IVAO: 7.3 alkaen Malmin ilmailukerho esittää: VFR Saturday!

(1/10) > >>

Staok:
Malmin Ilmailukerho järjestää yhteistyössä IVAO:n Suomen osaston kanssa VFR-painotteisen fly-in tapahtuman IVAO-verkossa jokaisen kuukauden ensimmäinen lauantai! Tarkoituksena on kutsua myös ulkomailta vfr-lentämisestä kiinnostuneita lentäjiä mukaan tapahtumaan, lentämään Suomen tarjoamaan mainoon VFR-suunnistukseen käypään maastoon.Tapahtuman päätavoite on rohkaista niin uudet lentäjät kuin vanhatkin konkarit VFR-matkalennon mielenkiintoiseen maailmaan. Tätä tarkoitusta varten on luotu sivusto jonka tarkoituksena on tarjota puitteet oppia VFR-matkalentämisen salat ja murtaa siihen liittyvä ylimääräinen mystiikka. Tapahtuman edessä sivu elää jatkuvasti ja oppaita ja mahdollisia opasvideoita päivitellään sivuille ajanmittaan.

http://vfrsaturday.mik.fi

Terveisin
Cpt. Salomaa ja VFR Saturday tiimi

OttoPOI:
Todella hyvät oppaat olette kyhänneet! Paljon paremmat kuin IVAO.FIn vastaavat  Toivottavasti tulee paljon lentäjiä tapahtumaanne. Näillä materiaaleilla tuskin jää paljoakaan epäselviä kohtia VFR-lentämisessä.

matskupu:
Harmi kun kellonaika VFR Saturdaylla näyttäisi olevan huonoin mahdollinen lauantaisin töitä tekevälle virtuaalipilotille.

Mo-jo:
Joo hyvät ohjeet   Mukaan kaikki vaan !

wezzer:
Captain Salomaa on tehnyt comebackin 

Antti

Navigation

Up one level

Next page