Ultimate Traffic 2 julkaistu

(1/5) > >>

gangst:
Eilen siis tosiaan julkaistiin paljon täälläkin parjatun Ultimate Trafficin kakkosversio.

http://ut2.flight1.net/

http://www.flight1.com/products.asp?product=ut2

Tuo kyllä vaikuttaa ihan OK:lta näin ensi silmäyksellä, mutta jos aikataulut ovat taas yhtä surkeat ja epärealistiset kuin edellisessä versiossa, niin ei mitään järkeä ostaa.

mk04:
Siinä on käyetty kuulujen freeware-pajojen (AIA, TFS) malleja jotka on käännetty FSX:lle!

zokkeri:
Ei tuo ykkösversio minun mielestäni ollut niin huono. Ainakin maksullisista AI-liikenne ohjelmista se oli mielestäni paras. Traffic sarjassa ne koneet olivat ihan väärissä paikoissa ja aikataulut ihan hanurista, mutta tuossa Ultimate Trafficissa ne olivat minusta ihan ok. Tosin ainakin vanhassa versiossa taisi olla vähemmän yhtiöitä kuin Trafficeissa.

Tuolla Ultimate Traffic II sivullahan lukee, että malleina on myös ilmaiskoneiden tekijöiden koneita (mm. AIA ja TFS), joten mallit eivät varmaan ole ihan skeidaa. Tosin paremmin saa ilmaisia käyttämällä, vie vain aikaa enemmän.

EDIT: Mikko ehti ensin.. 

kille:
Quote

Siinä on käyetty kuulujen freeware-pajojen (AIA, TFS) malleja jotka on käännetty FSX:lle!


Jep.

Lainaus:
"Built in cooperation with our friends from Flag Mountain Software, AI Aardvark, and The Fruit Stand, UT2 takes advantage of the latest in AI technology."

kille:
Vilkuilin tuota saittia hiukan, ja huomasin että tässä kakkosversiossa (FSX) koneet lentävät ihan "aitoja" reittejä ja väyliä, toisin kuin FS9:ssä jossa kaikki AI-liikenne lentää vain DCT kenttien välillä. Tämä on siis FSX:ssä mahdollista, FS9:ssä ei. Mistähän ihmeestä ne ovat riipaisseet reittitiedot noille yli puolelle miljoonalle lennolle?

Navigation

Up one level

Next page