FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
23.09.17, 16:38

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  FinlandX 1.0 on lähetetty tiedostokirjastoon
:  

« previous thread next thread »
Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 8 Reply Print
Author Topic: FinlandX 1.0 on lähetetty tiedostokirjastoon  (Read 19218 times)
Nixu
Former member
Re: FinlandX 1.0 on lähetetty tiedostokirjastoon
« Reply #80 on: 21.04.09, 12:03 »

Sain sen Addon Scenery ongelman pois, mutta nyt kun yritän käynnistää simua, niin siihen tulee joku Virheraportti jossa lukee  A fatal error occurred. Onko jollain muulla tullut tälläista, tai mistä se voisi johtua?
Helpottaisi huomattavasti, kun kertoisit mitä se error sanoo...
Kim Tuominen
Offline Offline

Posts: 1159
Date Registered: 10.12.08

Re: FinlandX 1.0 on lähetetty tiedostokirjastoon
« Reply #81 on: 21.04.09, 12:09 »

Siinä lukee että Juuri käsittelemäsi tiedot ovat ehkä hävinneet. Se tuli siihen ja tein palautuspisteen Perjantaille ja se tulee edelleen.
En ymmärrä että tein korjausasennuksen ja sen takia en pysty enää käynnistämään simua. Kaipa tuo simulaattori pitäisi asentaa sitten uudelleen. Eipä se nyt niin hirveän iso homma ole, jos ottaa sen scenery kansion talteen ettei tarvitse asentaa uudestaan kaikkia. Vai onko jollain vielä jotain neuvoja, mikä sen A fatal error occurred jutun voisi aiheuttaa. Voiko sen aiheuttaa se jos ei ole asentanut vielä SP2 ja minulla on niitä lisäosa koneita. siis korjausasennuksen jälkeen en ole asentanut vielä sitä.
« Last Edit: 21.04.09, 12:27 by Kim Tuominen »
dc10-30
Former member
Re: FinlandX 1.0 on lähetetty tiedostokirjastoon
« Reply #82 on: 21.04.09, 13:46 »

Siinä lukee että Juuri käsittelemäsi tiedot ovat ehkä hävinneet. Se tuli siihen ja tein palautuspisteen Perjantaille ja se tulee edelleen.
En ymmärrä että tein korjausasennuksen ja sen takia en pysty enää käynnistämään simua. Kaipa tuo simulaattori pitäisi asentaa sitten uudelleen. Eipä se nyt niin hirveän iso homma ole, jos ottaa sen scenery kansion talteen ettei tarvitse asentaa uudestaan kaikkia. Vai onko jollain vielä jotain neuvoja, mikä sen A fatal error occurred jutun voisi aiheuttaa. Voiko sen aiheuttaa se jos ei ole asentanut vielä SP2 ja minulla on niitä lisäosa koneita. siis korjausasennuksen jälkeen en ole asentanut vielä sitä.
Pohdi nyt vähän itsekkin. Poista kuitenkin ennen uudelleen asennusta se vanha kansio koska sen fsx:n oma poisto ohjelma ei poista lisäosien kansioita eikä niitä kansioita joiden sisällä on lisäosa kansioita tai tiedostoja.
Heikki Suopanki
Offline Offline

Posts: 107
Date Registered: 15.01.07

WWW
Re: FinlandX 1.0 on lähetetty tiedostokirjastoon
« Reply #83 on: 21.04.09, 14:02 »

Olisi varmaan syytä ajaa myös jokin registerinpuhdistussofta, (esim ccleaner), ettei siellä ole vääriä viittauksia.

-8gj ähävä

73 de OH8GJF, Heikki
Kim Tuominen
Offline Offline

Posts: 1159
Date Registered: 10.12.08

Re: FinlandX 1.0 on lähetetty tiedostokirjastoon
« Reply #84 on: 21.04.09, 14:24 »

Sainhan sen toimimaan, kun poistin SP2 ja asensin uudelleen, niin toimi, mutta korjausasennuksesta ei ollut mitään hyötyä.
Miikka Heikkinen
Offline Offline

Posts: 273
Date Registered: 08.10.06

Re: FinlandX 1.0 on lähetetty tiedostokirjastoon
« Reply #85 on: 21.04.09, 18:23 »

Puita Kittilän asematasolla? Onko muilla samaa ongelmaa?

[ attachment removed / expired ]

Kuopiossa tälläistä?

