Menetelmien peruskurssi (kartoitus)

(1/6) > >>

AkiKettu:
Hei,

IVAO Finland järjestää torstaina 19.3. klo 19:0018:30 alkaen menetelmien peruskurssin. Kurssille voivat osallistua lähitornikoulutuksen käyneet lennonjohtajat.

Jos sinulla on suunnitelmissa aloittaa menetelmäkoulutus seuraavan n. kk:n aikana, osallistu tähän teoriakoulutukseen! Seuraava peruskurssin teoria tulee n. kuukauden kuluttua.

Koulutus tapahtuu teamspeakin ja nettiselaimen avulla (+Acrobat Reader karttoihin). Lisäksi sinulla tulee olla IvAc käyttökunnossa, koska sitä käytetään esimerkkitilanteiden demostrointiin (koulutusverkossa).

Sitovaa ilmottautumista ei tarvita, mutta hieman tulijamäärää hahmottaakseni olisi kiva jos pistää tähän ketjuun vastausta mikäli tulossa!

Alla tietoa uudistuneesta menetelmälennonjohdon koulutusohjelmasta.

Terv.
Aki Kettunen

Ps. Kysymyksiä saa esittääUusi menetelmälennonjohdon koulutusohjelma:

Peruskoulutus:
Peruskurssi (teoria + koulutusverkon esimerkit)1-4 käytännönharjoitusta
Jatkokoulutus: (vapaaehtoinen)
Jatkokurssi (teoria + koulutusverkon esimerkit), järjestetään tarpeen mukaan n. 2-3kk välein1-2 kertaa
Koulutusohjelma on siis jaettu kahteen osaan. Peruskoulutuksessa opetetellaan alkeet, joilla voidaan yksinkertaisesti porrastaa 2-3 konetta. Peruskoulutuksen tarkoituksena onkin antaa perustietotaito menetelmälennonjohdosta aluelennonjohtoon jatkaville.

Jatkokurssi on vapaaehtoinen ja se on suunnattu niille, joilla on mielenkiintoa lennonjohtaa enemmän menetelmäkentillä ja osallistua menetelmäkentille kohdistuviin tapahtumiin lennonjohtajana. Jatkokurssilla käydään monipuolisemmin erilaiset porrastukset, joiden avulla voi tehokkaammin hoitaa TMA:n liikenteen vaikka koneita kentällä olisi vähän enemmänkin. Käydään läpi myös mittarilentoharjoituskuvio ja harjoitusalueisiin liittyviä asioita.

Molemenpiin teoriakoulutuksiin ovat tervetulleita myös kertaajat.

juhis:
Tulossa ollaaan, jos ehtii.

Starchild:
"Vähän" oli hakusessa menetelmät tuossa vähän aikaa sitten. Jatkokurssilla voisi käydä kääntymässä palauttamassa muistiin juttuja.

Mo-jo:
Jatkokurssille ---> Tuo "pääjuttu" on jo päässä Eli onko tuo nyt siis samana päivänä ? Jatko- että peruskurssi?

AkiKettu:
Moi,

Ei, jatkokurssi järjestetään kun potenttiaalisia osallistujia on muutamia tulossa. Veikkaisin johonkin 2-3 viikon päähän asti sen menevän.

- Aki

Navigation

Up one level

Next page