ILMAN- parisuhde keskustelua

<< < (21/25) > >>

svirkkul:
Quote

Miksi annat sen kuvan, että se olisi jotenkin huonojen parisuhteiden takia näitä päiviä.

Kieltämättä on oudot nuo sinun tavat, itse en pidä parempaa puolisoa itsestäänselvyytenä koskaan ja siltä osin että olisi niin täydellinen parisuhde että se ei tarvitse juhlintaa
Tietääkseen tuolla ei ole mitn tekemistä parisuhteella koko naistenpäivällä, voihan sitä naista ilman parisuhdettakin palkita, esim hyvästä työstä. Itse lähinnä siitä että on hienosti ollut äitinä lapsille yms. ja vastaavaa tulee äitienpäivänä myös muistutettua.


Ei se sitä tarkoita että nämä olisi huonojen parisuhteiden päiviä, hyviä päiviähän nämä on kunhan ne naisetkin muistaa sitten tasa-arvon nimissä miestenpäivän. Nämä ei vaan ole se mun juttu koska mielestäni puolison huomioiminen pitää tapahtua siinä arjessa, ei minään tiettynä päivänä mutta ehkä olenkin hieman erilainen "nuori".

Tämänkin päivän takana on ollut ihan hyvä ajatus mutta tämäkin on kaupallistettu, valitettavasti.

Heh "hyvästä työstä" 

edit: Miksi ihmiset tarvii näitä tiettyjä hemmottelupäiviä kun ainakin minusta on hemmetin paljon kivempaa vetää spontaanisti ex-tempore?

tjh80:
Niin, eihän noita miestenpäiviä taida olla juuri tasa-arvon mukaisesti, isänpäiväkin on isien päivä, silloin esim lapsettomat ei voi juhlia kun omaa isäänsä korkeintaan.
Naisilla taas niitä taitaa olla enemmän ja vähemmän. Tasa-arvon päivä olisi yksi ja ainut, niin varmasti muilla ei niin väliä olisikaan

svirkkul:
Kyl miestenpäiväkin löytyy 

http://fi.m.wikipedia.org/wiki/Kansainvälinen_miestenpäivä

matskupu:
Quote

Itse en pahemmin näistä naisten (enkä miestenpäivistä) välitä koska parisuhde on jo muutenkin niin hyvällä mallilla ettei näitä väkisin viihdytyspäiviä tarvi. 


Mä olen Virkkulan Samin kanssa samaa mieltä.

Joka päivän pitää olla sekä naisten että miestenpäivä ja arjen keskellä pitää huomioida kumppani. Hyvän parisuhteen perusta on se, että arvostaa ja kunnioittaa toista ja pitää hyvänä. Ei siihen erikoispäiviä tarvita.

Mukavaa naistenpäivää naisille, myös huomenna ja muina tulevina päivinä.

HannaR:
täytyy sanoa, että näin sinkkuihmisenä, sillä olis keränny aika hitosti irtopisteitä, kukkapuskalla. Mutta jotenki tuntuu että tässä sinkku/deittailuelämässä (Deittailu, jaa mitä se on???) on aika hukassa sellanen vanha kunnon ritarillisuus.

Mut eipä sitä ny kysytty. Hyvä kun kaikki piti huolta mun linjoista eikä mistään ilmestynyt suklaata. Eikä sen puoleen kukkiakaan. Normipäivä siis.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page