Navigraphin karttapaketti

(1/2) > >>

lentäjä32:
Tuolta toimintamenetelmistä kun luin, että tuota suositellaan koulutuksen jälkeen, niin kuinka kalliiksi tuo tulee jos niitä karttoja aina pitää ladata? 

Starchild:
Ei ole enää karttapakettia tarjolla. Nykyisin saat navigraphilta ostettua 2 krediltillä yhden kentän kartat. Kredittejä saa ostettua 100 kpl 10 eurolla tai 200kpl 20 eurolla.

lentäjä32:
Miksi noita ilmaisia karttoja ei suositella, joita nuo tyypit käyttävät tuolla ivaon ryhmälentosuunnitelmia topicissa? Sillä onhan nekin kartat hyviä, mutta se onko ne vaikeaa järjestellä ne kartat, ilman että niistä tulee hirveän suuria kansioita, joista on vaikea löytää se oikea. Vai mikä siinä on kun maksullista navigraphia käytetään mielummin kuin niitä?

Starchild:
Navigraphin kartat ovat samat, mitä oikeakin Finnair käyttää. Eli realistisuuskysymys. Lisäksi Navigraphilla löytää vähemmällä vaivalla kentille karttoja. Joillekkin kartat kun ovat ilmaisina kiven alla.

lentäjä32:
Eli siis on järkevämipi ostaa vaikka 10e kuin ilmaiseksi niitä karttoja joita on vaikea löytää. Mutta saako sen ohjelman avulla ne kartat jotenkin järjestykseen vai pitääkö se tehdä ite? Mitens olette itse tehneet?

Navigation

Up one level

Next page