FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
24.09.17, 03:03

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Verkkolentäminen (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  MTL (IVAO) Asennus
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: MTL (IVAO) Asennus  (Read 1450 times)
Kim Tuominen
Offline Offline

Posts: 1159
Date Registered: 10.12.08

MTL (IVAO) Asennus
« on: 27.02.09, 14:30 »

Niin minkälainen tämän ohjelman pitäisi olla, pitäisikö siitä tulla joku pikakuvake, kun se tuli ton ivapin mukana ni tuntuu et se ei ois asentanu sitä loppuu.
Niko Pursiainen
Offline Offline

Posts: 2169
Date Registered: 01.11.05

Re: MTL (IVAO) Asennus
« Reply #1 on: 27.02.09, 14:35 »

Terve,

Sinun pitää erikseen käynnistää MTL, ja valita sieltä ne konemallit jotka haluat asentaa. MTL asentaa valitut koneet simulaattorin kansioihin, joista IvAp ne sitten hakee.

Niko
Kim Tuominen
Offline Offline

Posts: 1159
Date Registered: 10.12.08

Re: MTL (IVAO) Asennus
« Reply #2 on: 27.02.09, 14:54 »

Terve,

Sinun pitää erikseen käynnistää MTL, ja valita sieltä ne konemallit jotka haluat asentaa. MTL asentaa valitut koneet simulaattorin kansioihin, joista IvAp ne sitten hakee.

Niko

Näkyykö sitten nämä kysyiset koneet jotka olen asentanut?
Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 3358
Date Registered: 18.12.01

Re: MTL (IVAO) Asennus
« Reply #3 on: 27.02.09, 15:53 »

Näkyykö sitten nämä kysyiset koneet jotka olen asentanut?

Todellakin Grin
[ attachment removed / expired ]

Ja tietysti myös verkossa...

T: Mika

Jan Sandholm
Offline Offline

Posts: 949
Date Registered: 05.07.05

Re: MTL (IVAO) Asennus
« Reply #4 on: 25.05.10, 08:07 »

Onko MTL pakollinen vai voiko esim. Ultimate Traffic 2 jotenkin hoitaa sen virkaa? Mitä pitäisi tehdä jos haluaa käyttää UT2:sta mieluummin? Vai pitääkö tehdä muuta kuin jättää MTL asentamatta...
Niko Pursiainen
Offline Offline

Posts: 2169
Date Registered: 01.11.05

Re: MTL (IVAO) Asennus
« Reply #5 on: 25.05.10, 08:30 »

Onko MTL pakollinen vai voiko esim. Ultimate Traffic 2 jotenkin hoitaa sen virkaa? Mitä pitäisi tehdä jos haluaa käyttää UT2:sta mieluummin? Vai pitääkö tehdä muuta kuin jättää MTL asentamatta...

Valitettavasti UT2:ta ei voi käyttää, vaan MTL on pakollinen. Smiley
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1