FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
24.07.17, 22:36

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Virtual Finnair (Moderators: Sami Puro, Mika Mononen)
| | |-+  Yleisiä kysymyksiä Virtual Finnairista
:  

« previous thread next thread »
Pages: 1 ... 34 35 [36] 37 Reply Print
Author Topic: Yleisiä kysymyksiä Virtual Finnairista  (Read 90405 times)
Juho-Topias Tuomaala
Offline Offline

Posts: 184
Date Registered: 15.04.12

Re: Yleisiä kysymyksiä Virtual Finnairista
« Reply #700 on: 28.01.14, 20:16 »

Jos ei kuukauden vaihteenkaan jälkeen jostain syystä kuulu, niin vaikka sähköpostilla kyselee.

Pieni chatti käytiin osastonjohtajan kanssa 26. päivä tätä kuuta, kun laitoin legi toiveen Innsbruckii. Ei kuulemma mahdollista, koska Finnair ei lennä Innsbruckiin tänä talvena.

Tosin tammikuun lentolistassani lento Aqabaan tunnuksella FIN19xx (charteri). tämän (http://www.flightradar24.com/data/flights/ay1453) mukaan Finnair kuitenkin on lentänyt tänäkin vuonna Innsbruckiin (charter?), joten miksei Vfinn:issä ole INN-lentoja?

Petri Koivisto
Online Online

Posts: 14274
Date Registered: 21.07.04

Re: Yleisiä kysymyksiä Virtual Finnairista
« Reply #701 on: 28.01.14, 22:41 »

Kyllähän tuo taitaa lentää kolmekin kertaa lauantaisin Innsbruckiin. AY1451, 1453 ja 1455. Huh
Juho-Topias Tuomaala
Offline Offline

Posts: 184
Date Registered: 15.04.12

Re: Yleisiä kysymyksiä Virtual Finnairista
« Reply #702 on: 29.01.14, 06:41 »

Kyllähän tuo taitaa lentää kolmekin kertaa lauantaisin Innsbruckiin. AY1451, 1453 ja 1455. Huh

Juu näin kyllä nekin, mutta laitoin nyt vain tuon yhden esimerkiksi ja todisteeksi.

Miikka M. Mäkinen
Offline Offline

Posts: 71
Date Registered: 18.06.12

Re: Yleisiä kysymyksiä Virtual Finnairista
« Reply #703 on: 02.04.14, 11:09 »

Olen nyt A320 tyyppikoulutuksessa ja heräsi sellainen kysymys, että kun omistan AXE:n ja siihen ei ole vielä mallinnettu A319, niin millä lentäisin sitten nämä A319 lennot? Oon kyllä löytäny noi repaintit PA:n 319 mutta base packia en oo löytänyt...
Mitä te muut VFinn bussikuskit käytätte A319 lennoilla? Onko joku hyvä konepaketti olemassa?
(Haluan kuitenkin realismin maksimoimiseksi lentää reitit oikealla konetyypillä, enkä esim. Extendedin OH-LXD:llä A319 lentoja)

Toivottavasti ymmärrätte  Grin

Miikka

EDIT: Onko mahollista "mergettää" AXE:n ohjaamoa esim. Project Airbusin koneeseen jos semmoisen löydän ettei tarvitse vetää legejä default VC:llä...

« Last Edit: 02.04.14, 11:17 by Miikka M. Mäkinen »

1995 & 2011
Petri Koivisto
Online Online

Posts: 14274
Date Registered: 21.07.04

Re: Yleisiä kysymyksiä Virtual Finnairista
« Reply #704 on: 02.04.14, 13:47 »

Olen nyt A320 tyyppikoulutuksessa ja heräsi sellainen kysymys, että kun omistan AXE:n ja siihen ei ole vielä mallinnettu A319, niin millä lentäisin sitten nämä A319 lennot?
Mitä te muut VFinn bussikuskit käytätte A319 lennoilla?
Eiköhän ne voi vetää sillä 320:llä ihan hyvällä omallatunnolla. Cool
Juho Mustaparta
Offline Offline

Posts: 529
Date Registered: 30.12.09

Re: Yleisiä kysymyksiä Virtual Finnairista
« Reply #705 on: 02.04.14, 13:57 »


EDIT: Onko mahollista "mergettää" AXE:n ohjaamoa esim. Project Airbusin koneeseen jos semmoisen löydän ettei tarvitse vetää legejä default VC:llä...



