Yleisiä kysymyksiä Virtual Finnairista

<< < (141/146) > >>

zokkeri:
Suositus lähinnä. Joskus tullut aikaisemmin ja välillä myöhemmin. Osastojen johtajillakin vain harrastus, joten laittavat kun muu aikataulu antaa periksi. Joten eiköhän se sieltä vielä tämän kuukauden puolella ole tulossa. Jos ei kuukauden vaihteenkaan jälkeen jostain syystä kuulu, niin vaikka sähköpostilla kyselee, onko sattunut vain unohtumaan vai tapahtunut vaikka virhe niiden tekemisessä.

jiitee:
Quote

Jos ei kuukauden vaihteenkaan jälkeen jostain syystä kuulu, niin vaikka sähköpostilla kyselee.


Pieni chatti käytiin osastonjohtajan kanssa 26. päivä tätä kuuta, kun laitoin legi toiveen Innsbruckii. Ei kuulemma mahdollista, koska Finnair ei lennä Innsbruckiin tänä talvena.

Tosin tammikuun lentolistassani lento Aqabaan tunnuksella FIN19xx (charteri). tämän (http://www.flightradar24.com/data/flights/ay1453) mukaan Finnair kuitenkin on lentänyt tänäkin vuonna Innsbruckiin (charter?), joten miksei Vfinn:issä ole INN-lentoja?

Pe7e:
Kyllähän tuo taitaa lentää kolmekin kertaa lauantaisin Innsbruckiin. AY1451, 1453 ja 1455.

jiitee:
Quote

Kyllähän tuo taitaa lentää kolmekin kertaa lauantaisin Innsbruckiin. AY1451, 1453 ja 1455.


Juu näin kyllä nekin, mutta laitoin nyt vain tuon yhden esimerkiksi ja todisteeksi.

miikka:
Olen nyt A320 tyyppikoulutuksessa ja heräsi sellainen kysymys, että kun omistan AXE:n ja siihen ei ole vielä mallinnettu A319, niin millä lentäisin sitten nämä A319 lennot? Oon kyllä löytäny noi repaintit PA:n 319 mutta base packia en oo löytänyt...
Mitä te muut VFinn bussikuskit käytätte A319 lennoilla? Onko joku hyvä konepaketti olemassa?
(Haluan kuitenkin realismin maksimoimiseksi lentää reitit oikealla konetyypillä, enkä esim. Extendedin OH-LXD:llä A319 lentoja)

Toivottavasti ymmärrätte 

Miikka

EDIT: Onko mahollista "mergettää" AXE:n ohjaamoa esim. Project Airbusin koneeseen jos semmoisen löydän ettei tarvitse vetää legejä default VC:llä...

Navigation

Up one level

Next page

Previous page