Yleisiä kysymyksiä Virtual Finnairista

<< < (5/146) > >>

Pe7e:
Quote

Muuten noissa koulutuslennoissa, esim se ensimmäinen otetaanko siinä ne ajat (jotka merkitään sinne "päiväkirjaan") kun lataus on loppunut ja lento avautuu, ja pois sitten, kun lopettaa lennon?

Jos nyt ymmärsin oikein tuosta mitä ajoit takaa, niin otat ylös sen ajan siitä lentokoneen kellosta kun isket parkkijarrut pois päältä ja lähdet liikkeelle (=block out), ja kun palaat, otat taas ajan siitä samasta kellosta kun olet pysähtynyt kokonaan (= block in). Ja tietty takeoff silloin kun lyöt hanat kaakkoon ja landing silloin kun tassut koskettaa kiitorataa...

Starchild:
Laita vaikka Take-off ajaksi se, kun otat pausen pois päältä ja Landing ajaksi se, kun laitat pausen uudestaan päälle/sammutat simun. Block-out ja -in voi jättää niiden ilmasta alkaneiden lentojen osalta tyhjäksi.

AnttiH:
Quote

Ei ollut ko. ongelmaa minulla, koska konvertoin FS9:n afcadin fsx:lle. Kyseinen ongelma johtuu siitä, että äksässä kenttä on 20ft korkeammalla, kuin FISD:in scene.


Viitsisitkö laittaa sen äksälle konvertoidun afcadin jakoon jonnekin, niin että itsekin pääsisin nauttimaan tuosta FISD:n HK:sta?

Starchild:
Nyt ei pysty viikkoon laittaa sitä jakoon. Kysele ensi viikolla uudestaan.

Osguu:
Quote

Milloin saadaan seuraavaa kuvasarjaa vaikka Oskulta tai Petriltä tai keneltä vain VF-lennosta?  Vaikka niitä itsekin lentelee niin niitä on silti mukava katsoa..


Tänään

http://www.fsnordic.net/discussion/index.php/topic,85938.0.html

Navigation

Up one level

Next page

Previous page