Finnish Online Day Sunnuntaisin kello 18.00

(1/3) > >>

Assiini:Moi!
Olemme päättäneet irtautua Scandinavian Online daysta ja palata takaisin Suomen omaan Online-päivään. Online-päivät ovat menettäneet viime viikkoina merkityksensä ja niistä on tullut liian rutiininomaisia. Online-päivien ehdoton perusedellytys on tarjota lentäjille sitä he ovat tulleet hakemaan; lennonjohtoa! Suomea lukuun ottamatta tiistai-iltojen lennonjohtopeitto on ollut muissa pohjoismaissa harvinaista ja johtanut siihen, että Scandinavian Online Day ei ole mekinnyt kenelläkään mitään enää pitkään aikaan. Toiseksi, tiistai on arkipäivistä ruuhkaisin. Koko Keski-Eurooppa on lennonjohdon alaisuudessa niin lentäjien kynnys tulla Suomeen Ruotsin yli UNICOM:n kanssa ei kuulosta saksalaiselle pilotille hirveän houkuttelevalta. Alun perin Scandinavian Online Day tuli kokeiluksi ja se kokeilu on tullut nyt päätökseen.

Sunnuntaina  8.2.2009 kello 18:00 Suomen aikaa (1600UTC) alkaa uusi Online-iltamme nimellä Finnish Online Day. Tapahtuman konkreettista kestoa ei ole määritelty kuten ei määritellä muissakaan aktiivisissa online-illoissa. Tapahtuma loppuu kun osallistujat poistuu, näinhän se menee.

Tapahtuman tarkoituksena on tarjota lennonjohtoa EFES-CTR:ssä, Helsinki-Vantaalla sekä jollain ennalta määräämättömällä pohjoisen kentällä. Eli Helsinki-Vantaata ei tarvitse kattaa lattiasta kattoon vaan ”rannalle jäänyt johtaja” siirtyköön oma-aloitteisesti esimerkiksi Rovaniemelle. Tällöin saadaan aikaan Suomen sisäinen legi mahdolliseksi ja kynnys lentää Keski-Euroopasta kylmään pohjolaan poistuu. Lisäksi VFR-toimintaa parantaaksemme tulemme tarjoamaan lennonjohtoa myös Malmilla Online illan aikana!

Keväälle tulemme järjestämään Online iltojen yhteydessä erinäisiä tapahtumia mutta niistä tuonnempana. Joten, tervetuloa sunnuntaina 8.2.2009 kello 18:00 Suomen imatilaan potkaisemaan homma käyntiin. Ja nopeimmat johtajat voivat mennä jo nyt bookkaamaan positionsa.

Terveisin
Risto Partanen
Ivao-Finland

macklin:
Moro!
Hyvä ja viisas ratkaisu.

jukka

Starchild:
No huhhuh, kun osui huonoon aikaan. Sunnuntaisin kun on illalla kaikkea muuta kun aikaa simuilla. Toinen simuharrastus nimittäin lohtaisee isot palat viikonlopuista. No ehkäpä silloin tällöin pääsee pyörähtämään.

Mo-jo:
Kiva, että nyt tämmöinen. Jäsenet lisääntyy niin kyllä kohta on joka paikassa joku  Pitää tulla pyörähtämään..

OttoPOI:
Onpas harvinaisen hämäävä tuo promokuva, tuleeko tuo kone kohti vai lentääkö se poispäin 

Minulle sopii tämä oikein hyvin, vaikka varmasti siirrynkin kohta taas lentelemään Ruotsiin. Tai saa nähdä, Verkkokaupasta kiinni 

Navigation

Up one level

Next page