FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
16.07.20, 04:41

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti)
| | |-+  Add ons laatikko kadonnut FSX:tä
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: Add ons laatikko kadonnut FSX:tä  (Read 1061 times)
Zommpazha
Former member
Add ons laatikko kadonnut FSX:tä
« on: 16.06.09, 13:44 »

Tänään päivällä huomasin, että Add ons laatikko oli kadonnut siitä yläkulmasta kun yritin yhdistää ivaoon, aamulla se kyllä toimi mutta nytten kadonnut. Mitä pitäisi tehdä, että sen saisi näkymään taas?

Tommi

[ attachment removed / expired ]
Santeri Lehtonen
Offline Offline

Posts: 2576
Date Registered: 04.09.07

WWW
Re: Add ons laatikko kadonnut FSX:tä
« Reply #1 on: 16.06.09, 13:58 »

Jos ja kun lennät FSX:ää windowed-modessa, voit suorittaa IvAp 2:sta simun taustalta. Saat sen tehtyä avaamalla sen kaikki ohjelmat->IVAO->IvAp 2->IvAp 2 (External). Tästä on hyötyä mm. jos IvAp kaatuu, simu ei kaadu. Wink


"When we left earth it changed our world"
Zommpazha
Former member
Re: Add ons laatikko kadonnut FSX:tä
« Reply #2 on: 16.06.09, 14:04 »

Jos ja kun lennät FSX:ää windowed-modessa, voit suorittaa IvAp 2:sta simun taustalta. Saat sen tehtyä avaamalla sen kaikki ohjelmat->IVAO->IvAp 2->IvAp 2 (External). Tästä on hyötyä mm. jos IvAp kaatuu, simu ei kaadu. Wink

Kiitos, yritetäänpä tälläistä Smiley
Zommpazha
Former member
Re: Add ons laatikko kadonnut FSX:tä
« Reply #3 on: 16.06.09, 14:16 »

Ja mitä täältä?

[ attachment removed / expired ]
Santeri Lehtonen
Offline Offline

Posts: 2576
Date Registered: 04.09.07

WWW
Re: Add ons laatikko kadonnut FSX:tä
« Reply #4 on: 16.06.09, 14:28 »

Ota siis vasemman alakulman Käynnistä-valikon kautta. Wink


"When we left earth it changed our world"
ToniH22
Former member
Re: Add ons laatikko kadonnut FSX:tä
« Reply #5 on: 16.06.09, 14:30 »

Tuon addons palkin sai muistaakseen takaisin SP2 reinstallilla tai sitten FSX.cfg uudelleen luonnilla.
Petri Koivisto
Offline Offline

Posts: 14544
Date Registered: 21.07.04

Re: Add ons laatikko kadonnut FSX:tä
« Reply #6 on: 16.06.09, 14:32 »

Mistäköhän muuten johtuu että tuolta katoilee noita? Mulla katoaa aina sieltä Addons -valikosta juurikin tuo IVAO:n valikko jos asentaa squawkboxin...
ToniH22
Former member
Re: Add ons laatikko kadonnut FSX:tä
« Reply #7 on: 16.06.09, 14:46 »

Mistäköhän muuten johtuu että tuolta katoilee noita? Mulla katoaa aina sieltä Addons -valikosta juurikin tuo IVAO:n valikko jos asentaa squawkboxin...
Se varsin johtuu siitä, että se DLL.xml saattaa korruptoitua jonkun toisen asennuksen takia tms.
Toni Määttänen
Offline Offline

Posts: 2560
Date Registered: 03.04.08

WWW
Re: Add ons laatikko kadonnut FSX:tä
« Reply #8 on: 20.06.09, 12:08 »

Mulla on kadonnu addons- valikko vuos sitten. Olen asentanu simun uudelleen, poistanu fsx.cfg:n, asentanu sp2:sen uudelleen. Ei auta. FSUIPC ei toimi vaikka se on asennettu jne... Olen tapellut asian kanssa aikoinaan sen verran paljon, että olen päättänyt hyväksyä sen tosiseikan että sitä ei ole eikä tule.
ToniH22
Former member
Re: Add ons laatikko kadonnut FSX:tä
« Reply #9 on: 20.06.09, 12:19 »

Mulla on kadonnu addons- valikko vuos sitten. Olen asentanu simun uudelleen, poistanu fsx.cfg:n, asentanu sp2:sen uudelleen. Ei auta. FSUIPC ei toimi vaikka se on asennettu jne... Olen tapellut asian kanssa aikoinaan sen verran paljon, että olen päättänyt hyväksyä sen tosiseikan että sitä ei ole eikä tule.
Oletan myös että olet asentanut SP1 ennen SP2, koska näin se homma ei toimi, koska Simconnectista täytyy olla tallessa perus versio, SP1 versio ja SP2, muutoin tuota addon valikkoa ei tule näkyviin.
Itselläni viimeksi alkuviikosta oli simun asennus rumba päällä ja jouduin kertaalleen vetämään korjaavan asennuksen FSX deluxelle, SP1 ja SP2(Acceleration), sen jälkeen kaikki on toiminut.
Toni Määttänen
Offline Offline

Posts: 2560
Date Registered: 03.04.08

WWW
Re: Add ons laatikko kadonnut FSX:tä
« Reply #10 on: 20.06.09, 12:48 »

Itseasiassa sain juuri addonsin ja sen myötä FSUIPC:n esille. Syy: FSX- asennus on sen puoleen perseestä, ettei se kysy minne asennuksen haluaa tehdä. Asentaa väkisin C- asemalle. Ole siirtänyt simun myöhemmin D- asemalle, koska sen koko on 500Gb ja C:n tila on rajatumpi. Kun asentaa sp 1:Sen tai 2:sen niin se asentaa se c- asemaan. Sen jälkeen myös se on siirrettävä sinne missä simu on niin johan toimii!!!
ToniH22
Former member
Re: Add ons laatikko kadonnut FSX:tä
« Reply #11 on: 20.06.09, 12:55 »

