ILMAN- parisuhde keskustelua

<< < (17/25) > >>

tike:
Jari; jaahans, että viidenkympin hutikoilla oletettavasti mökötyspuuskat loppuu? Onneksi meillä ei siis ole kuin vajaa 9 vuotta miehellä tuohon maagiseen ikään. Osaa nimittäin tuo jääkapinkin jakava sen murjottamisen, minä en.

Noihin älä-ikinä-sano-tätä-vaimolle juttuihin myös nämä kuuluisat JOS on raskaana ja kysyy että oonks mä kauheesti lihonnu, oon mää katony takapuoltakin. Siihen EI sanota että "Voisithan sä olla paaaaljon isompikin. Eihän tuo lihominen vastaa kuin 13 kpl voipaketteja vasta". Juuri muistinkin, että osaan sittenkin mököttää!  

Meillä ehdottomasti suhteen pelastava lenkki on huumori. En kertakaikkiaan jaksa enkä kestä minkäänlaista jurotusta, kaikenlainen asiallinen meininki tökkii niin pahasti. Lähes 20 vuotta kestäneessä aiemmassa suhteessa ei ollut ihan näin paljon huumormeininkiä (tai ainakin se nyt tuntuu siltä, voihan se olla että päällimäisenä on vaan ne ikävät muistot. Täytyyhän noin pitkään aikaan mahtua paljon hyvääkin.... ) . Menin tyhmänä vastaaman neuvolan synntyksen jälkeisen masennuksen kyselyyn, tädin tentatessa suhteen hyviä puolia ja ilonaiheita, tuon huumorin. Hän kysyi että millaisille asioille yleensä nauratte ja millä jaksatte arkea. Taipumusta kun on ensin puhua ja jälkikäteen miettiä, sanoin että "joo, on meillä vähän outo huumori. Mies ihastui mtv3 säätyttöön ja hihitettiin yksi ilta sohvalla ihan vääränä, kun hän mietti vakavana että miten saa minut nätisti katoamaan, että voi aloittaa jossain penthousessa vauvan ja tämän säätytön kanssa uuden ihanan elämän. Paloittelee minut palasiksi ja syöttää palaset nöffille, häviää todistusaineisto....söisiköhän Onni sinut? Eihän koira pure sitä kättä joka ruokkii, mutta söisikö se..."
Tuli aivan hullu olo, kun meni tuollaisen neuvolassa ääneen sanomaan...varsinkin kun iltalehtienkin otsikot on mitä on, nykyään...kai ne kohta sitten on oventakana....

Ja Mikko, kyllä naapurintäti on muistanutkin kysyä joka hiivatin suupalasta, jotta KENEN tämä on, saapiko haukata....  

svirkkul:
Nöffi heh lienevät maailman tyhjäpäisimpiä koiria 

Jotkut on näköjään todella tossun alla, otan osaa... 

mmniemi:
Quote

Ja Mikko, kyllä naapurintäti on muistanutkin kysyä joka hiivatin suupalasta, jotta KENEN tämä on, saapiko haukata....  


Sama se niille muille. Mutta se pihvi!! 

tike:
Hmmm.....Sami, ei nöffit yleensä. Meidän Onni vain on..ja ketjuun sopivasti; nainen, nainen tuoksuu nenään ja aamulla klo 04.15 herättää minut ulos. Joka hiivatin aamu. Miltähän tuollainen musta turkki näyttää tuossa takan edessä....

tjh80:
Quote


Jotkut on näköjään todella tossun alla, otan osaa... 

Ennemmin tuss...tossun alla kun taivasalla

Navigation

Up one level

Next page

Previous page