FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
18.12.17, 18:24

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  FS2000:n vakio-Concorde FS2004:ssä?
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: FS2000:n vakio-Concorde FS2004:ssä?  (Read 1138 times)
Ville Saarelainen
Offline Offline

Posts: 111
Date Registered: 03.03.09

FS2000:n vakio-Concorde FS2004:ssä?
« on: 13.04.09, 17:23 »

Onko joku saanut FS2000:ssa vakiona olleen Concorden toimimaan kunnolla FS2004:ssä? Löysin sen tiedostot netistä ja kopioin ne ohjeiden mukaan, mutta sen toiminnassa on ainakin pari pahaa puutetta. Ensinnäkin Audio panelissa melkein kaikki napit on päällä ja pysyy, ja identtien piipitys on sitten sen mukaista heti kun laittaa VOR/ADF -taajuudet kohdalleen. Toinen ongelma on, etten saa polttoainepaneelia esiin (jollainen siinä kai pitäisi olla), jotta saisin napsautettua painopisteen säädön Autolle.

Onhan tuolle tehty parempiakin Concordeja esim. SSTSIM, mutta ne on jo liiankin hyviä (lue: tolkuttoman vaikeita), joten mieluummin pelaisin tuolla FS2000:n mallilla jos se vaan toimisi kunnolla, vaikkei se niin realistinen olekaan.
Jari Vanhatupa
Offline Offline

Posts: 3655
Date Registered: 27.03.08

Re: FS2000:n vakio-Concorde FS2004:ssä?
« Reply #1 on: 14.04.11, 17:35 »

Sinänsä senverran mielenkiintoinen kokeilu, että piti testata tuota. Minulla oli Cd-llä Fs-2000 aircraft kansio josta vain nappasin kylmästi Concorden ja siirsin Fs-2004:sen vastaavaan. Sitten simu käyntiin ja konetta etsimään.
Konelistasta se löytyy sieltä "Unspeccified" osasta ja kun koneen valitsee niin simu herjaa jotain yhteensopivuusongelmista. Simu kyllä käynnistyy silti aivan normaalisti ja Concorden paneeli tulee näkyviin.
Minulla oli näköjään jo valmiiksi simussa jokin "Concode gau" paketti ja kaikki mittarit ja napit tulivat normaalisti näkyviin. Kaikki toimii muuten paitsi audiopaneeli on jumissa, sen tilalle pitäisi vaihtaa jokin toinen. Mitään "piipitystä" ei minulla kuulu. Muuten kaikki äänet tuntuvat pelaavan. Myös kaikki pop-up ikkunat toimii myös tuo fuel-panel. Virtual cokpittiä ei ole, en muista enään kuuluuko sitä ollakkaan Fs 2000:ssa. 2-D paneelin sivunäkymät ovat kyllä komeat.

[ attachment removed / expired ]

Odotin, että ulkomallista olisivat laskutelineet pois kuten yleensä on kun näitä vanhempien simujen koneita asentaa mutta tässä ne toimivat aivan normaalisti, paitsi koneen asento on hieman väärä ja etupyörät uppoavat hieman asfalttiin ja pääteline leijuu aavistuksen irti kentän pinnasta. Joillaikin kentillä taasen pääteline aavistuksen vajoaa kentän pintaan. Vinkkejä tuon korjaamiseen saa antaa.

[ attachment removed / expired ]

[ attachment removed / expired ]

Yövalot pelaa ja muutenkin kone tuntuu lennolla toimivan normaalisti. Ihan hyvä, tosin saattaa olla, että freewarena saisi paremman näköisiä Concordeja kuin tämä Fs 2000 default. Ainakin tämä pyörii tosi sutjakkaasti, eikä rasita framemittaria nimeksikään.

[ attachment removed / expired ]

[ attachment removed / expired ]

Jesperi Lauhio
Offline Offline

Posts: 3055
Date Registered: 12.01.09

WWW
Re: FS2000:n vakio-Concorde FS2004:ssä?
« Reply #2 on: 14.04.11, 17:47 »

Aikasmoisen karu ulkomodeli täytyy myöntää... Grin

Happy landings!

Been there, done that: HEL VRK ARN CPH RIX FRA ZRH VIE AMS CDG AGP LIS FAO FNC LPA TFN TFS MLA BUD SKP IST TLV DXB HKG KUL CGK JOG BNE SYD
Joonas Mustonen
Offline Offline

Posts: 2185
Date Registered: 31.07.09

Re: FS2000:n vakio-Concorde FS2004:ssä?
« Reply #3 on: 14.04.11, 18:33 »

Aikasmoisen karu ulkomodeli täytyy myöntää... Grin
No haloo, FS2000   Grin

Ville Jalonen
Offline Offline

Posts: 3007
Date Registered: 19.09.03

Re: FS2000:n vakio-Concorde FS2004:ssä?
« Reply #4 on: 15.04.11, 08:40 »

Kaikki toimii muuten paitsi audiopaneeli on jumissa, sen tilalle pitäisi vaihtaa jokin toinen. Mitään "piipitystä" ei minulla kuulu.