Itseasiassa sain juuri addonsin ja sen myötä FSUIPC:n esille. Syy: FSX- asennus on sen puoleen perseestä, ettei se kysy minne asennuksen haluaa tehdä. Asentaa väkisin C- asemalle. Ole siirtänyt simun myöhemmin D- asemalle, koska sen koko on 500Gb ja C:n tila on rajatumpi. Kun asentaa sp 1:Sen tai 2:sen niin se asentaa se c- asemaan. Sen jälkeen myös se on siirrettävä sinne missä simu on niin johan toimii!!!
Kannattaa tästä lähtien asentaa suoraan sille D: osiolle. Itselläni on 300gb osio tehty pelkästään FSX:lle.
Santeri Lehtonen
Offline Offline

Posts: 2576
Date Registered: 04.09.07

WWW
Re: Add ons laatikko kadonnut FSX:tä
« Reply #12 on: 20.06.09, 15:58 »

Aika helevetin iso osio simulle... Grin


"When we left earth it changed our world"
Petri Koivisto
Offline Offline

Posts: 14544
Date Registered: 21.07.04

Re: Add ons laatikko kadonnut FSX:tä
« Reply #13 on: 20.06.09, 15:59 »

Aika helevetin iso osio simulle... Grin
Nojaa.. Tongue Kyllähän noi "hienoimmat"(raskaimmat) scenet/lisurit vie useita kymmeniäkin gigoja... muutama sellanen niin on äkkiä täynnä toi.. Grin
ToniH22
Former member
Re: Add ons laatikko kadonnut FSX:tä
« Reply #14 on: 20.06.09, 16:14 »

Juu, tuossa on sen verta tullut käytettyä noita FS9 maisemiakin ja muita lisäosia FSX lisureiden kanssa sekasin että tilaa on kaikkine lisureineen ja simun tiedostoineen 126Gt.
Hyvä siellä on sitä tilaa olla, kun ajatellaan tästä seuraavat 4 vuotta eteen päin että mitä kaikkea sitä simuun tulee. Enemmän taitaa olla niitä mitä olen FS9 aikana hankkinut ja noita FSX:n lisureita ei niinkään paljon.
Toni Määttänen
Offline Offline

Posts: 2560
Date Registered: 03.04.08

WWW
Re: Add ons laatikko kadonnut FSX:tä
« Reply #15 on: 20.06.09, 17:15 »

Mutta sehän ongelma mulla oliki kun FSX:ää ei voi asentaa kun C- levylle. Se ei kysy asennuksen yhteydessä missään vaiheessa asennuskohdetta!!!

Niin mulla Simukansion koko on tällä hetkellä 64,7 Gigaa...
ToniH22
Former member
Re: Add ons laatikko kadonnut FSX:tä
« Reply #16 on: 20.06.09, 17:39 »

Mutta sehän ongelma mulla oliki kun FSX:ää ei voi asentaa kun C- levylle. Se ei kysy asennuksen yhteydessä missään vaiheessa asennuskohdetta!!!

Niin mulla Simukansion koko on tällä hetkellä 64,7 Gigaa...
No ompas sulla mielenkiintoinen simuasennus levyt sitten olemassa.
Itselläni FSX on tällä hetkellä osiossa F:, eikä mitään ongelmia ollut asennuksen yhteydessä, määritin manuaalisti asennuksen yhteydessä asennuskansion.
Että kyllähän sen pystyy asentamaan kohan oikeasta kohdasta menee asennuksen alussa, eli ei mene mihinkään automaatti asennuksen.
Muistaakseni asennuksen alkumetreillä tulee mahdollisuus valita joko manuaalisen asennuksen tai sitten tämän automaatti asennuksen, eli silloin asennus kansio on C:\Program files\Microsoft Games\Microsoft Flight Simulator X. Itse aina asennuksen vaiheessa menen manuaali asennukseen, juuri sen takia että saan valita asennus kansion itse.
Toni Määttänen
Offline Offline

Posts: 2560
Date Registered: 03.04.08

WWW
Re: Add ons laatikko kadonnut FSX:tä
« Reply #17 on: 20.06.09, 17:48 »

Ai jaa... Miten en muista mitään valinnanvaroja asennuksen yhteydessä... Mulla on toi Deluxe- edition. No eihän tässä enää ole ongelmia kun siirsin koko roskan toiselle levylle.
ToniH22
Former member
Re: Add ons laatikko kadonnut FSX:tä
« Reply #18 on: 20.06.09, 17:53 »

Ai jaa... Miten en muista mitään valinnanvaroja asennuksen yhteydessä... Mulla on toi Deluxe- edition. No eihän tässä enää ole ongelmia kun siirsin koko roskan toiselle levylle.
Mulla on myös Deluxe Edition ja Acceleration. Aina olen saanut simun asennettua minne olen halunnut. Tältä näyttää meikäläisen simukansio osioineen.

[ attachment removed / expired ]
Osku Leskinen
Offline Offline

Posts: 3941
Date Registered: 08.06.07

Re: Add ons laatikko kadonnut FSX:tä
« Reply #19 on: 20.06.09, 17:57 »

Kyllä se antaa valita kansion ainakin kun otat custom asennuksen. Pidemmän päälle ei välttämättä ole kovin terveellistä vaan siirrellä noin, saattaa rekisterit olla eri mieltä  jossain vaiheessa Undecided

Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1