Vanhat Mopot, Mp:t ja Fillarit

<< < (73/92) > >>

Wanhis:
Kyllä se varmaan nyt jo lähtee kun tuo lämpömittari näyttää nollaa! Ellei lähde niin kannatta kiristää takaiskunvaimentimet.

doggie2:
Miten olis tällanen moottorisahamoottoreista pusattu moottoripyörä ?

http://www.youtube.com/watch?v=DDWqJe1dCgY&feature=player_embedded

susiluoto:
Kyllä tuollaisellakin suoraa tietä ajelis.Tosin vaimo kieltäny, lääkärikin sano ettet tollasill lähe.Ardenneill, tiedäthän nuo kukkulat tuol euroopas, aikanaan kokeilin.Ei onnistu enää 60 kymppisell pojall mäkiajot.Kapiat on tiet kun yli 100 kmh ajelet peltoteitä.No aikansa kutakin, ei unohdu kun kiikkustuolissa istuu, eikä unohda kaikkea mukavaa noilt ajoilta.Moni kaveri ulkomaalainen jättäny ittensä auton alle tuon jälkeen, saannu muistokirjoituksiakin laittelen ranskankielisenä kunhan kaivelen.Kiikkustuolissa ei harmita kun muutama juttu.

55-HO:
Mainoksia Kirjasta : MOOTTORI:PYÖRÄ  sen rakenne ja toiminta   vuodelta 1954 (Antti Oksanen-Otto Brandt)

[ attachment removed ]


[ attachment removed ]


[ attachment removed ]


[ attachment removed ]


[ attachment removed ]


[ attachment removed ]
[ attachment removed ]

harriveikko:
Skootteri projekti on tykkänään jumissa,osia tarvis löytää.En mä niitä senkummemmin ole hakennu,mutta jos vastaan tulee.
Mutta kukas muu olis hurahtannu tollaseen velosoleksiin.Tossa olis meikäläisen 660.Kyseinen yksilö on ranskassa valmistettu loka- marraskuussa vuonna 1955.No olen siihen nyt laittanut jo uudet vantaat ja renkaat,sekä pyörä on uudelleen maalattu.Koeajo on tehty ja kaikinpuolin toimii hiton hyvin,ihan kun pitääkin.Kyllä ebay on ollu kovassa käytössä,kun on monenlaista nippeliä joutunu hakeen,mutta kaikki on kannattanut,nyt on kuin uusi.

[ attachment removed ]

Navigation

Up one level

Next page

Previous page