FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
24.11.17, 07:38

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  Natural world winter?
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] 2 3 Reply Print
Author Topic: Natural world winter?  (Read 2292 times)
Kim Tuominen
Offline Offline

Posts: 1159
Date Registered: 10.12.08

Natural world winter?
« on: 13.03.09, 15:56 »

Kun olen asentanut sen ja tehnyt sillä ohjelmalla sen talvimaiseman, ja painanut sitä install, niin tuleehan se automaattisesti simulaattoriin, ettei sitä tarvii pistää mihkään scenery libraryyn?

EDIT: Ei mitään sittenkään tulihan se sinne.  Smiley
« Last Edit: 13.03.09, 17:02 by Kim Tuominen »
Juha Martimo
Offline Offline

Posts: 571
Date Registered: 13.08.07

Re: Natural world winter?
« Reply #1 on: 13.03.09, 16:03 »

Kun olen asentanut sen ja tehnyt sillä ohjelmalla sen talvimaiseman, ja painanut sitä install, niin tuleehan se automaattisesti simulaattoriin, ettei sitä tarvii pistää mihkään scenery libraryyn?
Sinnehän se tulee automaattisesti.

W 10 PRO x64  : Asus VE247H 24" Full HD LED : Antec Nine Hundred : ASRock Z68 Extreme3 Gen3 : Intel i7 2700K + Antec Kühler H₂O 920 Liquid Cooling System : GTX 970 DirectCU II Strix : 16GB G.Skill RipJaws-X DDR3 1600 MHz : 2 x Samsung 250GB 850 EVO SSD : 2T HD : LC 750W Modular Power :  FSX : Saitek Pro Flight Yoke System
Kim Tuominen
Offline Offline

Posts: 1159
Date Registered: 10.12.08

Re: Natural world winter?
« Reply #2 on: 14.03.09, 08:08 »

Entä miten saan sen pois, sillä kun pistin kesän niin silti merissä ja järvissä oli jää?Huh
Otto Nieminen
Offline Offline

Posts: 7596
Date Registered: 06.02.06

Re: Natural world winter?
« Reply #3 on: 14.03.09, 08:11 »

Entä miten saan sen pois, sillä kun pistin kesän niin silti merissä ja järvissä oli jää?Huh
Eikö tosiaan missään omistamassasi lisärissä ole minkäänlaisia ohjeita mukana, joista voisi ilmetä tuo lisäreiden poistaminen? Onko ko. lisärille jokin konfiguraattori-softa jolla voi säädellä sitä, että onko jäät päällä vai ei?
Kim Tuominen
Offline Offline

Posts: 1159
Date Registered: 10.12.08

Re: Natural world winter?
« Reply #4 on: 14.03.09, 08:23 »

En tarkota ohjelman poistamista, vaan sen minun tekemän maiseman poistamista.
Kim Eriksson
Offline Offline

Posts: 3113
Date Registered: 05.12.06

Re: Natural world winter?
« Reply #5 on: 14.03.09, 08:25 »

no varmaan jos siinä tuli softa jolla teit sen, voit tehdä uuden jossa ei ole jäätä.

Asrock Z87 Pro4|Intel i5 4670k @4.4GHz|Palit GTX780|Crucial Ballistix 16GB 1600MHz CL9|
Niklas Kivinen
Offline Offline

Posts: 1664
Date Registered: 12.10.06

Re: Natural world winter?
« Reply #6 on: 14.03.09, 09:06 »

Juu kyllä nuo talvitekstuurit saa pois samalla ohjelmalla kuin asennuskin
Alla kuva kohdasta josta se tapahtuu.



[ attachment removed / expired ]

Niklas.K -Finland Kanta-Häme
Kim Tuominen
Offline Offline

Posts: 1159
Date Registered: 10.12.08

Re: Natural world winter?
« Reply #7 on: 14.03.09, 09:41 »

joo sain ne pois, mutta kiitos kuitenkin  Smiley
Jari Vanhatupa
Offline Offline

Posts: 3653
Date Registered: 27.03.08

Re: Natural world winter?
« Reply #8 on: 14.03.09, 09:57 »

Tuo Natural World winter näyttää ainakin mainoskuvien perusteella, todella hienolta . . . mitä pidit sen käytöstä? Voiko sinne jäälle laskeutua?

Kim Tuominen
Offline Offline

Posts: 1159
Date Registered: 10.12.08

Re: Natural world winter?
« Reply #9 on: 14.03.09, 10:49 »

Kyllä se minusta ainakin on ihan hyvä, ja kyllä sinne jäälle voi laskeutua.  Smiley
Jari Vanhatupa
Offline Offline

Posts: 3653
Date Registered: 27.03.08

Re: Natural world winter?
« Reply #10 on: 14.03.09, 10:57 »

Kuinkahan mahtaisi laivaliikenne kulkea tuon kanssa? Ilmeisesti ne laivat puskisivat menemään vaikka siellä merellä sitä jäätä olisikin.