Muistaakseni IVAO:n kansainvälisellä foorumilla oli joku vääntänyt toimivan mergen. Kannattaa myös googlailla esim Avsimista, jos ei IVAOn jäsen ole.  Smiley
Miikka M. Mäkinen
Offline Offline

Posts: 71
Date Registered: 18.06.12

Re: Yleisiä kysymyksiä Virtual Finnairista
« Reply #706 on: 02.04.14, 15:11 »

Ookkei, olishan se kiva vaan lentää Finskin bussiperheen pienintäki  Wink
Mutta joo kattelen  Smiley

Miikka
« Last Edit: 02.04.14, 15:33 by Miikka M. Mäkinen »

1995 & 2011
Patrick Ojanen
Offline Offline

Posts: 4419
Date Registered: 13.04.09

Re: Yleisiä kysymyksiä Virtual Finnairista
« Reply #707 on: 02.04.14, 16:11 »

Joo Avsimista muistaakseni löytyy toimiva merge tuoho PA A319+AXE  thmbup
Joonas Haveri
Offline Offline

Posts: 254
Date Registered: 15.02.14

WWW
Re: Yleisiä kysymyksiä Virtual Finnairista
« Reply #708 on: 05.04.14, 18:02 »

Olisi itseäni kiinnostava kysymys: Voiko täälä lentää X-Plane 10:äkin? Nyt olen vasta CPL-koulutus vaiheessa, mutta kiinnostaa. Tietenkin koulutukset olen ihan MS flight simulaattorissa tehnyt kun on ne lennot sielä valmiina, mutta sitten kun on jo tyyppi koulutuksenkin suorittanut onko sillä väljä, että lenteleekö sitä X-plane 10'ssä? Minulla on ihan laatu airbus addoni x-planeen, joka mielestäni ainakin melkein AXE:n tasoa.

Juuso Issakainen
Offline Offline

Posts: 159
Date Registered: 02.07.12

WWW
Re: Yleisiä kysymyksiä Virtual Finnairista
« Reply #709 on: 05.04.14, 20:21 »

Olisi itseäni kiinnostava kysymys: Voiko täälä lentää X-Plane 10:äkin? Nyt olen vasta CPL-koulutus vaiheessa, mutta kiinnostaa. Tietenkin koulutukset olen ihan MS flight simulaattorissa tehnyt kun on ne lennot sielä valmiina, mutta sitten kun on jo tyyppi koulutuksenkin suorittanut onko sillä väljä, että lenteleekö sitä X-plane 10'ssä? Minulla on ihan laatu airbus addoni x-planeen, joka mielestäni ainakin melkein AXE:n tasoa.
En itse ainakaan keksi tähän mitään estettä, mutta kysymys kuuluu: Miksi Omat Tiedot osiosta ei pysty valita simun kohdalle X-Planea. En itse lennä sillä, mutta Joonaksen kysymystä ajatellen.  Smiley


PPL, DV20, DA40NG
Kim Eriksson
Offline Offline

Posts: 3113
Date Registered: 05.12.06

Re: Yleisiä kysymyksiä Virtual Finnairista
« Reply #710 on: 15.04.14, 10:21 »

Itse olen lentänyt viimeisimmät lennot X-plane 10:llä JARDesign A320:llä, hyvin on mennyt läpi  thmbup Eihän siinä mikään tekninen asia ainakaan estä, kun paperille kuitenkin kaikki ajat ja löpömäärät otetaan ylös ja kirjataan lokiin Smiley

Asrock Z87 Pro4|Intel i5 4670k @4.4GHz|Palit GTX780|Crucial Ballistix 16GB 1600MHz CL9|
Olli Keijonen
Offline Offline

Posts: 3069
Date Registered: 08.03.02

Re: Yleisiä kysymyksiä Virtual Finnairista
« Reply #711 on: 15.04.14, 14:29 »