[ attachment removed / expired ]
« Last Edit: 21.04.09, 18:36 by Miikka Heikkinen »

Kopan sisältä löytyy: Core i5 2600K @4,5GHz, Asrock Z68 Extreme 3, ASUS GeForce GTX 680 DirectCU II, G.Skill 8GB (2x4GB) Sniper DDR3 1600MHz @ 7-8-7-24, Noctua NH-U12P-SE2, ASUS Xonar DG
Jaakko Koponen
Offline Offline

Posts: 542
Date Registered: 05.03.07

Re: FinlandX 1.0 on lähetetty tiedostokirjastoon
« Reply #86 on: 21.04.09, 18:51 »

Kallavesi on jäätynyt ja muodostanut Niagaran putoukset savolaisten ihmeteltäväksi. Tai sitten kuuluisa savolainen silmänkääntäjä Kuikka Koponen on ollut asialla...  Grin
Ismo Nurmi
Offline Offline

Posts: 3390
Date Registered: 23.10.03

Re: FinlandX 1.0 on lähetetty tiedostokirjastoon
« Reply #87 on: 21.04.09, 19:36 »

Täällä oli noita vaivoja, mutta asettelu scenry libraryssa neuvotulle paikalle poisti ne.
Tatu Kantomaa
Patu Cantona
Offline Offline

Posts: 9018
Date Registered: 14.02.02

WWW
Re: FinlandX 1.0 on lähetetty tiedostokirjastoon
« Reply #88 on: 21.04.09, 19:42 »

Kuopion ongelma on lentokenttä. Se nimittäin täytyy olla FSX:ssä tasaisella maalla ja ilmeisesti oikeasti maa laskeutuu tasaisesti kentältä Kallavettä kohden. Joka tapauksessa tässä on kyseessä korkeusero maan ja veden välillä (tai veden ja kentän välillä) ja siitä että simun lentokentissä täytyy olla ns. flatten joka tasoittaa maan reilusti kentän ympäriltä.  Tästä syystä joillekin paikoille voi syntyä tällainen "putous". Se miksi tämä näkyy paremmin FinlandX asentamisen jälkeen johtuu siitä että rantaviiva on tarkempi ja todennäköisesti lähempänä kenttää jolloin korkeusero korostuu entisestään.

En tiedä mistä tuo puiden kasvu kentillä johtuu, FinlandX ei millään tavalla muuta FSX kenttien pohjia. Selvästi tässä on kuitenkin jotain hämärää, täytyy yrittää tutkia tätä asiaa kunhan aika vain antaa myöten. Olen tämän viikon Vaasassa keikalla, eikä tässä nyt oikein jää aikaa simun tutkimiseen, joten ihan heti en osaa vastata tähän puu-ongelmaan.

'Don't panic'
Miikka Heikkinen
Offline Offline

Posts: 273
Date Registered: 08.10.06

Re: FinlandX 1.0 on lähetetty tiedostokirjastoon
« Reply #89 on: 22.04.09, 04:44 »

Kiitoksia vastauksesta. Kuopiossa tosiaan tuota jyrkännettä reunustaa lentoaseman aidat. Mahtavaa työtä kuitenkin!  thmbup

Quote
Kirjoittanut: Ismo Nurmi

Täällä oli noita vaivoja, mutta asettelu scenry libraryssa neuvotulle paikalle poisti ne.

Voisitko kertoa tarkemmin? Siis sinulla toimii ok?? Itselläni FinlandX on asetettu kaikkien lisäosa maisemien alapuolelle Scenery Library:ssä.
« Last Edit: 22.04.09, 05:52 by Miikka Heikkinen »

Kopan sisältä löytyy: Core i5 2600K @4,5GHz, Asrock Z68 Extreme 3, ASUS GeForce GTX 680 DirectCU II, G.Skill 8GB (2x4GB) Sniper DDR3 1600MHz @ 7-8-7-24, Noctua NH-U12P-SE2, ASUS Xonar DG
Ismo Nurmi
Offline Offline

Posts: 3390
Date Registered: 23.10.03

Re: FinlandX 1.0 on lähetetty tiedostokirjastoon
« Reply #90 on: 22.04.09, 11:40 »

Kuopiossa en ole vielä käynyt, mutta nuo Kittilän puut ja kummalliset rotkot ja kanjonit hävisivät. Minulla on UTX E ja Global X, sekä tutut kotimaan fotosceneryt. Finland X:n sijoittaminen ohjeiden mukaan näiden yläpuolelle poisti em. ongelmat.
Elias Lohilahti
Offline Offline

Posts: 3504
Date Registered: 05.11.07

Re: FinlandX 1.0 on lähetetty tiedostokirjastoon
« Reply #91 on: 22.04.09, 11:44 »

Kuopiossa en ole vielä käynyt, mutta nuo Kittilän puut ja kummalliset rotkot ja kanjonit hävisivät. Minulla on UTX E ja Global X, sekä tutut kotimaan fotosceneryt. Finland X:n sijoittaminen ohjeiden mukaan näiden yläpuolelle poisti em. ongelmat.