Katso jostain FS2004:lle tehdystä koneesta aircraft.cfg:stä osiota [Radios] ja lisää/muokkaa Concorden aircraft.cfg:n tuo osio. Tarkkana sitten radioiden tyypin kanssa että menee oikein 0 ja 1 standby frequency kohtaan.

Todennäköisesti vika ei ole sen suurempi kuin että [Radios] osion altaa puuttuu Audio.1 = 1 maininta.

Odotin, että ulkomallista olisivat laskutelineet pois kuten yleensä on kun näitä vanhempien simujen koneita asentaa mutta tässä ne toimivat aivan normaalisti, paitsi koneen asento on hieman väärä ja etupyörät uppoavat hieman asfalttiin ja pääteline leijuu aavistuksen irti kentän pinnasta. Joillaikin kentillä taasen pääteline aavistuksen vajoaa kentän pintaan. Vinkkejä tuon korjaamiseen saa antaa.

Aircraft.cfg:stä kohtaa [contact_points] muokkaamaan.

Onhan tuolle tehty parempiakin Concordeja esim. SSTSIM, mutta ne on jo liiankin hyviä (lue: tolkuttoman vaikeita), joten mieluummin pelaisin tuolla FS2000:n mallilla jos se vaan toimisi kunnolla, vaikkei se niin realistinen olekaan.

FS2004:lle kokeilisin ilmaista FSFrancen Concordea http://www.surclaro.com/download.php?op=viewdownloaddetails&lid=17685&ttitle=pm2ps.zip Paikat on vähissä mistä tuo malli löytyy FSFrancen lopetettua hommat.
Jari Vanhatupa
Offline Offline

Posts: 3655
Date Registered: 27.03.08

Re: FS2000:n vakio-Concorde FS2004:ssä?
« Reply #5 on: 18.04.11, 09:17 »

Kiitokset Ville.J noista ohjeista ja Concorde linkistä. Pitää noita testata seuraavaksi kun taas simun kanssa puuhastelen. Nyt kävi vain niin, että innostuin 30-vuoden  tauon jälkeen veikkauksen peleistä, lähinnä Vakio-veikkauksesta, Viking-lotosta, Lotosta ja Kenosta. Tuntuu siltä, että kivaa puuhaa ja jännitystä riittää koko viikolle. Voittojakin on tullut jo useita 1-4 euron suuruisia. Katsotaan nyt kauanko tätä voittoputken huumaa kestää, vai kyllästynkö koko puuhaan.
Grin

legoauto
Former member
Re: FS2000:n vakio-Concorde FS2004:ssä?
« Reply #6 on: 18.04.11, 18:16 »

Ilari Kousa
Offline Offline

Posts: 1188
Date Registered: 11.01.06

WWW
Re: FS2000:n vakio-Concorde FS2004:ssä?
« Reply #7 on: 19.04.11, 19:43 »


Nasse-setä on hyvin, hyvin vihainen..tuossahan häviää pidemmän päälle kumminkin...

Kiitokset Ville.J noista ohjeista ja Concorde linkistä. Pitää noita testata seuraavaksi kun taas simun kanssa puuhastelen. Nyt kävi vain niin, että innostuin 30-vuoden  tauon jälkeen veikkauksen peleistä, lähinnä Vakio-veikkauksesta, Viking-lotosta, Lotosta ja Kenosta. Tuntuu siltä, että kivaa puuhaa ja jännitystä riittää koko viikolle. Voittojakin on tullut jo useita 1-4 euron suuruisia. Katsotaan nyt kauanko tätä voittoputken huumaa kestää, vai kyllästynkö koko puuhaan.
 Grin


===TruScenery sceneries for X-Plane===
Jari Vanhatupa
Offline Offline

Posts: 3655
Date Registered: 27.03.08

Re: FS2000:n vakio-Concorde FS2004:ssä?
« Reply #8 on: 20.04.11, 05:58 »

Nasse-setä on hyvin, hyvin vihainen..tuossahan häviää pidemmän päälle kumminkin...


Joo, näin voi olla. Päätin kuitenkin lähteä yrittämään. Aivan tavallisesti en tietenkään hommaan lähde, vaan pistän peliin kehittämäni M.K.S.T.P systeemini joka on vielä protoasteella. Ensitestit Kenolla olivat lupaavia. M.K.S.T.P saalisti ensiyrittämällä kakkostason kenossa kaksi voittoa kullakin neljällä perättäisellä kierroksella. Kymppitasolla tuli ekayrityksellä tuos 6.
Testaan tuota M.K.S.T.P:tä tälläviikolla ensikertaa Lottoon, jossa sen ymmärtääkseni pitäisi purra paremmin. Grin

Tuo Luis Cardiozan linkittämä sivusto on kerrassaan verraton, sieltä löytyy mm. erittäin houkutteleva Tupolev Tu-144, se Concoren "kilpailija" sekä paljon muuta mielenkiintoista. Aivan ennenäkemäton ja minulle uusi simulaattori-sivusto, tämä Rikoooo . .
 Smiley

Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1