Olisi itseäni kiinnostava kysymys: Voiko täälä lentää X-Plane 10:äkin? Nyt olen vasta CPL-koulutus vaiheessa, mutta kiinnostaa. Tietenkin koulutukset olen ihan MS flight simulaattorissa tehnyt kun on ne lennot sielä valmiina, mutta sitten kun on jo tyyppi koulutuksenkin suorittanut onko sillä väljä, että lenteleekö sitä X-plane 10'ssä? Minulla on ihan laatu airbus addoni x-planeen, joka mielestäni ainakin melkein AXE:n tasoa.
Virtual Finnairin toimintaperiaatteiden mukaisesti lentäjillä tulee olla käytössään FS2004 tai FSX. X-Planen tai jonkun muun simulaattorin käyttöä ei tueta emmekä osaa vastata siihen liittyviin kysymyksiin mutta emme lähde potkujakaan antamaan jos välttämättä haluaa X-Planella lentää.
Otso Repo
Offline Offline

Posts: 5
Date Registered: 11.05.14

Re: Yleisiä kysymyksiä Virtual Finnairista
« Reply #712 on: 11.05.14, 18:38 »

Hei. En ole Virtual Finnairin lentäjä, joten haluaisin kysyä, että lennetäänkö Airbussin A321 lennot Microsoft Flight Simulaattorin default koneilla vai Aerosoftin A321 koneilla   Huh
Santeri Lehtonen
Offline Offline

Posts: 2576
Date Registered: 04.09.07

WWW
Re: Yleisiä kysymyksiä Virtual Finnairista
« Reply #713 on: 11.05.14, 18:40 »

Ihan kummalla haluaa. Firman puolelta ei ole pakotteita minkään lisäosan suhteen, joten valinta on täysin lentäjällä. Smiley


"When we left earth it changed our world"
Alex Lund
Offline Offline

Posts: 1335
Date Registered: 13.08.12

Re: Yleisiä kysymyksiä Virtual Finnairista
« Reply #714 on: 06.06.15, 08:48 »

Onko lentolistoissa merkitty lähtö ja saapumisaika UTC aikaa vai oikeaa aikaa?

Mikko Anttonen
Offline Offline

Posts: 119
Date Registered: 28.03.13

Re: Yleisiä kysymyksiä Virtual Finnairista
« Reply #715 on: 06.06.15, 09:54 »

Onko lentolistoissa merkitty lähtö ja saapumisaika UTC aikaa vai oikeaa aikaa?
Quote
Kellonajat paikallisia aikoja



Alex Lund
Offline Offline

Posts: 1335
Date Registered: 13.08.12

Re: Yleisiä kysymyksiä Virtual Finnairista
« Reply #716 on: 06.06.15, 10:15 »


Alex Lund
Offline Offline

Posts: 1335
Date Registered: 13.08.12

Re: Yleisiä kysymyksiä Virtual Finnairista
« Reply #717 on: 16.01.16, 18:12 »

Saako lentolistan lentoja lentää missä järjestyksessä haluaa/pystyy? Että jos esim on eka legi 5-6h eikä ehdi sitä lentää niin voiko jättää ne lennot lentämättä mitä ei pysty lentämään?

Tuomas Kuukasjärvi
Offline Offline

Posts: 2525
Date Registered: 12.02.04

Re: Yleisiä kysymyksiä Virtual Finnairista
« Reply #718 on: 16.01.16, 18:44 »

Saako lentolistan lentoja lentää missä järjestyksessä haluaa/pystyy? Että jos esim on eka legi 5-6h eikä ehdi sitä lentää niin voiko jättää ne lennot lentämättä mitä ei pysty lentämään?

Ei tarvitse lentää listan järjestyksessä.

Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 3317
Date Registered: 18.12.01

Re: Yleisiä kysymyksiä Virtual Finnairista
« Reply #719 on: 02.03.16, 08:13 »

Mikä lento on oikeastaan kyseessä Embarrassed

10  Th   Duty   AY1991 HEL 1635 POP 2150
Begin: 1535   End: 1555   AY1992 POP 2335 HEL 1525

Viittaisi Miamin lentoon, mutta AY -koodi on outo?

Pages: 1 ... 34 35 [36] 37 Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1