Kim Tuominen
Offline Offline

Posts: 1159
Date Registered: 10.12.08

Re: Natural world winter?
« Reply #11 on: 14.03.09, 11:22 »

Niin ne tekeekin  Grin
Kim Tuominen
Offline Offline

Posts: 1159
Date Registered: 10.12.08

Re: Natural world winter?
« Reply #12 on: 11.04.09, 13:04 »

Miten tuon pystyy palauttaa sillein, että simulaattorin oma vesi tulee käyttöön merissä. Kun nyt on kevät eikä jäätä oikein missään enää ole, niin miten saan ne simullaattorin vedet? Kun menen sinne restore, niin se palauttaa sen aina aikaisempaan minun tekemääni talvi maisemaan.
Tatu Kantomaa
Patu Cantona
Offline Offline

Posts: 9063
Date Registered: 14.02.02

WWW
Re: Natural world winter?
« Reply #13 on: 11.04.09, 20:20 »

Kun menen sinne restore, niin se palauttaa sen aina aikaisempaan minun tekemääni talvi maisemaan.

Onko oikeasti taas niin nokkela  Roll Eyes ohjelma ja ohjelmointi, että tässä palautetaan aina edellinen asennus/tekstuurit, eikä simun omia? Eli, ehkäpä olet vahingossa tai tahallaan asentanut talven kaksi kertaa peräkkäin jolloin backup on otettu talvitekstuureista ja niitä se ohjelma sitten myös haluaa palauttaa.  Tongue

Sen kummemmin asiaa tutkimatta alkaa kyllä kuulostaa siltä että tästä ei selviä kuin sillä että kopioi default tiedostot takaisin alkuperäiseltä DVD:ltä.


'Don't panic'
Kim Tuominen
Offline Offline

Posts: 1159
Date Registered: 10.12.08

Re: Natural world winter?
« Reply #14 on: 11.04.09, 20:31 »

Selvä. Minne sinne FSX:ään se on tallentanut ne, eikö ne ole jossain siellä kun käynnistän simun, niin nehän voisi sitten myös sitä kautta poistaa.
ToniH22
Former member
Re: Natural world winter?
« Reply #15 on: 12.04.09, 05:21 »

Selvä. Minne sinne FSX:ään se on tallentanut ne, eikö ne ole jossain siellä kun käynnistän simun, niin nehän voisi sitten myös sitä kautta poistaa.
Kannattaa lukea sitä Manuaalia joka tulee mukana, ei ne turhaan siinä tule aina liitteenä.
En usko että Tatu tietää siitä sen kummemmin kun kukaan muukaan joka ei omista tuota lisuria minne se ohjelma kopiot tallentaa, mutta arvauksella voisin heittää, kun itselläni on pelkät v2 puutekstuurit käytössä ja backupit se tekee ohjelman kansioon.
Kim Tuominen
Offline Offline

Posts: 1159
Date Registered: 10.12.08

Re: Natural world winter?
« Reply #16 on: 12.04.09, 05:59 »

Niin tekee. Vaikka poistan ne sieltä kansiosta, niin se ei vaikuta mitään. Eli siis ton asennuslevyn nappaan, ja asennan sen tähän päälle vai? Vai poistanko sen ja asennan sitten uudestaan?
ToniH22
Former member
Re: Natural world winter?
« Reply #17 on: 12.04.09, 06:28 »

Niin tekee. Vaikka poistan ne sieltä kansiosta, niin se ei vaikuta mitään. Eli siis ton asennuslevyn nappaan, ja asennan sen tähän päälle vai? Vai poistanko sen ja asennan sitten uudestaan?
Laita simulaattorin korjaava asennus, niin sen pitäisi palauttaa normaaalit vakio tekstuurit takaisin, muista asentaa SP1 ja SP2 uudelleen.
Kim Tuominen
Offline Offline

Posts: 1159
Date Registered: 10.12.08

Re: Natural world winter?
« Reply #18 on: 12.04.09, 06:57 »

Kokeillaan, mutta poistaako se joitain muita juttuja sieltä, kuten sceneryjä? Minä pistin sen Natural World winterin levyn sisään, pistin sieltä repair, ei tapahtunut mitään. Tämän jälkeen poistin sen koko ohjelman edelleen sillä levyllä, ei taaskaan mitään. No kokeillaan sitä simun korjausasennusta.
ToniH22
Former member
Re: Natural world winter?
« Reply #19 on: 12.04.09, 09:06 »

Kokeillaan, mutta poistaako se joitain muita juttuja sieltä, kuten sceneryjä? Minä pistin sen Natural World winterin levyn sisään, pistin sieltä repair, ei tapahtunut mitään. Tämän jälkeen poistin sen koko ohjelman edelleen sillä levyllä, ei taaskaan mitään. No kokeillaan sitä simun korjausasennusta.
Eipä se poista mitään, mutta suosittelen ottamaan talteen FSX.cfg ja scenery.cfg.
Pages: [1] 2 3 Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1