Superlauantai IVAO:ssa lauantaina 31.1.2009

(1/1)

Assiini:
Tervehdys!

Ylihuomenna lauantaina IVAO:ssa on tiedossa varsinainen superlauantai virtuaali-ilmailijoille. Tuolloin tullaan järjestämään jo aikaisemminkin mainittu Scandinavian Real Life Event. Ruotsin, Norjan, Tanskan sekä Suomen ja plussana vielä Viron ilmatilassa tulee olemaan lennonjohtoa enemmän kuin laki sallii. Näin ollen kaikilla on mahdollisuus päästä todella realistisen ilmailun makuun, jossa lennonjohto näyttelee luonnollisesti huomattavan suurta roolia. Kyseinen tapahtuma on IVAO:n kaikkien aikojen suurin "yksityisesti" järjestetty tapahtuma ja taivas tulee olemaan todella ruuhkainen, se on varma.

Ennen RLE:ä ja sen aikana Malmille on luvassa lennonjohtoa lentäjille. Olet sitten ensikertalainen tai jo kokenut stara niin ei muuta kuin propellin rattiin ja lentämään Malmille laskukierroksia, tekemään pieni VFR lento Helsingin edustalle tai miksei vaikka lentämään "puljaa" kahden kentän välille mukavassa porukassa. Malmilla on hyvä ottaa viime hetken tuntuma ennen iltapäivää.. Keliennusteet lauantaille on vaihtelevia, mutta toivotaan aurinkoista pakkaspäivää kuten on lupailtu.

RLE starttaa 1200 UTC eli Suomen aikaa kello 14:00! Ensisijaisesti lentäjiä pyydetään bookkaamaan lentonsa täältä mutta mikäli uskallus tms. ei vielä riitä, ilmatilaan on täysi lupa ja oikeus tulla lentämään muutenkin. Tapahtuma kestää kokonaiset yhdeksän tuntia ja jo Helsinki-Vantaalla on lennonjohtajia 8 kappaletta sekä ensimmäistä kertaa Suomessa, Marshaller Follow Me-autolla. Tavan mukaan lentojen varausvauhti kiihtyy loppua kohden, joten kannattaa käydä poimimassa mielekkäimmät päältä ennen kuin muut ehtii.

Joten ei muuta kuin kaikki, tervetuloa IVAO-taivaalle heti lauantai-aamusta lähtien Mikäli mieltä hiertää jokin kysymys ja siitä syystä ei uskalla tulla lentämään niin kannattaa mennä kysymään asiasta IVAO:n IRC-kanavalle, kysyä asiasta täällä Foorumilla tai laittaa esimerkiksi minulle tai Jerome Parviaiselle yksityisviestiä niin yritetään löytää vastaus kysymyksiin.

Ystävällisin terveisin,

Risto Partanen
Ivao-Finland

Navigation

Up one level