Osaston 3 lentojen kirjaus/lentolistat

(1/4) > >>

okke:
Tervehdys,

äsken kun kirjauduin lentäjien alueelle, tuli seuraavanlainen ilmoitus:

"Edellisestä kirjatusta lennostasi on kulunut jo 45 päivää. Tämä on lähellä Virtual Finnairin sääntöjen rajaa (65 pv) lentojen vähimmäismäärästä.

Ole hyvä ja ota yhteys osastosi johtajaan ( eetu@vfinn.fsnordic.net), jos haluat anoa lomaa tai ilmoittaa poissaolostasi."

Tämä kismittää minua erittäin suuresti, sillä viimeisin ilmoitettu lento on minulta kirjattu 11.1. Viimeisimmäm PiRep:in tein kolme päivää sitten. Joten kyllä tämmöinen pistää vihaksi että potkuilla uhataan kun osastonjohtaja ei osaa kirjata lentoja!!! Olisiko joku ylempi henkilö niin ystävällinen että tekisi tälle asialle jotain? Sama juttu lentolistojen kanssa, ne ovat olleet myöhässä ja kolmena kuukautena peräkkäin.

-Oskari-

pilot0706:
Jep, itteä kanssa harmittanut toi, vaika tällähetkellä tauolla olenkin... Todella usein mun VF aikana listat on tullut myöhässä, ja lentoselvitystenkin tarkastamisessa kestää usein sen 2 viikkoa.  Myöskään vähäisestä polttoaineesta laskussa/muusta erikoisesta lennolla ei huomauteta, kuten toiset johtajat kuulema tekevät.

0510:
Quote

Myöskään vähäisestä polttoaineesta laskussa/muusta erikoisesta lennolla ei huomauteta, kuten toiset johtajat kuulema tekevät.


No onko tämä nyt sitten hyvä vai huono asia?

pilot0706:
Quote

No onko tämä nyt sitten hyvä vai huono asia?

No itestä olisi hyvä, jos pistettäisiin jotain huomautusta mailiin, että otappas ensikerralla enemmän löpöä tms. 

Modiale:
Iltaa,

Onhan noita liian pienen polttoaineen lentoja tullut eteen 2.osastossa, mutta en ole jaksanut napista pienistä ellei nyt satu olemaan toistuvaa.  Pidetään kuitenkin VF:ssä lentäminen mahdollisimman realistisena, mutta hauskana harrastuksena kuitenkin Jokainen taaplatkoon koulutuksen suoritettuaan ja toimintaohjeita noudattaen omalla tavallaan.

Sitten vielä säännöistä: suosituksena on laittaa lentolistat lentäjien saataville 25.päivä edellistä kuukautta ja viimeistään ennen kuukauden vaihtumista. Jos osaston johtajalla tulee myöhästymisiä, niin siihen saattaa olla oikein hyvä syy kuten lapsen tulo, häät jne. Pääasia, että asiat saadaan oikeille raiteille sopivassa ajassa. Ei ketään potkita pellolle vaikka nyt sattuisikin tulemaan noita varoituksia etusivulle tästä syystä.

Jatkakaa lentämistä ja nauttikaa siitä  Me kyllä selvitetään missä mennään.

Navigation

Up one level

Next page