja levittänyt videoita, joissa jatkuvasti levittää vastaavaa p-puhetta ikääkuin hänellä olisi suomalaisten loukkaamiseen ja vastustamiseen perustettu järjestö?

Jufernaut:
Mitenkäs tämä jo Hollannista karkotettu rikollinen on edes voinut
oleskella Suomessa turvapaikanhakijana kesäkuusta 2007 saakka?
Onkohan täällä liian lepsu lainsäädäntö?
http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1645102

arttula:
No niin ! http://www.hs.fi/politiikka/artikkeli/Katainen+Maahanmuuton+kielteisist%C3%A4+ilmi%C3%B6ist%C3%A4+on+voitava+puhua/1135243654669
Tämä on askel oikeaan suuntaan. Tähän asti tosiaan pakolaispolitiikkaa ei ole saanut lainkaan arvostella ilman välitöntä rasistinleimaa. Ehkä vihdoinkin voidaan aloittaa asiallinen keskustelu aiheesta.

ahaka:
Hieno homma, että asian on ottanut esille joku fiksumpi ihminen kuin Halla-aho. Ehkä toivoa järkevään ja toimivaan keskusteluun on sittenkin. Rasisistista leimaa tuskin tulee, kun osataan keskustella asioista maltillisesti niiden oikeilla nimillä kiihkoilematta kummassakaan ääripäässä.

arttula:
Quote

Hieno homma, että asian on ottanut esille joku fiksumpi ihminen kuin Halla-aho. Ehkä toivoa järkevään ja toimivaan keskusteluun on sittenkin. Rasisistista leimaa tuskin tulee, kun osataan keskustella asioista maltillisesti niiden oikeilla nimillä kiihkoilematta kummassakaan ääripäässä.


Olisikohan Katainen (fiksumpi??) ottanut esille tätä, ellei siitä olisi käyty niin paljoa polemiikkia julkisuudessa. Tuskinpa. Rasistisen leiman on saanut (täälläkin), jos on esittänyt maahanmuuttokriittisiä kannanottoja. Se kun on ollut tabu puheenaihe tähän saakka.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page