Yläpuolelle? Kyllä FinlandX yleisscenerynä photojen alapuolelle kuuluu. Huh Tosin jos tarkoitit UTX:ää ja Global X:ää niin niiden yläpuolelle.
Kim Tuominen
Offline Offline

Posts: 1159
Date Registered: 10.12.08

Re: FinlandX 1.0 on lähetetty tiedostokirjastoon
« Reply #92 on: 22.04.09, 15:12 »

Ongelmana on tuon FinlandX:n kanssa semmoinen, että taloista näkyy vain katot ja osa talosta saattaa näkyä mustana.
Yritin pistää kuvaa, mutta joka kerta siihen tuli joku virhe liitettäessä.
Pekka Holopainen
Offline Offline

Posts: 5233
Date Registered: 14.12.05

Re: FinlandX 1.0 on lähetetty tiedostokirjastoon
« Reply #93 on: 22.04.09, 15:41 »

Yläpuolelle? Kyllä FinlandX yleisscenerynä photojen alapuolelle kuuluu. Huh Tosin jos tarkoitit UTX:ää ja Global X:ää niin niiden yläpuolelle.

Yläpuolelle, alapuolelle, yläpuolellepas, eikun alapuolelle...

Riippuu ihan siitä mistä katsoo. Simun scenery-valikosta, scenery.cfg-tiedostosta vai jostain muualta.

Mainitkaa hyvät ihmiset mitä tilannetta kulloinkin tarkoitatte. Minua ainakin tätä harrastusta aloittaessani häiritsi, kun yksi puhui yläpuolesta ja toinen alapuolesta, vaikka molemmat tarkoittivat samaa asiaa.

Pekka

"Olen eri mieltä kanssasi, mutta taistelen loppuun asti oikeudestasi olla toista mieltä" - Voltaire
Ismo Nurmi
Offline Offline

Posts: 3390
Date Registered: 23.10.03

Re: FinlandX 1.0 on lähetetty tiedostokirjastoon
« Reply #94 on: 22.04.09, 18:49 »

Tarkistuslennolla havaitsin, että puut tosiaan ovat Kittilän platalta hävinneet, mutta pari pensasta oli kyllä jäänyt. Ja photo on tosiaan finX:n yläpuolella simun scenery-valikossa.
Miikka Heikkinen
Offline Offline

Posts: 273
Date Registered: 08.10.06

Re: FinlandX 1.0 on lähetetty tiedostokirjastoon
« Reply #95 on: 22.04.09, 19:24 »

Tarkistuslennolla havaitsin, että puut tosiaan ovat Kittilän platalta hävinneet, mutta pari pensasta oli kyllä jäänyt. Ja photo on tosiaan finX:n yläpuolella simun scenery-valikossa.

Joo, välillä siellä on pensasta, välillä puita. Ihan miten autogen sattuu sinne laittamaan.

Kopan sisältä löytyy: Core i5 2600K @4,5GHz, Asrock Z68 Extreme 3, ASUS GeForce GTX 680 DirectCU II, G.Skill 8GB (2x4GB) Sniper DDR3 1600MHz @ 7-8-7-24, Noctua NH-U12P-SE2, ASUS Xonar DG
Tatu Kantomaa
Patu Cantona
Offline Offline

Posts: 9018
Date Registered: 14.02.02

WWW
Re: FinlandX 1.0 on lähetetty tiedostokirjastoon
« Reply #96 on: 22.04.09, 20:20 »

Ongelmana on tuon FinlandX:n kanssa semmoinen, että taloista näkyy vain katot ja osa talosta saattaa näkyä mustana.

Mihin tarkalleen ottaen olet käskenyt asennusohjelmaa asentamaan FinlandX:n?

'Don't panic'
Kim Tuominen
Offline Offline

Posts: 1159
Date Registered: 10.12.08

Re: FinlandX 1.0 on lähetetty tiedostokirjastoon
« Reply #97 on: 23.04.09, 05:04 »

Siis pitikö se asentaa simun päähakemistoon? Minulla se on tuolla D:\Documents and Settings\Addon Scenery
Tatu Kantomaa
Patu Cantona
Offline Offline

Posts: 9018
Date Registered: 14.02.02

WWW
Re: FinlandX 1.0 on lähetetty tiedostokirjastoon
« Reply #98 on: 23.04.09, 06:35 »

Siis pitikö se asentaa simun päähakemistoon? Minulla se on tuolla D:\Documents and Settings\Addon Scenery

 Roll Eyes

Addon Scenery ON simun päähakemistossa.

Asennusohjelma pyytää tarkistamaan, että sen etsimä tiedostopolku on FSX päähakemisto, jos ei, niin se pyydetään etsimään manuaalisesti.

Kyllä, FinlandX asennetaan automaattisesti Addon Scenery kansioon nimellä FinlandX.

PS.
Readmen kirjoittamisen voinee varmaan tulevaisuudessa jättää kokonaan pois kun ei niitä lueta. Säästyypä siltäkin vaivalta.  Tongue


'Don't panic'
Kim Tuominen
Offline Offline

Posts: 1159
Date Registered: 10.12.08

Re: FinlandX 1.0 on lähetetty tiedostokirjastoon
« Reply #99 on: 23.04.09, 12:59 »

 Jos kerta olen asentanut sen oikeaan paikkaa, niin miksi taloista ei näy sitten kuin katot?
Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 8 Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1