FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
18.10.17, 20:17

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  Ongelma Wilcon 737 FSX versiossa
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: Ongelma Wilcon 737 FSX versiossa  (Read 637 times)
ToniH22
Former member
Ongelma Wilcon 737 FSX versiossa
« on: 26.04.09, 18:02 »

Moi
Tuossa on jo jonkin aikaa estänyt lentojen teko FSX:ssä tuolla Wilcon PIC 737 koneella, kun sen 2D/VC paneelin nappulat ei reagoi mitenkään, eli en saa härpäkettä käyntiin.
Käyttöoikeuksia olen määrittänyt simun kansiolle, UAC ja DEP pois päältä otettu. Siltikään koneen nappulat ei toimi, olen netistä kaivellut vastauksia ongelmaan, mutta tuloksetta.
Jos joku on kohdannut saman ongelman ja saanut sen korjattua, niin voitko ystävällisesti neuvoa miten sen saa korjattua.
Olisi mukava päästä koneella lentämään muualla kun FS9:ssä, kun siinäkään en enää lentoja ole tehnyt kuukausiin.
Alex Kontio
Offline Offline

Posts: 679
Date Registered: 12.01.08

Re: Ongelma Wilcon 737 FSX versiossa
« Reply #1 on: 28.04.09, 13:09 »

Mulla on ihan sama ongelma, osaisko kukaan auttaa?  Embarrassed

Alex

As the wings say, you can't fly without them.
Ezku
Former member
Re: Ongelma Wilcon 737 FSX versiossa
« Reply #2 on: 28.04.09, 14:59 »

Eikös teillä molemmilla ole Vista? Jos on niin Vista patchi saattaisi auttaa. Saatavilla Wilcon kotisivuilta.
ToniH22
Former member
Re: Ongelma Wilcon 737 FSX versiossa
« Reply #3 on: 28.04.09, 15:00 »

Eikös teillä molemmilla ole Vista? Jos on niin Vista patchi saattaisi auttaa. Saatavilla Wilcon kotisivuilta.
Eikös se ole maksullinen? Näin ainakin käsitin.
Ezku
Former member
Re: Ongelma Wilcon 737 FSX versiossa
« Reply #4 on: 28.04.09, 15:02 »

Niin näyttää olevankin. No sitten se pitää varmaan ostaa ellei ole muuta keinoa.  thmbdn
ToniH22
Former member
Re: Ongelma Wilcon 737 FSX versiossa
« Reply #5 on: 28.04.09, 15:04 »

Niin näyttää olevankin. No sitten se pitää varmaan ostaa ellei ole muuta keinoa.  thmbdn
Juu, näin teen. Ei ole kallis sijoituskaan, alle 10€ kun on.
Timo Poikela
Offline Offline

Posts: 698
Date Registered: 08.10.07

Re: Ongelma Wilcon 737 FSX versiossa
« Reply #6 on: 28.04.09, 18:23 »

Hmm... täältä ainakin löytyy kyseinen kone joka toimii vistalla?   Huh

ToniH22
Former member
Re: Ongelma Wilcon 737 FSX versiossa
« Reply #7 on: 28.04.09, 18:40 »

Hmm... täältä ainakin löytyy kyseinen kone joka toimii vistalla?   Huh
Mielenkiintoista, olet varmaan ostanut koneen Vista versiona, koska tein tuon päivitys ostoksen ja sitten alkoi vasta nappulat toimimaan.
Alex Kontio
Offline Offline

Posts: 679
Date Registered: 12.01.08

Re: Ongelma Wilcon 737 FSX versiossa
« Reply #8 on: 28.04.09, 18:53 »

Mielenkiintoista, olet varmaan ostanut koneen Vista versiona, koska tein tuon päivitys ostoksen ja sitten alkoi vasta nappulat toimimaan.

Noni joha wörkkii. Cheesy

Alex

As the wings say, you can't fly without them.
Timo Poikela
Offline Offline

Posts: 698
Date Registered: 08.10.07

Re: Ongelma Wilcon 737 FSX versiossa
« Reply #9 on: 29.04.09, 11:41 »

Quote
Windows Vista/XP (NB: Vista-compatible in FSX only)
Eli tolleen  Wink

Alex Kontio
Offline Offline

Posts: 679
Date Registered: 12.01.08

Re: Ongelma Wilcon 737 FSX versiossa
« Reply #10 on: 29.04.09, 14:22 »

Eli tolleen  Wink

Tottakai ny FSX on . Wink

Alex

As the wings say, you can't fly without them.
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1