Finnish Online Day Sunnuntaisin 1600UTC

(1/2) > >>

Assiini:Moi!
Olemme päättäneet irtautua Scandinavian Online daysta ja palata takaisin Suomen omaan Online-päivään. Online-päivät ovat menettäneet viime viikkoina merkityksensä ja niistä on tullut liian rutiininomaisia. Online-päivien ehdoton perusedellytys on tarjota lentäjille sitä he ovat tulleet hakemaan; lennonjohtoa! Suomea lukuun ottamatta tiistai-iltojen lennonjohtopeitto on ollut muissa pohjoismaissa harvinaista ja johtanut siihen, että Scandinavian Online Day ei ole mekinnyt kenelläkään mitään enää pitkään aikaan. Toiseksi, tiistai on arkipäivistä ruuhkaisin. Koko Keski-Eurooppa on lennonjohdon alaisuudessa niin lentäjien kynnys tulla Suomeen Ruotsin yli UNICOM:n kanssa ei kuulosta saksalaiselle pilotille hirveän houkuttelevalta. Alun perin Scandinavian Online Day tuli kokeiluksi ja se kokeilu on tullut nyt päätökseen.

Sunnuntaina  8.2.2009 kello 18:00 Suomen aikaa (1600UTC) alkaa uusi Online-iltamme nimellä Finnish Online Day. Tapahtuman konkreettista kestoa ei ole määritelty kuten ei määritellä muissakaan aktiivisissa online-illoissa. Tapahtuma loppuu kun osallistujat poistuu, näinhän se menee.

Tapahtuman tarkoituksena on tarjota lennonjohtoa EFES-CTR:ssä, Helsinki-Vantaalla sekä jollain ennalta määräämättömällä pohjoisen kentällä. Eli Helsinki-Vantaata ei tarvitse kattaa lattiasta kattoon vaan ”rannalle jäänyt johtaja” siirtyköön oma-aloitteisesti esimerkiksi Rovaniemelle. Tällöin saadaan aikaan Suomen sisäinen legi mahdolliseksi ja kynnys lentää Keski-Euroopasta kylmään pohjolaan poistuu. Lisäksi VFR-toimintaa parantaaksemme tulemme tarjoamaan lennonjohtoa myös Malmilla Online illan aikana!

Keväälle tulemme järjestämään Online iltojen yhteydessä erinäisiä tapahtumia mutta niistä tuonnempana. Joten, tervetuloa sunnuntaina 8.2.2009 kello 18:00 Suomen imatilaan potkaisemaan homma käyntiin. Ja nopeimmat johtajat voivat mennä jo nyt bookkaamaan positionsa.

Terveisin
Risto Partanen
Ivao-Finland

Assiini:
Bookatkaahan positioita huomiseen ensimmäiseen online iltaan On mainostettu maailmalle uutta päivää kovasti, joten toivotaan että on liikennettä.

Assiini:
Tänään ensimmäinen uusi Online ilta! Kaikki mukaan taivaalle! Keli on taas Helsinki-Vantaalla heikohko... Mikäli keli vielä huononee niin saattaa tulla mahdollisuus Heavy Weather mitalille

Miksu:
Jaaha pitänee vaihtaa EDDL-EFTP EDDL-EFHKsi. Lähtö puolessa tunnissa joten oottakee 

Starchild:
Olipas kivaa. EFHK-ESSA-EFHK tuli lennettyä. Harmittaa vaan alussa pieni disconnecti, niin en saanut enää vanhaa callsigniä (FIN8921) vaan piti lentää FIN9821:nä... Kivaa oli. 

Navigation

Up one level

Next page