Mistä aloittaa etsiminen FSX:n default maaston poistamisessa

(1/1)

ToniH22:
Moi, tuossa olen noita FS9 maisemia alkanut testailemaan FSX:ssä, ja suurilta osin ovat toimineet, mutta tietyissä tapauksissa on alkanut olemaan ongelmana nuo simun default rantaviivojen kohdat, jotka haluaisin pois näkyvistä. Esim tuossa Freeflow Bahamas maisemaa olen alkanut laittamaan siihen kuntoon, että passaa taas niissä maisemissa lennellä. Haluaisin sieltä poistaa tuon Default rantaviivat yms ja huomasin että esim nuo maisemien tiedostot on jälleen eri nimillä ja kansioita riittää. Joten mistä alan poistelemaan esim.. juuri tuon Bahaman alueen tiedostoja?

Janne:
Ainakin FSX SDK:n TmfViewerillä onnistuu:

Avaa (hakemisen helpottamiseksi) FSX\Scenery\BASE\Scenery\worldlc.bgl TmfVieweriin. Hae haluamasi sijainti kartalta (magentan ruudukon tarkkuus riittää) ja katso alapalkista alueen tiedot. Esimerkiksi Helsingin kohdalla alhaalla lukee Dir#0601 File#5410.

Siispä FSX\Scenery\0601\cvx5410.bgl sisältää Helsingin ympäristöä. Samassa tiedostossa on tiet, vedet, rantaviivat, rautatiet, voimalinjat, joet yms. datat puolelle läänille joten tiedoston poistaminen tuskin tulee kysymykseen. Tarvitset sopivan kokoisen rantaviivoihin kohdistuvan excluden.

Valitettavasti en osaa suositella mitään valmisohjelmaa hommaan. Jotkut tekevät vektoridatoja FSX KML:n avulla Google Earthissa, luulisi että sillä myös sopivan excluden tehtyä. Jos et pääse tästä muuten eteenpäin niin pistä minulle haluamasi excludoitavan alueen N, S, W ja E -koordinaatit niin voin pyöritellä sinulle sopivat bagelit omilla virityksilläni.

ToniH22:
Kiitoksia tosi paljon jo tästä avusta, mie kokeilen tuossa nämä läpi ja jos alkaa olemaan ongelmallista, niin otan yhteyttä mutta eiköhän se tästä.
Saa vaan Freeflow porukalle ilmotella etiä päin jos vaikka pistetään nämäkin lisurit FSX aikakauteen Bahaman ja Floridan osalta..

ToniH22:
Noniin, nyt sain hävitettyä ne default rantaviivat ja Freeflow Bahama näyttäisi toimivan nyt noin 90% ongelmitta, seuraavaksi käyn Freeflow Floridan kimppuun.

Navigation

Up one level